Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • curgali
    komentoval k 's odpoveď
    Neviem či je to legalne, ale ja hneď zabočím do ľava..

  • mozeg
    odpovedal
    Ja sa chcem naopak podakovat Auparku ze aspom mysli na elektromobilistov. Verte ci neverte radsej pojdem do Auparku a nakupim tam. Vzajomne WIN/WIN Aupark ma zakaznika ja si cosi prisosnem a som spokojny, takze Win Win. Mozno mala prosba nie je mozne odomknut vsetky wallboxy pre vsetky EV alebo to poriadne vyznacit. Nakolko na 90% ak pridem do Auparku tak na non-Tesla wallboxe stoji nejaka ta Teslicka a Tesla wallboxy prazdne. Dik Rasto

    Pridajte komentár:


  • Majly
    odpovedal
    Som len majitel PHEV ale velmi sa tesim rychlonabijacke. Len ju mohli dat aj hore kde su len tesla only nabijacky. Vela aut sa nabije za 20-30 minut a ked si clovek odskoci hore tak asi bude miesto blokovat trocha viac. Mozno preto 3 miiesta . Jednemu sa nabije a tym unlockne a druhy mu to vyberie a prehodi sebe
    Dole by mohli zrusit Tesla only miesta.
    tak ci tak pred Auparkom klobuk dole. Kiez by to vsade bolo takto.
    co budete robit ked budu cez vianoce spalovaky zase parkovat na tychto miestach?

    V Alze sa mi bezne stava ze to obsadia, ale odkedy tam nie je DC tak mi je to jedno.

    PS: neviete ci sa da pri vchode hned zabocit legalne dolava? Lebo cele to obchadzat ked je kolona je masaker.

    Pridajte komentár:


  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    A nezda sa vam ze prave ze to nebolo idealne tak sa to teraz preraba? 😜 a dalej sa pracuje..

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    jux ale ja nepouzivam ziadne neuctive slova voci Auparku a rovnako mam za to ze Aupark robi spomedzi nakupnych centier najviac pre elektromobilitu. Jedine co som chcel vyjadrit je to ze Teslacke wallboxy neboli stastnym riesenim. To ze sa s kablom zaobchadza nesetrne NIE JE ospravedlnenie teslackych wallboxov. Poriadne a kvalitne urobeny wallbox musi vydrzat aj hrubsie zaobchadzanie. Je to verejne pouzivany pristroj s pocetnym cyklom a musi byt na to dimenzovany. Vo vlakne venovanemu Tesla HPWC je o dizajne tohto boxu popisane viac nez dost a vseobecny konsenzus ze dizajn kabla je uplne zly. A Tesla to vie. A kedze to vie tak by nemali davat tieto boxy ani na domace pouzitie a nieto este na verejne kde je zataz a opotrebenie nasobne vyssie. Bezna prax slusnej firmy je taka ze dizajnovu vadu napravia v dalsej verzii alebo hodia zvolavacku na vymenu vadnej casti tak aby sa problem neopakoval. Tesla na to serie. Ja chapem pohnutky Auparku aj to ze boxy dostali za bezkonkurencnych podmienok. Len je otazne ci su potom taketo “vyhodne” podmienky dostatocnou kompenzaciou vsetkych tych buducich problemov a ci nie je lepsie ist radsej cestou ktora nieco stoji ale prinesie nepriestrelnejsie a bezproblemove riesenie. A potom tu vstupuje este cely Tesla vs neTesla aspekt ktory to cele uplne zbytocne polarizuje a prinasa len zbytocne roztrzky. Nebolo by jednoduchsie mat po celej dlzke 20 poriadnych wallboxov? A nemusime sa tu natahovat kto komu blokuje miesto a vypisovat si odkazy za sklom lebo notoricka biela TMX s KA ECV tam na drzovku zablokuje 3 uni boxy podobne ako TM3 DriveTesla.

    Ja som Aupark nikdy nehanil a naopak ich chvalim za bezkonkurencne pociny na poli EV. Len niektore ich rozhodnutia su zvlastne. Osobne by som radsej uvital kvalitny wallbox s istotou ze nabijem. Ze sa nestane ze nejde polovica boxov kvoli potrhanemu kablu. Ze tam nebude stat dilino cez 3 boxy. A kludne za takuto moznost (a vymozenost) zaplatim ferovu cenu. Alebo parkovne. Ale aktualny stav byva chaoticky a nikdy poriadne nevies ci vobec nabijes.
    Naposledy upravené Wilo; 17-10-2019, 23:11.

  • jux
    komentoval k 's odpoveď
    Wilo Tie Typ1 tam boli davno predtym ako teslacke a reflektovali vtedajsi stav elektromobility. Testoval som na nich aj nabijanie tesly, ked este neboli teslacke wallboxy. Funguju doteraz a stale je dost aut s typ1 konektorom. Pre malobaterkace, ktore maju nabijacku nieco nad 3kW a bateriu 10 az 20kWh je nabijanie 3kW v poriadku.
    Len bola chyba, ze na ich miesto dali tie tesla univerzal wallboxy. Ja tam nabijam len vynimocne - tento rok som tam bol len 2x s i-MiEVom pocas obeda vtedy tam nebol nikto iny.
    Je dobre, ze je viac elektromobilov, netreba sa medzi sebou hadat, treba podakovat Auparku, ze poskytuje elektrinu zadarmo a neuctive slova voci Auparku nie su na mieste. Kde inde je tolko wallboxov? Ze sa kable kazia je aj preto, ze s nimi nesetrne zaobchadza.

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    Jiri GrandPa klud kolega nemozem vediet, ze (zas) nejdu tesla only. Uz sa to tu rozoberalo x-krat, ze tesly so SPZ KA... a podobne pravidelne cele dni blokuju tieto miesta. Za posledny rok som bol 3x v auparku, nabijal som raz, lebo vzdy tam parkovala tesla alebo nespratnik, ktory nedokazal najst dve ciary. A tak vzdy ked tu vidim nejaku foto z auparku, len ma utvrdzuje v tom, ze tam nemam chodit ani keby som potreboval. Lebo proste sanca ze nabijem je blizka nule.

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    To s tebou suhlasim, ze prirychlo tie kable odchadzaju. No ale darovanemu konovi na zuby nepozeraj... On ten kabel bohuzial odide aj tomu, kto si to za tych 500 EUR kupi domov (ako aj mne).

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Ked uz sme pri Tesla Only vs Universal tak to BMW 5 zas stalo na Tesla Only. A este je to k tomu polovicny smradlak chrochtavy.

    Jiri GrandPa Keby majitelia Tesiel nezaplatili peniaze tak tam su bud ine wallboxy alebo by sa elektromobilita tak nerozbehla a nikoho by absencia wallboxov netrapila zas nalejme si cisteho vina a nehrajme sa na to ze niekto je spasitel a vsetci elektromobilisti by uvitali keby Aupark vyhodil tie teslacke crepy a dal tam normalne wallboxy. Toto kazdu chvilu nejde. Aupark ma celkom zvlastne kriteria vyberu wallboxov. Tie Schneider Electric Type 1 je skoda spominat. Teslu tam dali asi len kvoli financiam. Neviem kto im radi ale nie najstastnejsie vybery. Celkovo je cely koncept delby Tesla vs neTesla postaveny na hlavu. Elon furt keca ako mu nejde o zisk ale o nejaku fiktivnu Tesla Mission a rozsirenie elektromobility. Ale tym ze zamknu polovicu wallboxov sa tomu da tazko verit. Zas neverim ze keby dal Aupark dopyt na dodavatela na povedzme 20 kusov AC boxov tak by ta cena bola nejaka sialena a mohli by si dovolit aj kvalitnejsie boxy ako tieto existujuce.

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    milan84 - ano stal som na univerzale, lebo takmer vsetky Tesla only su pokazene a to som este cakal nez sa uvolni. To ako Tesly nemozu nabijat na univerzaloch alebo co? Sorry, ale inde sa nedalo. Snad to vsetko skoro poopravuju lebo je tam fakt husto.
    EDIT: Dovolim si podotknut, ze tie univerzaly pre vsetky EV su tam vdaka tomu, ze majitelia Tesiel zaplatili za svoje vozidla nemale peniaze.
    Naposledy upravené Jiri GrandPa; 17-10-2019, 18:49.

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    a vidim, ze uplne vlavo je zas tesla natrepana na univerzaloch? toto nie je normalne...
    Inak - nahodna fotka a hned 2x model3? koko ich tu uz mame? ved sa to mnozi ako husenice. Ale tomuto sa na rozdiel od nich tesim

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    Kde sú tie časy, keď sme sa takmer všetci elektromobilisti navzájom poznali.......

  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    Odovzdane zodpovednemu sudruhovi v ap 😜

  • Wilo
    odpovedal
    Som sa vratil poobede do Auparku a ani nabit neni kde Rozsirenie prichadza v najlepsom case. TMX, TM3, eTron, Ioniq, 5ka PHEV, TM3...

    Pridajte komentár:


  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Praveze zmestil. Lebo boli umiestnene v strede ineho boxu a odsadene od ciary dobrych 40cm. Takze ked tam zaparkujes s Teslou krasne otvoris dvere smerom k stojanu lebo mas k dispozicii cca 1 +1/4 boxu. Teraz tam zaparkujes v strede a po kazdej strane okolo teba po jednom aute natesno a ledva dvere otvoris Aj ked takto vyrobili extra 1 miesto, predtym bolo zapratane technikou.
Pracuje...
X