Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Komat44 - please, povedz fanatikom z AP ze komunita si vazi ich prinosu k rozvoju elektromobility. Nech sa nedaju vyviest z rovnovahy. Ci uz bude nabijanie zadarmo alebo nie, podstatne je, ze tam tam moznost v masovom meritku je.

  • TM3Perf
    odpovedal
    Odpoveď z Auparku:


    Dobrý deň p.Lisý,

    Ďakujeme za Váš podnet zo dňa 7 Novembra 2019, týkajúci sa elektro nabíjacích staníc nachádzajúcich sa v priestoroch garáže nákupného centra Aupark.

    Veľmi nás mrzia nepríjemnosti, s ktorými ste sa stretli v priestoroch nášho nákupného centra. Vážime si Váš názor a pre pohodlie Vás a aj ostatných zákazníkov, ktorí navštevujú nákupné centrum sa snažíme vyhovieť Vašim návrhom a pripomienkam.

    Radi by sme Vás informovali, že spomínané nefunkčné nabíjacie stanice boli odstránené a vo veľmi krátkom čase pristúpime k obmene všetkých Tesla Destination nabíjačiek, ktoré budú vymenené za spoľahlivejšie typy nabíjačiek.

    Zároveň by sme sa chceli ospravedlniť za neadekvátnu reakciu zamestnanca infopultu a za nedostatočne vynaložené úsilie pre zaistenie Vašej spokojnosti. Zabezpečíme, aby všetci zamestnanci servisných oddelení a organizácií v Auparku, ktorí sú v styku s našimi zákazníkmi, dostali opätovné školenie riešenia situácií a komunikácie so zákazníkmi.

    Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť a veríme, že aj napriek tejto nepríjemnej skúsenosti zostanete naďalej verným zákazníkom nášho nákupného centra.

    S pozdravom

    Manažment centra //// Aupark Bratislava
    AUPARK


    Ja som teda s odpoveďou spokojný, lebo vidím, že aspoň niekto má záujem niečo s týmto stavom urobiť.

    Inak, asi som už vyrástol z názoru "budme radi, že je to aspoň zadarmo" a preferujem skôr nejakú kvalitu služieb. Prečo sa však nedá niečo "zadarmo" robiť aj dobre? Každopádne som Aupark nezatratil, a verím, že to smeruje k svetlejšiemu zajtrajšku.

    Pridajte komentár:


  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    TM3Perf no poviem ti len jednu vec- ak sa to dostane od tvojich slavnych francuzov naspat na operations AP Ba, a to este sa cestou znasobi v prahe, tak si to pekne do... lebo ako pisal jirko, mozno staci su precitat zopar tyzdnov debaty dozadu a pochopil by si co vsetko sa tam riesi, meni, opravuje a upravuje. A ked sa do toho francuzi resp praha zacne angazovat, uvidime vsetci ako sme tu ze o co vsetko sme dosli a dojdeme. A ver mi ze prva vec co davno uz francuzi zrusit chceli a nepodarilo sa im to iba vdaka zanieteniu resp az fanatizmu par ludi z SK vedenia AP, bude bezplatne nabijanie na akychkolvek wb, tesla ci universal. A potom presne taki ako ty budu najviac skakat ze ten “prasivny ap este aj na tomto ide zarabat”. Fakt dik ze vsetkych a hlavne za tych par fanatikov z ap ba..

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Moja rec. Mozme byt radi ze aspon cosi mame. Tiez by som osobne pri akychkolvek naznakoch hejtu boxy zrusil a je pokoj. Nevazite si dovi. Postoj Auparku je stale obdivuhodny ze aj napriek staznostiam a neustalemu rieseniu problemov maju motivaciu ist dalej a komplet celu EV infrastrukturu prekopat a rozsirit. To co sa tam buduje nema na SK obdobu a ukaz mi jedno jedine miesto na SK kde bude pokope tolko nabijacich bodov ako v BA Auparku. Nenajdes. Ani od Tesly alebo ZSE ktorych sa to priamo tyka a zivia sa tym. Pre Aupark je to extra sluzba ktoru poskytovat nemusia a predsa to robia. A robia to nadstandardne.

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    TM3Perf - keby si si precital zopar stranok spat tak by si zistil, ze Aupark o tom vie a zmeny su "im lauf". To, ze Aupark dostal od Tesly wall boxy je sice pekne, ale tie investicie na vybudovanie pripojnych miest urcite mnohonasobne prekrocili cenu tych boxov.
    A okrem toho neviem komu pomoze na nich hadzat spinu (az do Francuzka) ked je to sluzba ktoru poskytuju zadarmo. Ktore ine OC toto poskytuje v takom rozsahu?
    Neviem, ale keby som bol ja sefom Auparku a dostaval by som takuto nasratu spatnu vazbu pravidelne (ano, ciastocne si za to mozu sami ze reaguju dost neskoro) tak zrusim cele nabijanie zadarmo.
    Lebo co je zadarmo, toho si ludia nevazia.

  • TM3Perf
    komentoval k 's odpoveď
    Wilo Ak by Aupark vybudoval nabíjacie stanice z vlastných zdrojov, nepoviem ani slovo. Ak by mal Aupark snahu riešiť situáciu s nabíjacími stanicami, ktoré dostal zadarmo, nepoviem ani slovo. Lenže ani jedna situácia sa nezhoduje s realitou. Tu nejde o to, že tie stanice nefungujú, lebo Tesla. Tie stanice nefungujú lebo Aupark na to serie. Ak by som prevádzkoval hotel a vypadne mi jedna stanica z troch, neexistuje že hneď nevolám do Tesly a nechcem riešenie. Inak, všimol som si, že asi nemáš Teslu, lebo nabíjanie na verejných Destination Chargeroch fungovalo aj mne. Nefungovali len tie pre Teslu.

    Komat44 A to je bohužiaľ ten problém. Vlastne nieje. Nieje problémom, že tie baby sú nekompetentné, veď nikto nevie všetko. Mňa serie, že aj keď s tým nevedia nič spraviť hneď, vyserú sa na to aj do budúcna. A ako som spomínal, nabíjačky Tesla určené pre všetky E-vozidlá fungujú, teda aspoň mne fungovali. Nefungujú len tie, vyhradené pre Teslu. A ako potom ja ako majiteľ Tesly vyzerám? Ako idiot, keď nabíjam na nabíjačke pre všetkých miesto toho aby som použil tú, ktorá je len pre moje auto, ale tá nefunguje.

    Napísal som na Francúzku správu týchto obchodných centier, tak dúfam že sa budú unúvať aspoň odpovedať.

    Ešte raz, nemám nič proti tomu keď niekto niečo nevie, niečo nefunguje alebo je niečo zle. Ale vyslovene ma na Slovensku vytáča, že keď sa na to poukáže tak sa s tým aj tak nič nerobí. To je možno na Slovensku ten hlavný problém.

  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    TM3Perf len taka otazka zo zaujmu- komu si to hovoril o tych nabijackach? Lebo ak tym studentkam na infopulte pri hlavnom vchode, potom chapem tvoju frustraciu, ale tie nevedia poriadne vysvetlit kde je najblizsie wc, takze ak si na nich spustil otazky na temu wallboxov tak to rovno si ich mohol poziadat o tlmocenie zo svahilstiny a vysledok by bol rovnaky. Bohuzial to je fakt, tie babenky tam su proste take... A este jedna otazka- nesli ti naozaj rozbehat tie tesla wb pri vychode z podzemnej garaze smerom na sad janka krala? Nebol si nahodou cca v strede podzemnej garaze na tych schneider typ2 bielych wb?

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Ja nabijam v Auparku kazdy druhy den a vzdy som za posledny rok nabil. Nenabil som jedine vtedy ked boli vsetky obsadene. Dnes tiez ficali vsetky 4. A rovnako aj vcera. Aj v pondelok. Tak neviem kde je chyba. Raz za cas sa stane ze box spadne. Zapichnes kabel auto ho najde a nahle zhasne. Vtedy staci pockat 5-10 minut kym sa znova nastartuje a nasledne fici. To zial nie je chyba Auparku ale Tesly ze ma taky firmware aky ma a mrzne im to. To nech si daju do poriadku oni. Niekedy sa treba presvedcit ci nie je chyba aj na druhej strane kabla Rovnako aj najcastejsi problem tychto boxov - zlomeny kabel. To je tiez na triko Tesly. Ked davaju na trh produkt ma byt urobeny poriadne. Ked je odflaknuty ma sa urobit zvolavacka a napravit chybu. Doteraz sa take nestalo a Tesla serie vsetkym majitelom Tesla wallboxov na hlavu. To tiez nie je chyba Auparku a nevidim dovod preco by mal Aupark hasit lajdactvo Tesly. Tesla o tom vie a nic s tym nerobi. Raz tie boxy uz menili.
    Naposledy upravené Wilo; 07-11-2019, 15:34.

  • TM3Perf
    komentoval k 's odpoveď
    Wilo neviem, či je to tým, že v podstate žijem v Nemecku, ale som zvyknutý na iný prístup ako ten, ktorý majú zamestnanci Auparku. A hlavne keď sa prsia tým, že "sme štvorhviezdičkové nákupné centrum, ktoré má v "pravidlách" pod číslom 149, nabíjanie Vašich elektromobilov". Keby som za ten mesiac a pol aspoň ray dostal odpoveď, že ok, nabíjačky sa idú meniť a nevieme kedy, tak nepoviem ani slovo. Keď ale štvrtý krát po sebe spomeniem na informáciách, že tie nabíjačky dole v garážach nefungujú a štvrtý krát po sebe na mňa pozerajú ako by som im niečo rozprával po latinsky, tak to trošku zamrzí. Kľudný som bol prvý, druhý a aj tretí krát.

    Btw. čo keby som si kúpil Teslu práve kôli Destination Charging-u. Tiež mi povieš, že som si mal kúpiť Leafa?

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    TM3Perf kludni hormon tie wallboxy su uz pred smrtou a ide sa to kompletne menit. Chapem ze si rozhyckany starostlivostou o zakaznika ale nemozes realne ocakavat ze sa bude niekto venovat wallboxom ktore su uz skoro vyhodene a planuje sa tam kompletna prerabka. Ani ty by si si doma neopravoval pokazeny wallbox ak by si mal uz objednany a na ceste novy. Skoda casu a namahy. Ja som vcera v Auparku nabil bez problemov a rovnako aj GLC a Ioniq ktore stali vedla mna takze minimalne 3 boxy slapali.

    Ak si nespokojny mozes ist svoju nespokojnost ukazat zmenou nakupneho centra a nabijat do Eurovei. Jaj pardon tam je az jedna nabijacka aj to spoplatnena a aktualne s nefunkcnym AC

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Čo to trepeš.

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    Tesla wallboxy nikto nevie opravovať. Ak sú v záruke, Tesla ich vymení za nové. Inak šup s nimi do elektroodpadu. Nech žije elektromobilita a ekológia!

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    nejdu im ani 230V zasuvky, tie tiez nema pan elektrikar ako odskusat?

  • TM3Perf
    odpovedal
    Priatelia s Auparkom strašná skúsenosť. 5x, slovom päť krát som upozorňoval na informáciách, že wallboxy nefungujú. Zakaždým tie isté. Zakaždým tá istá odpoveď. Vraj tam majú elektrikára a nemajú ako preveriť, či nabíjačky fungujú, len tak, že elektrikár vidí zelené svetlo, tak si myslí že je všetko OK. Chcel som spísať sťažnosť ale nemali tam na to formulár. A najlepší fór, vraj mám ísť nabíjať na Supercharger. Jednoducho, Aupark je v tomto 10 rokov za opicami. Amaterizmus najhrubšieho zrna. Dá sa to nejako priamo riešiť s Teslou, nech im dá poriadne po prstoch keď to dostali zdarma?

    Pridajte komentár:


  • Komat44
    odpovedal
    Update- Povodne wb typ1 sa budu dat “riesit” po 25.11., dam vediet. Tesla wb2 nasledne..

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X