Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • hudino
    komentoval k 's odpoveď
    TM3Perf no pri tych cenach nabijania aj tak na te obed neostane

  • TM3Perf
    komentoval k 's odpoveď
    Nieje to len roaming? ZSE má úplne iné (normálne) ceny.

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    mne vcera prisla notifikacia z nexcharge (virta) na aupark, a bude to ta nova HPC stanica.
    https://goelectricstations.com/map-c...2445,17.109235
    22 kW AC 47 centov za kWh, no nekup to (nekupim)
    135 kW DC 79 centov za kWh, co je pri dalnicnom temple klude aj 15 eur na 100 km
    Naposledy upravené Teq; 26-11-2019, 14:06.

  • TM3Perf
    odpovedal
    Vítam aktivitu ZSE, ale pre aupark by bolo lepšie (aspoň z môjho pohľadu) 10-15 wallboxov (kľudne neTesla), zdarma, ako platené rýchlonabíjačky od ZSE. Ja keď idem s mojou drahou do Auparku a dám nabíjať na wallboxe, viem že sa nemám kam ponáhľať a zákonite tam nechám (moja drahá samozrejme teda) oveľa viac peňazí ako keby som mal stáť pol hodinu na rýchlonabíjačke. To ani obed nestihnem. Nedáva mi to ekonomický zmysel.

    Pridajte komentár:


  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Dobre tam vidim peugeot e208?

  • Hati
    odpovedal
    Slávnostné otváranie nových nabíjačiek

    Pridajte komentár:


  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    nie som si isty, ci na toto pozna niekto odpoved. Toto je akcia zse, viem, ze wallbox veci a este dalsie typy nabijania sa stale doriesuju. Aspon teda taka je info, co som pocul naposledy.

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Su nejake informacie kedy realne maju byt tie nabijacky spustene? A kedy tam pribudne nejake AC riesenie pre tych co sa neponahlaju?

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    myslim ze dnes alebo zajtra tam ma byt ZSE akcia.

  • jux
    odpovedal
    V auparku BA odmontovali aj posledne 4 Tesla wallboxy. Zavreli poslednu ulicku, kde su nabijacky, dali tam stoly, zrejme chystaju stavnostne otvorenie novych nabijaciek.

    Pridajte komentár:


  • Wilo
    odpovedal
    Montuju tu dalsiu velku skrinu tak snad nebudem prilis smely ked poviem ze do Vianoc tu pribudnu dalsie DC alebo AC boxy Ale vzhladom na fakt ze je rovnako velka ako tie pri tych 150kW nabijackach tak to
    bude asi dalsie DC.

    Pridajte komentár:


  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Ano, tie baby na recepcii su trosku jednoduchsie vacsinou na mobile a nejavia velky zaujem cokolvek vediet alebo riesit. Ale to byva zial bezne na recepciach vsetkych centier. Za tu mzdu co dostavaju by sme chceli asi prilis vela od nich

  • TM3Perf
    komentoval k 's odpoveď
    Wilo Oukej, ale ako to ja môžem vedieť, že Aupark na tom nenesie vinu, keď ich prístup voči mne bol do teraz taký aký bol. Možno sa naozaj Aupark snažil/snaží túto situáciu riešiť, ale mali by aspoň túto informáciu posunúť na všetkých, ktorí prichádzajú do styku so zákazníkmi. Inak to dopadne takto. Každopádne, teraz vidím, že prístup Auparku, aspoň podľa toho čo mi odpísali na mail, je v poriadku, len zlyhala niekde komunikácia.

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Ale tu nikto nepovedal "budme radi, ze je to aspon zadarmo". Ja som povedal ze budme radi ze mame aspon NIECO. Kazda nabijacka sa pocita. Tiez som zastanca myslienky ze veci zadarmo nie su spravna cesta. Veci zadarmo si ludia nevazia a nevedia sa k nim spravat. A radsej si zaplatim za istotu nabitia ako mat nieco gratis s neistotou. Ale Aupark doteraz razil politiku sluzby zadarmo (co je mimochodom slachetne) tak budme radi ze tam mame aspon nejake nabijacky. Nie preto ze su zadarmo ale preto ze vobec su. Daju sa samozrejme robit veci aj zadarmo aj dobre ale to uz potrebujes dobreho sponzora a velmi silnu vieru a motivaciu v elektromobilitu Aupark BA ma oboje a jedina chyba bola ta ze spolahol na Tesla boxy ktore dostali bezplatne. Ale bolo to v zaciatkoch a vtedy sa este o nejakych problemoch s kablom nevedelo. Tie boxy samo o sebe nie su zle a keby ten kabel Tesla urobila poctivo - mal by si tam riesenie ake ziadas. Aj zadarmo aj poctive Ale toto naozaj nie je chyba len Auparku a nezasluzia si niest celu vinu za tento stav. Su tiez len obetou lajdactva tretej strany.

  • 1fisker
    odpovedal
    Aupark v BA bol vždy silným majákom elektromobility, ak som potreboval, nabil som sa. Vďaka za to.
    Toto sa však nedá povedať o žilinskom Auparku, kde sú nové TDC a fungujú ako sa im chce podľa nálady. Ovšem tam je iný majiteľ.

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X