Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Pravidlá fóra

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
Táto téma je uzavretá.
X
Toto je prilepená téma.
X
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • admin
    Administrator
    • Mar 2014
    • 3
    •   

    Pravidlá fóra

    Pokyny na používanie podpisu
    Podpis môže zahŕňať:
    1. do troch riadkov textu
    2. písmo do veľkosti 14
    3. informácie o vás, vaše vozidlo (á), alebo akékoľvek ďalšie relevantné informácie, ktoré nepôsobia rušivým dojmom


    Váš podpis nesmie obsahovať:
    1. obrázky alebo animácie
    2. neschválené reklamné oznámenia
    3. odkazy na obchodné alebo konkurenčné webové stránky
    4. e-mailové adresy alebo telefónne čísla


    Ak je váš podpis v rozpore s niektorou z týchto pravidiel, môže byť moderátorom odstránený alebo upravený bez predchádzajúceho upozornenia. Ak máte akékoľvek otázky, či niečo je prijateľné, kontaktujte administrátora. Okrem toho, text podpisu, ktorý je príliš dlhý, alebo obťažujúci môže byť upravený alebo odstránený. To tiež zahŕňa príliš prehnané použitie interpunkcie, farieb, a čokoľvek iné čo pôsobí príliš rušivým dojmom.

    Žiadna reklama - Spam
    Neumiestňujte svoju reklamu prostredníctvom diskusných fór. Bude to považované za SPAM a môže viesť k strate vášho členstva na TCS (Tesla Club Slovakia). Tí, ktorí chcú inzerovať, sa musia najprv dohodnúť s vedením TCS. Nesmiete používať TCS na šírenie informácií alebo inzerovanie žiadnych obchodných aktivít, ktoré zahŕňajú, ale nie sú obmedzené na, komerčné podujatia, webové stránky, služby a obchody. TCS si vyhradzuje právo odstrániť akýkoľvek obsah, ktorý zodpovedá vyššie uvedenému popisu.


    Konkurenčné Stránky, firmy, jednotlivci a organizácie
    Je zakázané použivať TCS na propagáciu a snahu získavať trafik pre konkurenčné weby, obchody, jednotlivcov alebo organizácie, ktoré zahŕňajú, ale nie sú obmedzené na, odkazy v príspevkoch, v podpisoch, v profiloch, v súkromných správach alebo e-mailoch. TCS si vyhradzuje právo odstrániť akékoľvek informácie (zobrazovaný obsah) zverejnené na TeslaClub.sk, ktoré môžu propagovať a získavať trafik pre konkurentov.
Pracuje...
X