Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Samuel.Rendko
    komentoval k 's odpoveď
    nebolo to kvoli nahlasenej bombe ?

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    jux bud maju SC zvlast pripojku alebo to za tu hodinu a pol uz opravili

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Mne povedal spravca ze nejde elektrina. A takisto som videl elektrikarsku dodavku ako sa ju udrzbar vo veste snazil dostat k servisnemu vchodu a cez okienko na seba kricali ze je odpalena trafo stanica.

  • Joe79
    komentoval k 's odpoveď
    Ale no, bomba bola nahlasena...

  • jux
    komentoval k 's odpoveď
    Funguje, na teslackych prave nabija 6 tesiel.

  • Wilo
    odpovedal
    Aupark aktualne bez prudu uplne vypnuty. Ani tam nechodte totalny chaos. Uz prislo na zle predtuchy vsetkych pesimistov a odporcov. Postavili sa nove ZSE nabijacky a nastal Blackout

    Pridajte komentár:


  • cio
    komentoval k 's odpoveď
    HPC nabíjačka v AUPARKU nie je najšťastnejšie miesto, ale asi zohľadňovali blízkosť vysokovýkonného TR a existujúcej infraštruktúry.
    Viem že väčšina sa na problém pozerá očami BA, ale ja tak isto môžem napísať že na čo mi je HPC na Budči, keď my so ZV na nej nikdy nenabíjame, takto nejde uvažovať.
    Súhlasím že z dlhodobého hľadiska musia byť HPC hlavne na diaľničných ťahoch na pumpách.Je odveci sa motať po meste len kôli nabíjaniu, ale na začiatok sa to bude musieť stráviť.
    Z dlhodobého hľadiska je riešením hlavne IONITY a podobné projekty, kde je v pozadí dostatok prostriedkov na výstavbu a teda aj na upgrade TR.
    Samozrejme je choré že TESLA to ešte nepochopila a neotvorila svoje superchargers aj pre iné autá. Štia proti vetru, elektromobilita už je otvorená záležitosť a nástojenie TESLA na monopole v oblasti nabíjania je chorý. Do konca roka 2020 bude v EÚ sieť supercharger zanedbateľná oproti ostatným, bohiažiaľ
    Naposledy upravené cio; 01-12-2019, 12:59.

  • cio
    komentoval k 's odpoveď
    Ja to tvrdím dlhšie že Musí vzniknúť rozdiel medzi HPC nabíjaním a destinantion chargingom AC.
    Úplný koniec lacného AC nabíjania to nebude, skôr si myslím že sa to pretransformuje na to že na parkoviskách konečne začnú vznikať AC stojany vo väčšom merítku, ktoré budú prevádzkovať bežní dodávatelia nabíjania ako sú ZSE, GREENWAY atď... ni s bežnou ale nejakou výhodnejšou tarifou, tak aby zvýhodnili lokalitu.
    Majitelia obchodov a shoppingov nemajú čo prevádzkovať nabíjačky. Na nabíjanie zadarmo zabudnite .. to je somarina, jedine ak to bude v cene parkovného, ktoré bude drahé ako sviňa.
    Uvedomte si, že ak je dačo zadarmo, nebude z toho biznis, a ak z niečoho nie je biznis, tak to zanikne. VŽDY !

  • TM3Perf
    komentoval k 's odpoveď
    Komat44 JA, kedže som do problematiky nevidel a na infopulte som dostal informácie ďalej, riešil som to tak ako som to riešil. Po komunikácii s vedením Auparku uznávam, že situácia sa riešila z ich strany. AVŠAK problém nastal v komunikácii medzi zákazníkom a Auparkom. A kedže za túto bol zodpovedný infopult a následne údržba, padá to ia ich hlavu. Ja si niesom vedomý, že by som spravil niečo zle. Objavil som problém, nahlasoval na infopulte a keď som videl, že to nikam nevedie tak som to posunul ďalej. Bolo niečo zle na tomto postupe? Nemyslím si. To že sa tu vy schovávate za "nemôžem dať viac info ale budete sa tešiť" je váš problém. Pre mňa bola relevantná info z infopultu.

  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    TM3Perf nejdem vobec sa pustat do nejakych debat ci hadok s tebou. Mam jedinu prosbu- precitaj si aspon tu debatu spatne na temu AP Ba. A potom snad pochopis co vsetko sa tam dialo, ako sa problemy idemtifikovali a rieslili a riesia, a tiez ake su plany dalsieho rozvoja. Poniektori EV nadsenci dokonca zaraduju AP medzi ´priekopnikov’ nabijania EV na Slovensku. A ked si to naozaj prejdes, tak snad pochopis ze AP naozaj nema ziadne “ego nad ek. zaujmom”. Keby nejaky mali, tak to daju napr na eurovea styl- jedna nabijacka zse a este aj zasuvky blokneme. Hold tamojsi majitelia tie svoje ekonomicke zaujmy tvrdo sleduju..

  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    Ano takto nejako sa to bude riesit, v kooperacii s providerom. Presne ako pises Juro, teraz je na rokovaniach kolko to zdarma bude a kto to “zdarma” zaplati. U ficovych zdarma vlakoch je to jasne tam sa skladame vsetci, tu to bude len v kombinacii AP/provider 😉

  • Juro
    odpovedal
    Pôvodne zverejnené od Samuel.Rendko Pozrieť príspevky
    Osobne mi bude zdarma AC nabijanie chybat. Prave kvoli tomu som preferoval Aupark oproti inym nakupnym centram v BA. Teraz uz v podstate nemam dovod tam chodit na nakupy, nakolko nabjat za peniaze sa mozem napriklad aj v Boroch, ktore mam blizsie. Nahodou to bola vyborna konkurencna vyhoda Auparku.
    V Auparku pribudne skoro aj plno AC nabíjačiek zadarmo (zo začiatku) od nového prevádzkovateľa.

    Pridajte komentár:


  • TM3Perf
    komentoval k 's odpoveď
    Komat44 chápem, že som ti asi stúpil na otlak ale jeden z nás zrejme nepochopil zmysel Tesla Destination programu. A mám obavu že ja to niesom. A že obhajuješ postoj "máte to zdarma tak držte hubu" tiež hovorí za veľa. A predstav si, dnes a aj včera som bol v Auparku. A nabíjal som na platenom ZSE. Vidím, že slovenské ego presahuje ekonomický záujem, ale hold, na Slovensku je to tak.

  • mozeg
    komentoval k 's odpoveď
    Tiez som uprednostnoval Aupark na nakupy, kedze sa tam clovek pohodlne nabil. Ale ak spravne chapem su tam ZSE wallboxy a v ramci programu za 9€ mesacne su 3hodiny nepretrziteho AC nabijania v cene. To mne osobne bohate postacuje- nasosne pri 2hodinovych nakupoch 14kwh a ficim spat.

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Sak ta krv sa v ramci monarchie dostatocne premiesala . Ale u nas to komunisti este trochu "vylepsili" lebo u nas (aj CZ) hanba nefackuje takmer nikdy...
Pracuje...
X