Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    ak si to myslel ako kritiku ZSE, tak tu sa ich musim zastat. ako bezni navstevnici netusime ake su a nie su podmienky na "ustrazenie si svojho majetku".
    Je to aupark, vo vlastnictve firmy/firiem zo zahranicia. ZSE a dalsie prevadzky tam maju prenajaty nejaky priestor. Pochybujem, ze maju pravo dat odtahovat auta, alebo inak radikalne to riesit. Samozrejme, myslim ze mozu podat nejaky podnet, staznost...nevidime do toho, ale take easy to nebude. Inak by sa take veci riesili lusknutim prstom.
    V tomto bude mat GW obrovsku vyhodu s ich BA UFC pri Avione. Vonkajsie parkovisko, bez ramp. Jednak vzdy pristupne a po druhe vztahuje sa na tu plochu zakon o cestnych komunikaciach. Mestska policia si moze zgustut na takomto nedonosenom cloveku ako na fotke vyssie.

  • ToMiLeaf
    komentoval k 's odpoveď
    To je tak keď nekúpiš nabíjačku za vlastné prachy. Tým pádom nepotrebuješ aby zarábala...

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    cast odpovede: "V Auparku by to mal ale riesit Aupark a jeho sprava."
    nemaju to plosne vyriesene napr. mestskou policiou. v podzemi platia ine pravidla, kedze je to za rampami atd. Navrhol som im aspon riesenie vyvesit k nabijacke nejaky tel.kontakt na zodpovedne oddelenie v Auparku.

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    poslal som p. Markušovi do ZSE. cakam na vyjadrenie, ci bola tato odpoved od nich akoze v poriadku. dam vediet,

  • cio
    komentoval k 's odpoveď
    Daj to na https://www.facebook.com/ParkujemAkoIdiot/

  • Wilo
    odpovedal
    Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	image_5348.jpg
Videní:	1512
Veľkosť:121,8 KB
ID:	45773 Novy surodenec iPacu. Volam na ZSE ze im tu blokuje nabijacku a nemozem nabit. Ze ci by s tym nahodou nemali nieco robit. Ze by som ako zakaznik platiaci mesacny pausal celkom rad vyuzil sluzbu ktoru si platim. “Prepacte ale to musite kontaktovat SBS Auparku. My s tym nic nemame.” Idem na recepciu a po pol hodine v rozhlase ani zmienka. Auto stale tam. To je normalne privilegium pouzit nabijacku za ktoru zakaznik plati. Kazdy to ma zjavne hlboko v anale.

    Pridajte komentár:


  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    Wilo ano jasne mas pravdu ale tak by to robil normalny clovek, len si to bohuzial presne popisal tu to riesili policajti a mimoni 😜

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Komat44 v zasade jednoducho - dvaja mimoni zoberu tie kovove zabrany co mali polozene pri nabijackach ked ich prerabali, jednu zabranu polozia k novej odbocke co obchadza kruhac a druhu na vyjazd z kruhacu. Vzdy len v pruhu do Auparku. Vybavene. Tak nejak by som to robil ja. A uplne najviac by to mali robit policajti. Vysadit 2 policajtov vo veste s loparmi a odklanat dopravu. Ako sorry ale ich ulohou je chranit obyvatelstvo. Ak by v Auparku naozaj bola bomba a ruplo by to tak by zasypalo vsetkych tych co sa snazili dostat dnu lebo ich nikto neodklonil.

  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    Wilo ako presne by si si predstavoval ze zamestnanec sukromnej spolocnosti bude riadit dopravu na verejnej komunikacii, obzvlast v podobnych extremnych pripadoch ked si policajti udeluju vynimky a defacto mozu robit co chcu? Keby povedali komukolvek na okoli ze maju skakat po hlave a odrazat sa usami tak to musia civili robit 😜

  • jux
    komentoval k 's odpoveď
    https://www.aktuality.sk/clanok/7461...kupnom-centre/

  • hudino
    komentoval k 's odpoveď
    milan84 aj podla mna je lepsie radsej otvorit okna

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    A ked vypnu trafo stanicu tak preco ju rovnako ako ju vypli nevedia aj zapnut? Preco na to potrebuju volat externych elektrikarov? To je nejaky postup prikazany legislativou ze to musi nahodit specialista pripadne je na to nejaky zlozity postup?

    A dalsia vec - ak tam bola naozaj hlasena bomba preco nechavali ludi ist az ku vchodu garaze kde vznikal chaos a neotacali ich uz hned na kruhaci? Ak by tam bomba naozaj bola asi by som nechcel v case vybuchu sa zrovna otacat pred vjazdom do garaze. Absolutne nezvladnute zo strany Auparku aj Policie. Zakon urcite stanovuje minimalny evakuacny okruh v takychto pripadoch a policajti pripadne technicki pracovnici Auparku mali auta odklanat uz hore na moste a na kruhaci pri OMV. Zas raz odborne zvladnuta situacia

  • jux
    komentoval k 's odpoveď
    Ked bola u kolegov v budove nahlasena bomba, vypli elektrinu, zrejme je to standardny postup.

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    offtopic teoreticka otazka: preco by v pripade bomby vypinali elektrinu? nejak nechapem

  • jux
    komentoval k 's odpoveď
    Vsetko je z jedneho trafaku, no ked vypinali kvoli bombe, tak mohli vypnut len budovu, SC vonku mohli nechat zapnuty.
Pracuje...
X