Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • ToMiLeaf
    odpovedal
    Na mape pribudol tag Ejoin Aupark BA. Znamená to, že keď tam zajtra pôjdem, nájdem tam plne funkčnú nabíjačku od spol. Ejoin, áno?

    Pridajte komentár:


  • dango
    komentoval k 's odpoveď
    malo by to ohrievat bateriu, aby sa nasledne vedela rychlejsie nabit; ale zda sa, ze to nerobi

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    príspevok je mimo tému

  • Roman-ba
    odpovedal
    mozeg Áno, mám tam zimný režim, práve som sa pýtal na čo to je a čo to fyzicky robí. Auto je kúpené na SK.

    Pridajte komentár:


  • Roman-ba
    odpovedal
    dango čo je vlastne ten winter môd a čo robí? Má význam to niekedy zapínať? V manuáli o tom len píšu že v Kone je ale nikde nepíšu čo to robí..

    Pridajte komentár:


  • dango
    komentoval k 's odpoveď
    ani Bjornove zimne testovanie nedokazalo dat bateriu do teploty vhodnej pre rychlejsie nabijanie. A to mal zapnuty "winter mode":
    https://www.youtube.com/watch?v=RjFE1mNtUcc

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    Roman ma SK konfiguraciu. Ak su verzie ako pises, cakal by som ich pre Kanadu a pripadne Norsko+susedske.

  • mozeg
    komentoval k 's odpoveď
    Roman-ba pls. Mas v menu tkzv wintermode? Po svete sa potuluje niekolko verzii 64kWh baterii pre konu a eniro. Jedna verzia ma aj 2kW ohrev chladiacej kvapaliny do baterie. Ak tam tento doohrev nieje tak sa bateria iba prihrieva od zvysnych dielov ktore su aktivne chladene.

  • Roman-ba
    odpovedal
    Peto02 Ráno mi v aplikácii už ukázalo včerajšie nabíjanie, tak to nebolo grátis... Len sa mi stalo prvý krát, že to nebolo Online. Vždy keď som nabíjal doteraz na ZSE, hneď po začatí nabíjania mi prišla Flash notifikácia že nabíjam, a keď som skončil, okamžite mi vypísalo ako dlho a za koľko som nabil. Zda sa že urobili nejaký Update tej appky a už sa to zobrazí až na druhý deň.
    Teq Nevedel som že Kona to má tak urobené, aj som stále čakal, že spozorujem nejaké zahrievanie batérie, ale ešte asi nemrzlo..

    Pridajte komentár:


  • Peto02
    komentoval k 's odpoveď
    S poslednou vetou a hlavne slovom nemozem suhlasit. Z beznej ZSE rychhlonabijacky sa mi informacia o nabijani zobrazuje do par hodin, ale napr. zo ZSE nabijackach na Zeleznej studnicke nemam ziadne info az na zaciatkok dalsieho mesiaca, resp. ked pride faktura. Tam tie udaje asi nejak zbieraju na konci mesiaca a naraz to nahraju do systemu pred tym ako ludom poslu faktury.

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    tak tak, Kona ma takzvany "coldgate" musis to nahanat poriadne po dialnici aby sa to zohrialo, Kona si nevie inak bateriu zohriat na idealnu teplotu, len ju vie udrzat nezamrznutu v extremnej zime.
    To je cela veda ked idem s EV na dlhu trasu v zime, poriadne to zo zaciatku rozbehnem nech sa to zahreje, potom napichnem na DC a zachvilu je bateria v idealnej teplote ako aj lete, spotrebu zvysuje len odpor vzduchu (pokial ma clovek tepelne cerpadlo a von nie je zima ako v ruskom filme)

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    to bude chladnou bateriou, Korejci maju velmi ucinne chladenie, ale zohrievanie som nezazil na testovacich autach ani pri teplotach okolo nuly.
    Maco7 s Konou minulu zimu skusal budcu a ked tam prisiel so zohriatou baterkou, islo mu to este trochu viac.

  • Roman-ba
    odpovedal
    Tak dnes som mal chvíľku voľno, tak som bol pozrieť tie nové nabíjačky. Nabíjalo max 52 kW (ale väčšinu času iba 33kW) (Kona 64kW). Prístup kartou ZSE ale asi zatiaľ zadarmo, lebo mi v aplikácii píše nulové nabíjanie a neprišla mi ani žiadna notifikácia počas nabíjania. Tak ešte počkám ale ZSE má údaje o nabíjaní v aplikácii On-Line a okamžite.

    Pridajte komentár:


  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    hej, je to v parkovacom dome. ak sa nemylim niekde hned na prvom podlazi.
    Teq v tomto nemam podrobnejsie info, ale myslim si, ze to budu klasicke cenniky GW.

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    milan84 cena za kWh + 20% v danej oblasti je podla mna ferova cena za AC nabijanie...ale co ma do toho, ja aj tak nemam konektor na to aby som sa mohol tam nabijat
Pracuje...
X