Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • g211
    odpovedal
    Dobre urobili, lebo tie miesta boli tak úzke, že sa tam na šírku nezmestil žiadny väčší elektromobil. Ešte tento pondelok to tam vyzeralo takto:

    Pridajte komentár:


  • Wilo
    odpovedal
    Doslo k mensej reorganizacii nabijaciek. Po novom umiestnili kazdu do stredu trojboxu cim efektivne zabrali 6 miest pre 2 nabijacky. Nie som si isty zmysluplnostou tohto kroku ale tak snad mozme ocakavat doplnenie AC boxov. Alebo niecoho. V podstate je ale teraz vycleneny komplet cely rad parkovacich boxov len pre EV.

    Komat44 alebo milan84 ak mate dosah na Aupark vedeli by ste im posunut navrh na osadenie korektnych dopravnych znaciek upravujucich vyhradene parkovanie? Lebo som si vsimol ze po Auparkovej garazi sa casto motaju policajti a kontroluju invalidov. Zeby rovno dozreli aj na smradlaky lebo blizi sa december a to sa tam zas bude parkovat nadivoko ako pride. A recepcia s tym mimo vyhlasenianv rozhlase prd urobi. A vacsinou dotycneho hriesnika ani nevyvolaju. A racionalna debata so 120 kilovou hlavohrudou co tam necha svoj eSkovy Mercedes krizom cez 2 boxy tiez nie je zrovna plodna

    Pridajte komentár:


  • MatejN
    komentoval k 's odpoveď
    Su nejake nove info ohladom auparku?

  • Wilo
    odpovedal
    Dnes sa tu motaju ludia zo ZSE tak uz mozme aj po predchadzajucich napovedach 100%ne potvrdit ze to bude ich

    Pridajte komentár:


  • temik.sk
    komentoval k 's odpoveď
    na zapadnej ukrajine jazdi tolko vela tesiel a inych EV kolko asi neni v celom rakusku a slovensku dokopy, vyplyva mi to z youtube kanalov. vozia z usa buracky a opravuju ich sami, nasledne cestuju napriec celej EU a prve zastavky kde nabijaju podla videi je ZV a aupark v BA, typujem tak ako to tu spomunali ze zahranicni to vyuziju na 100%

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Myslim ze po druhej hodine rannej ide okolo take mnozstvo nabijania-chtivych elektromobilov ze by ich na ruke spocitala aj dazdovka Aj keby nahodou motyka vystrelila tak o 03:00 si asi vacsina ludi bez problemov zaplati extra 3€ k nabijaniu ak potrebuju kriticky nabit najma ak sa bude jednat o naozaj rychle nabijanie vykonom 150-200kW. Minimalne cudzincom sa asi nebude chciet velmi tulat nocnym mestom ktore nepoznaju. A keby uz mali byt tie 3€ likvidacne v ramci ich financnej situacie tak nejakych 300m dalej maju 50kW ZSE stojan na Slovnaft pumpe pod Panonskou kde to maju zadara v spolocnosti miestnych taxikarov jediacich bagetu

  • curgali
    komentoval k 's odpoveď
    A Auparku je nočné parkovanie spoplatnené 3 euro/hod. To budu platiť okrem poplatku za nabitie aj parkovné?..

  • jux
    komentoval k 's odpoveď
    Vonku je miesta dost, trafo je dole v garazi, kable sa daju tahat stropom garaze kdekolvek, vonku zrejme nechavaju miesto na rozsirenie SC.

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    voloda69 toto GW nie je. O tych sa snad v blizkej dobe rozhovori Adam GWI
    Ja ZSE chapem. Zohnat v BA pozemok s tak dobrym logistickym uzlom nie je lahke. Aupark bol tomu zjavne nakloneny a doplna to ich image k tesla SC a ostatnym nabijackam. Kedze sa vsetko spolufinancuje z EU, tak tych nezaujima nejake Komarno ci Nove Zamky. Preto je BA tak prepchata nabijackami, aj ked je to samozrejme kontraproduktivne.
    Ked idem do kina, neplanujem nabijat najrychlejsie ako sa da, takze to bude urcite zamerane na tranzit. Vonku uz na to miesto asi nebolo (a mozno ani kable) tak to bude v podzemi.
    Ale ako pise Komat44 toto nie je vsetko

  • voloda69
    komentoval k 's odpoveď
    No podla mojich informacii to ma byt GREENWAY, takze by som sa velim neradoval :-)

  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    Toto je len zaciatok, ostante v spojeni

  • hudino
    komentoval k 's odpoveď
    suhlasim.... Ohladne juznej trasy som na ZSE pisal 2x tento rok... dostal som obligatnu odpoved...
    zbombardujte ich tiez....

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Ak to chapem spravne tak toto nie su nabijacky urcene pre nahodneho navstevnika Auparku ale skor ako nabijacky pre ludi tranzitujucich cez BA po D1 smer AT/HU alebo D2 smer CZ. Aupark ma vybornu polohu na krizovatke D1/D2. Je to minimalna zachadzka a cestujuci tu ma komplet socialne zazemie plus obcerstvenie. Podla mna je lokalita uplne v poriadku. Nie nadarmo sem aj Tesla hodila Supercharger. Presne z rovnakych dovodov. Za mna jedna z najlepsich a najviac zmysel davajucich lokalit co ZSE doteraz urobili.

  • curgali
    komentoval k 's odpoveď
    Teq....presne také by boli vhodné a za tu cenu jednej 150 kW, by takých mohli dat aspoň 10. Tak by mali uvažovat v ZSE...

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    curgali tiez si to myslim, v auparku by mali zmysel tie 25 kw DC nabijacky co skusa billa
Pracuje...
X