Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Ja by som tam normalne hodil AC boxy 15-20c/kWh identifikacia cez parkovaci listok a platba cez parkomat spolu s parkovnym. Na informaciach by bolo mozne nabijaciu cast vynulovat po predlozeni pokladnicneho dokladu za nejaku minimalne stanovenu utratu. Napriklad 20€. Vybavene.

  • ToMiLeaf
    komentoval k 's odpoveď
    Mohli by zaviesť niečo na štýl AT čerpačiek, kde je trebárs spoplatnené wecko ale v tej cene máš následne zľavu na nákup. Otázka je, v ktorých prevádzkach by sa to dalo uplatniť...
    Každopádne stále platí, čo je zadarmo je (u nás) zneužívané a plytvá sa tým. Jediná cesta je teda všetko riadne spoplatniť a bude kľud.

  • leo
    komentoval k 's odpoveď
    Asi tam bola celkom príjemná atmosféra, v garáži plnej spaľovákov (okrem tých pár EV) :-)

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    a vynasob si to napr. x10. Zistis, ze na konci mesiaca slusna suma za elektrinu a ani cent v nakupnom centre.
    Podla mna tu jednoznacne dobieha Slovakov povaha. Vyhadzujeme odpad za dedinu, nedodrziavame absolutne ziadne predpisy, neakceptujeme ludmi zvolenych reprezentantov a ani verejne zlozky policiu atd.

  • Wilo
    odpovedal
    Ale ano zneuziva sa to. Konkretny pripad mozem uviest starsieho pana na zelenom Mini Countryman PHEV ci ako sa to vola. Pride, vystupi, vyzlecie sako, zapichne sa, sadne spat dnu, vytiahne notebook a pracuje. A takto tam sedi 2-3 hodiny. Potom sa zbali a odide. Na druhy den repete. Podla mna ani nevie ako vyzera Aupark zvnutra. Vacsinou chodi poobede medzi 13-16:00. Nekomentujem.

    Pridajte komentár:


  • TM3Perf
    komentoval k 's odpoveď
    Lebo sme Slováci, ktorí sme schopní ukradnúť aj pantofle mŕtvemu z truhly....

  • milan84
    odpovedal
    ano, aupark to dotoval. Ludia, ved si prejdite historiu tejto debaty. Cele dni tam cucaju rovnake auta s rovnakymi SPZ. Myslite, ze tam biela tesla X pride rano o osmej zaparkovat a nakupuje 8h? A pocas zvysnych dni v tyzdni znova?
    Ked je nieco platene, bude to musiet fungovat. Tym, ze je tam zmeska dodavatelov, bude to vyhodne ako pre Aupark tak pre klientov aby si vybrali co a ako chcu nabijat.
    Nazory, ze to ma byt stale zadarmo je scestne. To by rovno mohli k nakupu nad 100e davat bandasku s palivom podla vlastneho vyberu nie?
    Slovaci veci zneuzivaju a zial je to nasa mentalita. Co myslite, preco kaufland aj Lidl maju vseho vsudy dve nabijacky v celej krajine a v Rakusku pomaly pred kazdym lidlom?

    Pridajte komentár:


  • TM3Perf
    komentoval k 's odpoveď
    Jiri GrandPa Akože "dotovať"? Veď to je úplne najprimitívnejší ekonomický model. Nechám majiteľov elektroáut nabíjať zdarma a oni mi tu nechajú peniaze za služby a tovar. Alebo je Aupark naozaj tak blbý, že si myslí, že majitelia vozov za milióny korún prídu do auparku nabiť a budú sedieť a čakať v sade Janka Kráľa kým sa auto nenabije? Na Slovensku je stále našej mentalite pozostatok komunizmu, keď si všetci myslíme, že každý chce niečo ukradnúť zadarmo. V Nemecku, kde pracujem, majú v mojom okolí asi 3 predajne s potravinami DC nabíjačky. Zdarma. Dlhodobo. A nikto sa nad tým nepozastavuje.

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Tak toto nie je nabijanie pre Bratislavcanov. A s tou demontazou free AC boxov to zabili uplne. Ale OK, nemohli to dotovat donekonecna. Ale nejako sa mi vytraca zmysel chodenia do Auparku ked mam Avion a Euroveu ovela blizsie...

  • hudino
    komentoval k 's odpoveď
    presne, tento rok som pisal 2x na ZSE a 2x na GW. Dostal som 4 odpovede ze do konca roka pribudnu nabijacky aj od ZV na vychod. A nic, a urcite nepribudnu. Namiesto toho vznika HUB na nezmyselnom mieste. To je tu v SR fakt ako u j......, v CR maju nabijaci HUB kde?, ano presne v strede na dialnici medzi Brnom a Prahou. U nas sa da do BA a este k tomu do obchodneho centra... proste ach...

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    Wilo v rausku to je zvycajne polovica alebo aj menej...preto ma to trochu poburilo.
    Vie niekto ci sa prida ZSE do plugsurfing? Tych 35 RFID karticiek mat je fakt uz traposina

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Asi nema velky zmysel hadzat sem ceny ktore si uctuje siet Nextcharge ked sa jedna o poskytovatela ZSE ku ktoremu mame vsetci/vacsina z nas karticku a nabijanie nas vyjde podstatne lacnejsie Zatial tu nikto nic nezabija. Zabijaju to aktualne taketo vseliake appky ktore mali povodne zjednodusit ludom zivot aby nemusel mat milion karticiek a skoncilo to tak ze si uctuju za tento “komfort” neskutocne peniaze.

  • curgali
    komentoval k 's odpoveď
    Takýto nabíjací hub mal stáť ako prvý niekde pri Žiline alebo Rimavskej Sobote. Tam kde to najviac treba...A čo sa týka cien, tak sa spolieham na konkurenciu, hlavne zahraničnú, ktorá by to dokázala umravniť...
    Naposledy upravené curgali; 26-11-2019, 15:06.

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    Príbeh o tom ako zabiť elektromobily?

  • TM3Perf
    komentoval k 's odpoveď
    hudino No ak si niekto vážne myslí, že niekto bude nabíjať za 79c/kWh tak sa podľa mňa mýli. Na 135kW nabíjačke tam budú naskakovať cifry tak rýchlo ako keď tankujem do Touarega. 50€ nabitie baterky? To môžem ísť spaľovákom, to sa viac oplatí...
Pracuje...
X