Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Objednanie Model Y

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • TomTesla
    komentoval k 's odpoveď
    Co cakas v tejto debilnej krajine kde nam zdanuju este aj elektriku vyrobenu z domacej foto elektrarne?

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Kedy už ti uji zrušia tu drbnutú kontrolu originality u noveho auta?
    Takú kravinu môžu vymyslieť len Slováci.

  • TomTesla
    komentoval k 's odpoveď
    Nebodaj si z Bernolakova ?

  • Milo
    komentoval k 's odpoveď
    Už som to čiastočne zvládol, min. týždeň som prevzal auto v Záhrebe. Teraz už riešim papierovačky v SK, potvrdzujem že stačí úradne preložiť faktúru, posielam kontakt na príjemnú prekladateľku z chorvátčiny z Bernolákova, Petra Sabin Wenzlová petra.wenzlova@gmail.com (btw určite lepšia cena ako v agentúrach a výborný prístup a promptnosť). Na kontrolu originality stačí COC. Na Okresný úrad - preložená faktúra, COC a kontrola originality + poplatky. Nič čo by priemerný človek nezvládol.

  • TomTesla
    komentoval k 's odpoveď
    Netvrdim ze to nezvladne ale da sa to aj omnoho jednoduchsie obstarat. Ano nieco to stoji - netusim kolko, chalani co od nich brali boli vsetci spokojni. Prevzali v BA pripravene auto na znackach a nemuseli nikam behat, riesit, vybavovat...

  • cio
    komentoval k 's odpoveď
    Nemusíš kontaktovať drivetesla, všetko zlvádneš sám, nie je to nič hrozné. Všetko dôležité je napísané na tomto fóre a prostredníci pýtajú dosť nehorázne peniaze. Pred pár dňami sme si doviezli TMY zo Zagrebu úplne sami a všetko je OK

  • TomTesla
    komentoval k 's odpoveď
    Ak si chces usetrit vela casu a zbytocnych starosti kontaktuj drivetesla.sk
    Musis riesis aj prevozne znacky + dialnicne znamky + poistenia,...

  • Roman-ba
    komentoval k 's odpoveď
    Pri novom vozidle potrebuješ faktúru alebo kúpnu zmluvu a COC certifikát. Je možné že ti dajú aj čistý TP ale to ni je podmienka. Preložná musí byť len faktúra alebo kúpna zmluva.

  • Milo
    odpovedal
    Ahojte,
    chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s​ prihlásením dovezeného nového auta z Chorvátska, konkrétne čo potrebujete ku kontrole originality a následne k prihláseniu (návrhu na jednotlivé uznanie typového schválenia EÚ/schválenie jednotlivo dovezeného vozidla) na Okresný úrad, odbor cestnej dopravy a poz. komunikácií?
    Podľa info čo má je potrebné úradne preložiť faktúru, otázka je či pre potreby kontroly originality úradne preložiť aj dokument s názvom "Izvozna prometna dozvola" (preklad "Povolenie na vývoz"), jedná sa o zelenkavý dokument s údajmi podobnými nášmu veľkému technickému preukazu. Prípadne či máte info ešte o iných dokumentoch, ktoré je potrebné úradne preložiť.
    Ďakujem za info

    Pridajte komentár:


  • cyber_yan
    komentoval k 's odpoveď
    Tu nejde o predaj AT tu ide o predaj vseobecne ako som spominal vyssie opravte ma ak sa mylim, ja ked som riesil vratenie DPH tak viem ze ich danove oddelenie je v Holandsku. To mi bolo povedane usudzujem preto ze riesia vsetky krajiny v EU nie len AT. A vzhladom na aktualne predaje by to sedelo ze proste su busy. Ale suhlasim ze je to na nervy hlavne ked ta auto caka na parkovisku, tak prajem skore vyriesenie nech si uzivas cim skor

  • kukiak
    komentoval k 's odpoveď
    No ja neviem

    V pondelok to budu 3 tyzdne. Neustale mi odpise len jeden pan "Lesley" ze je to mimo neho a treba len wait a wait. Ako nepride mi realne ze v At/DE predavaju tolko aut bez DPH, aby za 3 tyzdne nezmenili 2 cisla na fakture.. vytoceny som. Nema niemto iny kontakt ako ten devatfreeesale email?
    Naposledy upravené kukiak; 10-03-2023, 20:14.

  • cyber_yan
    komentoval k 's odpoveď
    Ak sa nemylim tak to ich danove oddelenie je v Holandsku, spolucakatelom v case ked som objednaval ja to urobili zo dna na den ale zrejme su busy teraz. Inak neviem kde je problem.

  • kukiak
    odpovedal
    Ja uz mam vyse 2 tyzdnov auto nachystane v Linzi a cakam na prerobenie faktury na bez DPH (kupa na firmu). To je u nich normalne? Vzdy len odpoved, ze cakaju na uctovne oddelenie a treba cakat - ale dva tyzdne?

    Pridajte komentár:


  • asrock
    komentoval k 's odpoveď
    Nemecký sklad všetko dole TM3 -2870 , TMY -3300, TYP -4040

  • esp
    odpovedal
    Tesla znížila ceny inventárnych - skladovych vozidiel v Európe o rôzne sumy, čím mnohým spotrebiteľom ušetrila tisíce.
    Tesla sa stala neslávne známou neustálym upravovaním cien v prvom štvrťroku tohto roka. Začalo to masívnym znížením cien v januári a odvtedy pokračovalo na väčšine svetových trhov s ďalšími menšími úpravami nahor a nadol. Tesla teraz zaviedla nové zníženie cien vozidiel s európskym inventárom-skladovky. Pri pohľade na stránku Tesla sa úspory nezdajú konzistentné, pričom niektoré vozidlá sú zľavnené až o 7 %, zatiaľ čo iné sú zľavnené len o 1,5 %. Zľava sa navyše vzťahuje len na Tesla Model 3 a Model Y , pričom Model X a S zostáva v plnej cene. Jedinou ďalšou podmienkou je, že všetky zľavnené vozidlá sú nové s menej ako 50 km na počítadle kilometrov a nie sú súčasťou inventára jazdených vozidiel spoločnosti Tesla.
    Zdá sa, že neexistuje súvislosť medzi miestom, kde je auto uvedené, a uplatnenou zľavou, pričom rovnaký nepomer zliav sa používa v každej z európskych krajín, od Nemecka cez Nórsko cez Francúzsko až po Anglicko. Tesla pravdepodobne zaviedla nové zníženie cien v celej Európe, pretože sa zdá, že bude pokračovať v budovaní trhového podielu v regióne. Na rozdiel od Spojených štátov, kde Tesla pevne drží trh s elektromobilmi, je tento naš európsky trh oveľa konkurencieschopnejší. To odráža to, čo Tesla urobila v Číne , aby mohla bojovať s konkurentmi ako BYD, Li Auto, NIO a XPeng.
    Dopyt po EV v Európe nebol nikdy silnejší a ak kupujúci niekedy potreboval viac stimulov na nákup, Tesla tymto sposobom dava takouto formou práve tieto znizenia cien a kto je rozhodnuty pre kupu 3 alebo Y ma zaroven aj velke štastie a ušetri zopar evri.
    Dúfajme, že naš kontinent bude v nadchádzajúcich rokoch pokračovať v elektrifikácii a tieto zníženia cien umožnia viac ľuďom jazdiť na elektrinu ako kedykoľvek predtým.​

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X