Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Objednanie Model Y

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • EV_Future
    komentoval k 's odpoveď
    Takmer v kazdom konfiguratore sa daju aktualne najst nejake zlavnene kusy. Asi poslali prilis vela lodi z Ciny v tomto kvartali a dopyt nie je taky silny, aby to pokryl. Skladovych zasob je dost vela a chcu to zredukovat.

  • asrock
    odpovedal
    Na Rakúskom sklade sú nejaké zľavy 3300 eur , neviete niekto o čo ide?​​​​​​​ Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	Snímka obrazovky 2023-03-06 203910.png
Videní:	759
Veľkosť:159,3 KB
ID:	90179

    Pridajte komentár:


  • cyber_yan
    komentoval k 's odpoveď
    Čau, ak pozorne prečítaš vlákna tejto témy na 9 strán získaš odpoveď na všetko čo ťa zaujíma. Duplicitne vysvetľovať každému to isté nemá zmysel

  • tombenetinY
    odpovedal
    čaute, zavžujem objednanie Y RWD v čiernej farbe. Má dnes akýkoľvek zvysel riešiť iný objednávač ako SK? ak áno, prečo? Vie mi niekto kto si objednával z SK konfigurátora, kto by bol ochotný povedať, ako prebieha celý proces kúpy od zloženia zálohy až po registráciu na Slovensku, kto to už absolvoval? kľudne do správy, alebo email, alebo aj tu, to je asi jedno dík

    Pridajte komentár:


  • qwerty64
    odpovedal
    Ak by niekto mal zaujem o modru LR na 19” s taznym a bielym interierom, tak mam spravene dve objednavky s dodanim Marec-April. Je to rakuska objednavka.

    Pridajte komentár:


  • asrock
    komentoval k 's odpoveď
    Požiadal so Leu ako treba postupovať pri vrátení DPH .
    DPH vráti Tesla Chorvátsko. Tu je postup pre súkromné osoby bez IČO DPH

    Just when making an order via Croatian configurator, you will have to put Personal number (OIB), but since Slovakian is different than ours, just put 00000000000 or 12345678901.

    Once you register the car in Slovakia, you will have to send me the photo of license plate, scan of registration document(s) and proof of payment of Slovakian VAT. In case you receive some additional documents from your legal authorities regarding paid VAT, you should send that too (every country has its own documents they provide once the car is imported).

    VAT refund after that should go regularly, it will just take a while (maybe a month) to process the request for refund and to get to refund to you.

    Akurát pri objednávke cez chorvátsky konfigurátor budete musieť zadať Osobné číslo (OIB), ale keďže slovenské je iné ako naše, stačí zadať 00000000000 alebo 12345678901.

    Po prihlásení auta na Slovensku mi budete musieť zaslať fotografiu ŠPZ, sken registračných dokladov a doklad o zaplatení slovenskej DPH. V prípade, že od svojich právnych orgánov dostanete nejaké ďalšie dokumenty týkajúce sa zaplatenej DPH, mali by ste ich zaslať tiež (každá krajina má svoje vlastné dokumenty, ktoré poskytuje pri dovoze auta).

    Vrátenie DPH by potom malo ísť pravidelne, len to chvíľu (možno mesiac) potrvá, kým sa spracuje žiadosť o vrátenie a kým sa vám vrátia.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    kukiak tak prajem vela statnych km

  • kukiak
    komentoval k 's odpoveď
    Dnes odpisali a udajne bola moja objednavka "ON HOLD" (nepovedali dovod) prepli ju do aktivnej a za 5min som mal pridelene VIN a idem preberat..

  • TomTesla
    komentoval k 's odpoveď
    Malo by to byt Personal Identification Number

  • Rege
    odpovedal
    Viete mi poradit co zadat pri objednavke na HR stranke do policka OIB?

    Pridajte komentár:


  • kukiak
    odpovedal
    Chcel som zmeniť rezerváciu na skladovku, ale z toho mailu DE-VatfreeSales@tesla.com mi za 2 tyzdne nedosla odpoved ani na jeden mail.... Dokonca mi v appke neukazuje ani predpokladany datum dodania, stale uz od kupy tam mam "TBD" a ze cas bude dostupny "zachvilu" no a svieti to tam uz mesiac a pol..
    Aka je sanca, ze keď si zmenim config na to co je skladom, ze mi to aj pridelia? Ja si skor myslim, že ma to zas hodi na koniec a okaslem sa este viac.​

    Pridajte komentár:


  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Zle pozeras, ceny su stale rovnake ako su v mojej tabulke.

  • Rege
    odpovedal
    Pôvodne zverejnené od Rege Pozrieť príspevky
    Neviem ci to zle pozeram ale na stranke pre SK aj HR su tie ceny podobne. Zeby uz v HR zdrazeli?
    Uz chapem... cena je lepsia kvoli DPH ktora je u nich 25% ako to bolo posane vysie

    Pridajte komentár:


  • Rege
    odpovedal
    Neviem ci to zle pozeram ale na stranke pre SK aj HR su tie ceny podobne. Zeby uz v HR zdrazeli?

    Pridajte komentár:


  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    asrock Platiť chorvátsku DPH a čakať na vrátenie by som neriskoval, od Tesly sa zle pýta. Som prekvapený, že nedajú fyzickej osobe (keby napísala že nedá bez VAT ID, tak to sa dá vypýtať pre fyzickú osobu), na druhú stranu málokto autá v tejto cene kupuje bez odpočtu DPH.

    Ale na Tvojom mieste by som ešte skúsil Slovinsko alebo auto objednal cez nejakého plátcu, ktorý Ti ho na Slovensku po prihlásení predá. Neviem či Ťa BMW uspokojí, mňa neuspokojilo.
Pracuje...
X