Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Praveze to motanie na fest na ten bubon ten kable spolahlivo znici. Kedze ho mam doma mam vlastnu skusenost. Preto je lepsi kratsi kabel 5m a len 2-3 zavity. Inak si nemyslim, ze by po nich niekto presiel autom. Proste ten kabel je zle navrhnuty, mat signalne vodice .075 mm2 po okraji zvazku, "prilepene " ku gume co kabel chrani je zle. Je tam sice este textilny obal ale drazka na ten vodic sa pri vyrobe spravi pre tieto vodice tak na tesno v tej gume, ze kazdy ohyb ich namaha.

  • Ioniq
    komentoval k 's odpoveď
    Lebo tam parkuju ludia co si to vazia, a hlavne sa tam otoci menej elektro aut. Tuto pri rampe parkuje kazdy dilino, vela z tych ludi nema absolutne sajnu o starostlivosti a uctu k cudziemu majetku, kable hadzu o zem, niektori su uz natolko lenivi ze ich ani do stojanu nevratia po nabiti. Nenamotavaju to na “bubon” ale nechaju kabel lezat a potom ponom niekto iny prejde atd.

    Ja byt Auparkom tak to bud spoplatnim nejakou citackou viazanou k parkovaciemu listku a spotreba by sa normalne zaplatila cez parkovaci automat (netusim aka by bola financna narocnost) alebo ako hovoril jux a vymenit to za wallboxy bez kabla a nech si kazdy nici svoj kabel ked sa nevedia spravat. A to tam nabijam pravidelne, takze idem sam proti sebe, ale ina cesta asi fakt nie je kym sa ludia nenaucia ucte a opatrnosti.
    Naposledy upravené Ioniq; 23-03-2019, 09:24. Dôvod: Preklep

  • Komat44
    odpovedal
    Veru kable sa nedavno riesili, ak to takto pojde dalej, tak to dlho ap nebude bavit opravovat. Zaujimave ze tie zadne wallboxy pre aupark partners (inymi slovami platene formou najmu priestorov alebo inac) podobny problem nemaju. Ano su tam kratsie kable, aj umiestnenie walboxov je lepsie kedze su “zozadu”, ale tam som tusim este pohodeny kabel na zemi po pouziti nabijacky nevidel ani raz..

    Pridajte komentár:


  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Preco myslis ze v Nemecku takmer nenajdes wallbox s kablom? Nemci to davno pochopili, ze tie naklady na udrzbu (=vymena kabla + konektoru) su daleko vyssie nez ta elektrina, ktoru si aj tak uz dnes na zapade musi zaplatit. Nabijanie zadarno musi v A a DE uz dnes clovek hladat s lupou, okrem destination chargerov.

  • jux
    komentoval k 's odpoveď
    Kable v auparku nedavno menili, ludia su prasce, nechavaju kable rozhadzane po zemi a niektori po nich aj jazdia. Vobec si nevazia, ze maju nabijanie zadarmo.Necudoval by som sa, keby aupark tie wallboxy zrusil.
    Tu sa ukazuje, ze na prevadzku su lepsie wallboxy s zasuvkou a pouzivanim vlastneho kabla. Tvrdim to davno a vecsina ma tu za to kamenuje.

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Niektoré zasa nejdú vôbec. Posledná na Tesly (najdalej od závor) a myslim, že som mal problém aj na FA2aFA3.
    Ten istý problém ako minule. Potrhané PP vodiče v kábloch.
    Zastrčíš a auto sa tvári že nič sa nestalo.
    Keď/ak ich budú zasa meniť nech dajú 5 metrové. Tie 7,5 sa tam valaju bezprizorne na zemi a trpia...
    EDiT: Nejde FA05.
    Naposledy upravené Jiri GrandPa; 23-03-2019, 18:55.

  • Ioniq
    komentoval k 's odpoveď
    Ja som tam bol tento tyzden 4x a vzdy ficalo naplno. So far so good...

  • Komat44
    odpovedal
    Rychla otazka z AP BA ci vnutorne wallboxy (tesla aj univerzal) nespomalili lebo boli nejake problemiky inde hlasene. Tak len ci ficime dalej na plnych 32A?

    Pridajte komentár:


  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Podľa obrázku to nie je v stene ale len v tom papieri zvanom sadrokartón a ešte na najmenších hmoždinkách, tak to sa niet čomu čudovať. Keby som to robil ja, našiel by som plechový priečnik - konštrukciu v kartóne a do tej to dal skrutkami. A to nie som stavbár.

  • Ioniq
    odpovedal
    Poslusne hlasim, ze univerzalne boxy ficia opat na 32A. Plne nabitie zo 7% mi Ioniq hlasi 4:05.

    Avsak pri vyberani konektora z wallboxu som si vsimol, ze niekto wallbox vytrhol zo steny a visi len na kabli. Kabel je sice hruby a pevny, ale asi to nebude uplne koser. Neviem ci to vyrval nejaky navstevnik alebo sa to stalo pri rozoberani a prestavovani wallboxu. Je tu kamera tak asi by sa to dalo lahko zistit. Jedna sa o wallbox, ktory ma Aupark oznaceny ako FA10 (stvrte miesto od parkomatu/zavor).

    Pridajte komentár:


  • Juro
    komentoval k 's odpoveď
    Ja som skúšal jednu pre Teslu a išla na 32A.

  • Komat44
    odpovedal
    Takze kto ma moznosti skuste please spravit test rychlosti v AP, mali by byt vsetky nastavene na 32A ja sa tam dnes asi nedostanem..

    Pridajte komentár:


  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    Hm, zvlastne. Posuniem dalej. Akurat som hovoril aj s AP technikom, slubil ze dnes nastavi walboxy na max ampere..

  • Ioniq
    komentoval k 's odpoveď
    Hmm, ja som sa tu akurat zapichol a ide mi to cca 5.2kW, co znamena nieco vyse 20A. Takze na 16A to uz nemoze byt obmedzene? Nechapem co sa tu deje

  • Komat44
    komentoval k 's odpoveď
    Tak AP ma krizovy meeting kvoli nejakym zatecenym zasnezenym problemom tak akcia 32A sa presuva. Snad dnes poobede sa nam zadari..
Pracuje...
X