Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Objednanie Model Y

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    A ak hladas nieco sportove, na to je 3 Performance. Y uz svojou velkostou mi sportova nepripadala, tu vysku a hmotnost vyse 300kg je pri prejazdoch zakrut citit dost. Sucasne som jazdil na denne na 3 aj Y a tie auta su pocitom z jazdy velmi odlisne aj ked su navrhnute na jednom zaklade. A na LR verziach sa da priplatit Boost - o pol sekundy lepsie zrychlenie v pripade potreby. Tiez si pri Performance precitaj ako v Typ nie su mensie alternativne kolesa a na 21-tkach v zime jazdit nie je med a o cene obutia (ktore bude treba pekne casto) ani nehovorim.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Hmm no tak to je na zvaženie. Už to tu bolo pekne povedané, že ten výkon nejako z toho auta už nezískaš, ale dojazd vieš ovplyvniť. 12k km nie je moc a nova Y Performance je 63 570,- z Rakúska, takže je to 8k euro rozdiel za to užívanie. Dodanie teraz je rýchle, takže to by som neriešil.

    Je to asi len tvojich prioritach. Performance je pekna vec, ale budme uprijmny, aj ten vykon LR bohate na tie cesty staci, ale 100 ludi 100 chuti.

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Litrik priplatis a mas novu LR z AT aj so vsetkymi poplatkami ak vydrzis dva mesiace cakacku. Tato ma parkovacie senzory, to nova nema (bude piskat podla kamier) ale nova ma vyrazne vylepseny podvozok, pre ktory nikomu neodporucam kupovat Teslu Y kupenu pred 10/2022. Vtedy uz vacsina predanych mala upgrade podvozku, potom este trocha vylepseny. Cena nie je nijak vybocujuca z ostatnych, taky priemer co kupis aj tu, ak by si chcel tvrdsi podvozok.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Vytvorenie Tesla účtu je základ. ˇMôžeš si ho hocikedy založiť aj keď nechceš mať Teslu. Majú ho aj ľudia, ktorý majú iné EV, aby mohli nabíjať na SC (v niektorých krajinách). Aký problém z premium connectivity?

  • asrock
    odpovedal
    Páni skúste sa vyjadriť ak by ste si mali objednať dnes novú TMY LR za cca 55000 eur alebo https://www.autozentrum-schmitz.de/a...AMD-Ryzen/4958
    za 55750 eur ktorú by ste brali?

    Pridajte komentár:


  • asrock
    odpovedal
    Pozdravujem,
    mám dotaz , ako je to s účtom v Tesle ​pri dovoze jazdenky ? Dá sa nejako vyriešiť problém s premium connectivity pri novom aute ? Účet v Tesle vznikne pri objednávke?
    Dík

    Pridajte komentár:


  • PistaTT
    komentoval k 's odpoveď
    To nabíjanie je nejako veľa, nie? To je na odberom mieste, ktoré je písané na firmu?

    Pre takýto nájazd by mal stačiť ZSE flat paušál za 89 eur mesačne s DPH s objemom predplatených 400 kWh mesačne, čo by ti malo pre 20k ročne stačiť a asi ani nebudeš bežne prekračovať objem mesačneho balíčka..takze 890 eur bez DPH / rok za komerčné nabíjanie.

    Za domáce nabíjanie s cenou pre domácnosti rátam tak do 700 s DPH pri dd2.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Mam to sukromne a zapisoval som si všetky náklady a pri registrácii mám sumu 586,- Euro, ale tak to bolo fakt všetko ako originalita, preloženie faktúry atď. Ešte by som možno doplnil diaľničnú známku 60,- a neviem či to poistenie zoženieš také lacné, ale tak sú tu ľudia, ktorý majú aj pod 1000,- Euro tak ťažko povedať. Priznám sa, že nabíjanie neviem vôbec odhadnúť, lebo ja mám 80% zadarmo v práci. Potom v appke máš možnosť nastavovať si sadzy a tam ti to samo bude hovoriť koľko mínaš a šetríš oproti spaľováku.

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    To prihlasenie si pridaj ale 300€ (a ked si precitas nieco o tom tu na fore, zistis preco).

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Mne sa po kazdej objednavke ozval po niekolkych pracovnych dnoch nejaky predajca a pytal si odo mna znova firemne udaje na aku firmu to dat a dph karticky a nasledne zmenil do objednavky spravne udaje. A potom uz len cakat, kedy pride automaticky mail z Tesly, ze objednavke bolo pridelene VIN.

  • kukiak
    komentoval k 's odpoveď
    Ďakujem za rady! Tak som to štvrtok objednal. Ohľadom tej zmeny IČ DPH mi budú písať oni alebo to mam nejak riešiť ja?
    Naposledy upravené kukiak; 21-01-2023, 19:11.

  • TessieX
    odpovedal
    Ahojte, uvazujem nad kupou modelu Y na firmu. Len by ma zaujimala celkova cena aj so vsetkymi poplatkami.
    Nakonfiguroval som si ju cez AT za 61.120 s DPH => 50.933 bez DPH (pozeral som na business)
    Prihlasenie vozidla: 33 EUR

    Rocne poplatky:
    PZP: odhad 160 EUR/rok
    Havarijne poist.: odhad 1100 EUR/rok
    Nabijanie: odhad 1960 EUR/rok pri najazde 20.000km (prepocet z nabijacky ZSE 11kW co mame pod bytom)

    Viete ma prosit doplnit popr. upravit moje prepocty?

    Pridajte komentár:


  • Rob72
    komentoval k 's odpoveď
    Dakujem Miro

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Áno, je možné meniť konfiguráciu. Dokedy nie je vystavená faktúra dva-tri týždne pred dodaním, je možná zmena. Dokonca je to niekedy pozitívne, keď chce človek dostať skorej auto a zmení si farbu, veľkosť kolies na nejakú konfiguráciu, ktorú majú dostupnú skorej. Ak také auto nemajú, tak sa jedná o posunutie termínu (ako keby zmenou bola urobená nová objednávka). Stačí si písať s predajcom, ktorý sa ozve po objednávke.

  • Rob72
    komentoval k 's odpoveď
    Chcem sa zbavit ID.3 a kupujem Model Y. Chcem sa opytat ci je mozne este konfiguraciu menit po objendani a zaplateni zalohy 250Eur?
Pracuje...
X