Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Objednanie Model Y

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Len ci prve nepodarky z Berlina z nabehu budu az taka vyhra.

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Píše sa, že v marci by mali byť prvé kusy z Berlína dodávané ale konfigurátor uvádza máj ( a teda čínske lode). Tak asi sa oplatí čakať, čo bude v marci ako teraz objednávať tie májové čínske, veď sa májové lode tak skoro nevypredajú.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Stale cakam na to aby akcie Tesly isli zas hore a kedy zacne vyroba v Berline. Uz davaju na instagram videa z Paint shopu.

  • fcela
    komentoval k 's odpoveď
    Ja cakam na priradenie VIN stale, minuly tyzden volali z Viedne ze tento tyzden by som mal dostat nove info, tak uvidime. Kazdopadne ak by niekto chcel kupovat aftermarket disky, alebo jednoducho nechcel ich zimne original kolesa, viem posunut kontakt na servis vo Viedni kde Vam o prezuju na Vami donesene zimne gumy. Po prezuti postnem info ohladom realnej skusenosti. Servis mi bol odporuceny predajnym showroomom.

  • EV_Future
    komentoval k 's odpoveď
    Cize vsetky aktualne plaviace sa lode zo Sanghaja su uz rozpredane. Do konca Q1 uz budu vyrabat iba pre domaci cinsky trh, dalsie varky pre EU sa budu vyrabat v aprili a lode dorazia do Europy az v maji. Snad sa mi z nich jedno auto ujde, objednavat planujem zaciatkom marca.

  • Miroslav Rojko
    odpovedal
    Tak cez vikend posunuli AT konfigurator na Model Y LR z Februar na Mai, uz sa neda rychla kupa urobit. Tak aj na Tesly sa uz caka ako na ine nacky EV.

    Pridajte komentár:


  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Jaaaj, jasne ako pri Model 3. Zacali defaultne ponukat vacsie kolesa, moja nepozornost, dik.

    Jozko Pucik samozrejme ze to uvadzane neprejde ale skor to beriem ako porovnanie oproti predchadzajucemu modelu o kolko vylepsili a ze urobili nejaku zmenu.

  • mozeg
    komentoval k 's odpoveď
    Vsetky tieto clustre su na aliexpresse a za lepsie ceny. Otazka je ci to clovek vobec potrebuje a chce narusit minimalisticky dizaj. Teoreticky si tam mozem dat stojan na mobil a bude mi zobrazovat to iste a za kolko , 10€

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Chalpci ja ked som kupoval moj Model 3 tak udavali WLTP 560 km, ale ak mam byt uprimny, nemal som ten pocit. Auto malo 495 km, myslim, pri 100% baterke. Viem, ze to je len informativne, ale nemyslim, ze som niekedy dal 500 km dojadz. Tak neviem ci tie hodnoty maju nejaku vypovednu lehotu.

    Mimochodom nestazujem sa, s auto som 100% spokojny, aj s dojazdom.

  • EV_Future
    komentoval k 's odpoveď
    Miroslav Rojko v konfiguratore je uvadzany dojazd 565 km pri 19'' kolesach - je to v popisnom texte pri velkosti kolies. Pri 20'' je to 533 km.

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    fcela uvadzas “ Ale uz som trafil 565km WLTP dojazd, ”, to mas v Tvojom TP alebo kde je taka info ? Lebo na stranke zvysili na kusok cez 530 km, este daleko od 565 km.

  • fcela
    odpovedal
    Nech tu nepletieme temy jednu cez druhu, zalozil som nove vlakno s doplnkami/rozsireniami: https://teslaclub.sk/node/81883

    Pridajte komentár:


  • SKolja
    komentoval k 's odpoveď
    Tento vyzera graficky lepsie, ale zase ten tvar a umiestnenie z mojho pohladu nic moc.
    https://the-evshop.com/collections/t...anel-displayer
    Ale ako pozeram uz sa moderstvo na instrument panel rozbehlo, tak zachvilu bude na vyber ;-)

  • fcela
    komentoval k 's odpoveď
    Takze v EU chodia vzdy letne, bez ohladu na obdobie. Ak by niekto nechcel zimne za 3K, blizko Tesly WIE je servis kde sa daju vymenit za ine zimne...

  • SKolja
    komentoval k 's odpoveď
    OK, nechal som sa trochu uniest. Z HW hladiska nevidim chybu. Software a design UI je trochu slaby, ale predsa v tom je sila softwarovych rieseni, ze sa to da lahko modifikovat. Staci aby povolili skinovanie a uzivatelia si tam budu moct dat co chcu ako na Torque. Alebo sa toho chyti niekto sikovny, a napise si novu aplikaciu, tu sa medze nekladu.
    nick81 ja som si dost zvykol na varovanie na auta v mrtvom uhle ktore v Mazde je priamo na HUD-e. E-GMP dava obraz z kamery, take nieco by sa tam zislo, pripadne grafika ako ma TMS kde zobrazuje situaciu okolo vozidla.
Pracuje...
X