Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Objednanie Model Y

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Pepo096
    komentoval k 's odpoveď
    Ja som sice ramiky v Cechach dostal, ale nase znacky som do nich vopchat nevedel, lebo su o nieco sirsie ako ceske. Kupil som potom v Auto Kelly ciste cierne.
    By ma potom zaujimalo, ako to vyriesili ostatni, lebo videl som Tesly na znackach s ramikom tesla.com

  • fcela
    odpovedal
    Prosim Vas dostali ste od predajcu Tesla Vieden ramik na osadenie SPZ alebo to treba zakupit zvlast na webe? Ak zvlast, plz kde a treba ho mat aj pre prevozne znacky, alebo staci mat prevoznu znacku za sklom?
    Vopred dakujem.

    Pridajte komentár:


  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Ale na komentaroch dobre vidiet, kto je “ultras” a kto nie. Majitelia Tesiel miernym tonom vysvetluju. Keby som taketo nieco napisal o Kia/Hyundai/VW, bol by som oznacovany za neviem co a osobne utoky by boli samozrejmostou. Takze tu je vidiet, kde na tomto fore nie su ultras a kde mozno su. Dakujem.

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Samozrejme ze je to vtip, to som si pospominal na nejake starsie clanky, pribehy a zmotal to do jedneho textu. Myslel som, ze uz tak prehanam, ze je to jasne. Nabeh v Cine bol skoro bezproblemovy, Berlin bude to iste. Nejedna sa o novy model, aby isli do niecoho nepoznaneho.

    Este raz: To boli spojene haterske clanky do jedneho textu na pobavenie.
    Naposledy upravené Miroslav Rojko; 08-02-2022, 14:48.

  • jux
    komentoval k 's odpoveď
    No neviem, ten eleborat je ako vystrihnuty s tesla hejterovskych stranok. Mame dve tesly, prva TMX P90DL bola z uplne prvej varky vyrobenej pre EU v lete 2016, cize de facto novy model., s principu s nou nikdy neboli problemy, nikdy nebola nepojazdna len ramci zvolavaciek a v zaruje menili niektore komponenty, ktore boli na tak vykonne auto povodne nedostatocne. Nasa cinska TM3 SR+ bola tiez z prvych tejto verzie po vylepseniach, takze ten elaborat je podla mna len znoska nepravd a polopravd a chapem ho len ako vtip.
    Rozhodol som sa kupit VW ID.3 kvoli velkosti auta. Jednoducho neexistuje mensie auto ako TM3 s zadnym nahonom - len ID.3. No tolko nejasnosti a zadrhelov, ktore sa ukazali ma dost nahnevalo. No povedal som si, ze aj tak dam VW sancu. Ak by bola v ponuke mensia tesla ako TM3, nevahal by som ani sekundu a kupil ju.

  • MatejN
    komentoval k 's odpoveď
    Netreba zabúdať že z Berlina budu zatiaľ len Performance Y

  • fcela
    komentoval k 's odpoveď
    Tak dnes rano nove info v mojom ucte: Estimated Delivery: February 18 - March 04 .Ja som rad ze budem mat este varku z Ciny, kde su uz vychytane muchy a zaroven model roku 2022 s novymi "vylepseniami".

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Tak na instagrame uz dali video z Paint shope a dali tam, ze to je Berlin a uz tam lakovali karoseriu, takze uz sa asi vyraba, len to nejde zakaznikom.

  • EV_Future
    komentoval k 's odpoveď
    prve kusy su podla mna tych 2000 aut, na ktore dostali povolenie vyrobit a nesmu ist nasledne do predaja. Vela z nich uz vidiet na parkoviskach vedla tovarne. Pripadne chybicky krasy sa objavia prave na nich, predpokladam ze si ich dobre pretestuju a skontroluju pred zacatim ostrej vyroby.

  • nick81
    komentoval k 's odpoveď
    JozkoPucik Veď áno. Ja mám tak Niro 2020 z prvých kusov. Tiež mi polroka hľadali vadný ventil na manažmente aku. :-) Ale inak pohoda. Tesla nie je žiadny nováčik, malo by to byť ok.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Tak niekto musi kupit tie prve kusy

  • nick81
    komentoval k 's odpoveď
    Jiri GrandPa Karoséria cez Gigapress je dosť veľká zmena, nie?

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Mal by si pravdu keby to bol novy model auta. Ale to auto sa vyraba uz nejaky ten rok a informacie su, ze to bude to ista (konstrukcen) ako to, co vyrabaju v Cine.
    Takze z hladsika designu (v zmysle konstrukcneho reiesenia auta) by som sa neobaval.
    A kedze to ide z Nemecka tak by som sa ani problemov s kvalitou velmi neobaval.
    Ale ako vravi pan Murphy...

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Pekny elaborat. No ja niesom apriori proti Tesle, len som podotkol ze pri nabehu vyroby su vzdy zaciatky neiste a to aj pri novom modeli zabehnutej fabriky nieto este pri spusteni uplne novej fabriky napriek predseriovym generalkam. Proste si myslim ze vrhat sa na prve vyrobene kusy neje rozumne pri akejkolvek znacke a modeli. Logicky vzdy sa po spusteni plnej seriovej vyroby este doladuje.

  • Miroslav Rojko
    odpovedal
    Taur

    Len ci prve nepodarky z Berlina z nabehu budu az taka vyhra.
    Prví kupujúci budú radi, keď im pri ceste domov z preberacieho centra neodpadne koleso alebo neodfúkne strechu. Nájdu si veľké nezalakované miesta aj na viditeľných častiach karosérie, auto bude vypisovať plno chybových správ a rovno budú volať Teslu.

    Ale myslíte, že hneď si preň príde odťahovka k zákazníkovi ? Aj na tú sa bude čakať dva týždne, lebo Tesla na zákazníkov serie a nemá ani kapacity aby to mala kde postaviť na parkovisko pred svoj servis. Ale ani tam to nie je výhra, kvôli nízkemu nájmu si prenajímajú miesta v záplavových oblastiach a môže sa stať, že pri topení posledného snehu v marci, apríli auto zatopí voda. Servis nemôže robiť nič iné, iba zákazníkovi volať, že nie sú diely a čakať až autá teplovzdušnými ventilátormi na dielni vysuší.

    Potom sa do opráv novovyrobeneého auta pustia slabo zaškolení robotníci z východného bloku, narýchlo dovezení, lebo pre Teslu nikto nechce robiť. Nerobme si ilúzie, na aute veľa vecí skôr ešte pokazia ako opravia. Potom si auto prevezme Nemec, nie je spokojný, Teslu odparkuje a sadne do svojho super čistého dieselového Mercedesu alebo BMW, podľa toho kde býva, lebo je veľký lokálpatriot, zanadáva na Teslu, odstaví ju do garáže a počká 6 mesiacov.

    Následne sa objavia prvé inzeráty na mobile.de. Jedná sa o Tesly nejazdené, kúpené len za účelom dotácie, hneď po kúpe odstavené vo vykurovaných priestoroch so správne nabitou batériou, také nablískané leštenky čakajúce na šťastného majiteľa spoza hraníc západnej Európy, ktorému Nemec chcel urobiť radosť a splniť životný sen. Ale neverí kupujúcemu, chce zálohu na DPH, ktorú bohužiaľ po kúpe nemôže vrátiť, lebo mu majiteľ neposlal technický preukaz do 30 dní. Čo z toho, že Nemec zabudol akosi Teslu odhlásiť a poslal odhlásený TP kuriérom na zlú adresu a Slovák nemohol prihlásiť. Či nemec naozaj odviedol DPH, kupujúci nezisťuje ale rozprávke verí, nakoľko v Nemecku sú najlepšie autá a tam je vyspelá Európa a nikto si nedovolí kupujúcemu slovko nepravdy povedať. Nemec sa raduje, má zarobené na svoj diesel na ďalších 100000 km a pochváli Teslu, ako dobre zarobil. Postavte u nás ešte jednu fabriku.

    A po prihlásení tu máme spokojného majiteľa "novej" Tesly Y, ktorému krčné svaly hlavu držia vyššie ako v predchádzajúcom Leaf-e a jemne úsmevným úškrnkom dáva najavo protiidúcim, na čom sa vezie. Potom sa pod anynymným nickom zaregistruje do nejakej Tesla skupiny a prosí starších majiteľov o rady ako sa dostať do servisu, lebo mu nejde otvoriť kľučka, prestala fungovať kamera a tým aj autopilot, motor sa prehrieva a vypisuje hlúposti.

    Keď po troch návštevách pražského servisu mu konečne odstránia chybové hlášky a opravia vady, lebo po každej 400 km ceste tam a 400 km späť niečo zabudli opraviť a po celodennom čakaní v Prahe na zime, lebo do reštaurácii ho nepustia, nemá očkovanie, už nenájde silu si skontrolovať, čo mu vlastne opravili a čo nie, tak sa v nedeľu zasa vyberie na výlet svojím vysnívaním autom s úsmevom jemu priznačným a užíva si štastné kilometre.

    A to je ten pocit, ktorý my, múdri majitelia kórejcov, francúzov, nemcov a iných ne-Tesla EV nechceme zažiť, lebo vieme, čo za tým je. A nechceme to absolvovať.



    Takže máš pravdu, neoplatí sa.
    Naposledy upravené Miroslav Rojko; 08-02-2022, 08:38.

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X