Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Objednanie Model Y

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • cyber_yan
    odpovedal
    Miroslav Rojko ja mam bielu a cakal som necele tri mesiace a objednaval som po tebe tri mesiace,tak neviem fakt ze od coho zalezi. Hlavne ze je doma

    Pridajte komentár:


  • EV_Future
    komentoval k 's odpoveď
    nezavidim tie dlhe cakacie doby. Ja som objednaval 17.2. a bol som si po auto do Viedne 17.3., cize trvalo to presne jeden mesiac. Kolega objednaval 21.8. a na buduci tyzden 12.9., uz pojde do Salzburgu po auto, bude to mat zvladnute za 3 tyzdne od objednavky. Obidvaja mame cervenu farbu - mozno je to len nahoda/stastie, alebo mozno prave na farbe zalezi.

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Az tak super to nemam, objednaval som uz 10.marca a musel vybrat priplakovu farbu aby som to mal teraz. Ze biele tento kvartal nebudu v dostatocnom pocte, mi pisali.

  • 11Michal11
    komentoval k 's odpoveď
    Tak to máš fakt super..

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    cyber_yan ano to si mal. Ja som objednal 28.4. a idem pon 9.9.

  • cyber_yan
    komentoval k 's odpoveď
    Ja som objednal 6.6 a 3.9 som preberal auto, asi som mal stastie

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Všetci nie, mne tam hneď potom svietilo VIN a práve sedím vo vlaku rjx160, čo je priamo BA-Linz (230km/h).

  • 11Michal11
    odpovedal
    No všetci to tak máme čo máme doručenie august september si myslím.

    Pridajte komentár:


  • Miro Pallo
    odpovedal
    Ja som objednal ešte v marci a donedávna som mal termín 3. až 30. september. Ale už asi 2 týždne mám v aplikácii len termín odovzdania vozidla bude čoskoro oznámený.

    Pridajte komentár:


  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Ano vie, predava sa aj 7 miestna akurat ju v europe neponukaju. Ale v parametroch to je uvedene, nakolko stranka je celosvetova.

  • tommik
    komentoval k 's odpoveď
    5 sedadiel ako nadštandard? Ono to vie byť aj v inej ako 5-miestnej verzii? Ja len že v konfig inú ako 5-miestnu verziu nevidím, tak že či zle pozerám.

  • Martin_B
    odpovedal
    Caute, tak ako som písal vyššie.
    11.5.2022 Objednané
    5.9.2022 Prevzaté

    Tiež mi to zmenili nejak že som si dal dátum prevzatia v sobotu 3.9.2022 a na druhy deň mi prišla SMS či si to teda chcem prevziať 5.9.2022 ( moja nešikovnosť že som odpsial "JA" a nevšimol som si že mi to zmenili z ničoho nič na pondelok). Bral som to odťahovkou nakolko mi 3 firmy po známosti povedali že sa to legálne na žiadnych prevozkách nedá previezť (opakujem legálne bez možnosti pokuty ak by niečo). Odťahovka bola 520 bez DPH. (0,9/km). Prevzatie bolo bez problémov aj keď sme prišli o hodinku skôr.

    Prikladám moju spec Y
    Click image for larger version  Name:	Snímka obrazovky 2022-09-06 o 7.44.50.png Views:	251 Size:	172.4 KB ID:	86869

    Pridajte komentár:


  • cyber_yan
    komentoval k 's odpoveď
    buggy Presne totozny scenar s tym ze ja som len nedockavostou stale pozeral do aplikacie a z nicoho nic bez oznamenia zmenili dodanie z 3.9 na 5.9 ale ihned po telefonate veci napravili naspat na sobotu. Martin_B spominal ze mu to tiez takto posunuli, len im treba volat a hlavne sa dovolat

  • buggy
    komentoval k 's odpoveď
    Ja som TBD myslim nemal, stale hadzalo v mesiacoch terminy az prisla SMS, ze do 24 hodin mam na web stranke vybrat termin. Cez telefon ani neslo stranku otvorit, tak som siel cez PC browser. Vybral som termin a spokojne zacal zariadovat listky na vlak a pod. Nastastie som mal na druhy den telefonat s Milosom a ten medzi recou overil, ze ci plati ten piatok. Dost ma to soklo, bo som nastavil stvrtok 1.9., doslo mi aj potvrdenie terminu a v priebehu dna potajomky termin zmenili bez toho, aby som o tom vedel. Ked som kukol apku, na Milosov popud, tam bol uz novy termin. Ten uz ale dodrzali. Cely tyzden vydrzal a v blby piatok som siel po karu. Takze kvoli tej zmene dovolenka moja, zmena dopravy na auto, dovolenka dalsieho sofera a prenosne znacky az do pondelka, kedze v piatok sa uz nedali vratit, kym som dosiel na Slovensko. Sranda. Ako zazitok fajne, clovek aspon ziska predstavu, s kym ma docinenia a pri neskorsich servisoch sa nebudem cudovat )

  • 11Michal11
    komentoval k 's odpoveď
    No tak necháme sa prekavapiť kedy bude.
Pracuje...
X