Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Model Y

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Datumy pre launch Modelu Y v Elonovej reci znamenaju ze ta caka este vela km s TM3 Vobec by ma po doterajsich skusenostiach neprekvapilo keby sa to natiahlo aj za 2022 Skor sa dockas tej oficialnej predajne u nas. Aspon bude potom vsetko jednoduchsie pri objednavani. Ja uz ani nepocitam dni ako dlho cakam na TM3 od rezervacie. Tymto tempom to mozno radsej zrusim a pockam rovno na TMY a ako prestupnu stanicu zoberiem zatial ID.3. Ale tak uvidim. Muskove lehoty su tipovacka a VW tiez zatial nepustil vela informacii. By som sa nedivil keby som este buduce vianoce jazdil na i3.

  • nemo
    komentoval k 's odpoveď
    Cesky konfigurator modelu y neexistuje. Tak isto pre "other Europe".

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Ved prave, mne Model 3 uplne vyhovuje, ale co sa tyka toho priestoru by som uvital trosku viac a verim ze Y to poskytne. Xko je pre mna moc velke a bojim sa tych Falcon wings v buducnosti. Taktiez by som uprednostil nastupovat trochu vyssie ako do Modelu 3.

  • head
    komentoval k 's odpoveď
    Model Y nema s Modelim X vela spolocneho. Je to skor nafuknuty Model 3 a podla mna to bude super auto.

  • ivan32
    komentoval k 's odpoveď
    Vyrábať majú začať v polovici budúceho roku tak pre európu možno v polovici 2021.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Tak teraz neviem či je to dobrá, alebo zlá správa ale musím sa ospravedlniť, ja som si myslel, že launch je 2020, ale ono je to 2022!! Tak to som tu trochu priskoro.

  • Juro
    komentoval k 's odpoveď
    Kým bude Model Y bežne dostupný, myslím, že bude Tesla predajňa aj u nás.

  • JozkoPucik
    odpovedal
    Potom ako už vyše pol roka jazdím na Model 3 naozaj zvažujem zadovážiť si Model Y, lebo ak bude na štýl Model X tak mi to bude asi dokonale vyhovovať. Len som zvedavý ako to bude s objednávaním! Už nežijem v Nemecku tak neviem ako to bude

    Pridajte komentár:


  • ICE666SVK
    odpovedal

    Pridajte komentár:


  • matchke
    komentoval k 's odpoveď
    Robia neustale tu istu chybu. Rozlysuju trhy v Europe ba co viac v Europskej unii. Navyse na Other Europe pouzivaju vlajku Europskej unie a stale mame v Europe staty, ktore v EU nie su. Cize su ignoranti.

    Medzi casom uz su informacie o Y aj na Other Europe. Pochopil som, ze meskanie bolo kvoli inemu buttonu. "Non Other Europe" krajiny maju moznost vycashovat 2000 Euro za extazu, ze maju v profile staticky obrazok nakonfigoraveho tvrdeho I (Y) a Other Europe moze ist do ... najblizsieho showroomu. Neviem sice naco ale asi sa treba poponahlat nez ich zrusia. :-)

  • ICE666SVK
    komentoval k 's odpoveď
    Nie su hajzli a ani Ignoranti. Ale neopakuju chybu ktoru urobili pri TM3ke. Model S a X teraz neriesme, to bola ina story. Po tom co ste dali zalohy na TM3ku a Tesla urobila to co urobila, ze ten co nedal a je z trhu co ma Tesla otvoreny si ju mohol kupit a mozno sa mu uz aj vyraba a dostane ju za nejaky cas. Otovrili tieto trhy info z netu.

    Už od dnes je dostupný konfigurátor pre Teslu Model Y. A to v USA, Kanade, Mexiku, Belgicku, Nemecku, Španielsku, Holandsku, Nórsku, Rakúsku, Švajčiarsku, Švédsku a Číne.

    Cize dali len tie trhy, kde maju asi silne predaje. Ak by som bol z krajiny kde trh otvorreny je, tak by ma to stvalo. Tesla rozlisuje trh podla vysledkov predaja podla tohto, ked tam niesu vsetky otvorene trhy.

    Na viacerich videach kde ukazuju Tesla stranku a kliknu na otovorene trhy other europe sa nikomu nezobrazi. Ta vlajocka EU tam nieje. Ja mam other europe v zalozkach ulozenu a zobrazi sa mi EU stranka, ked kliknem hore na nadpis TESLA tak mi hodi US stranku a mam tam vsetky modely aj TMY. Ale teraz pozeram, ze TMY tam mam aj na other europe stranke hore a to tam nemam konto a nie som prihlaseny.

  • ICE666SVK
    komentoval k 's odpoveď
    Je to prototyp. Aj pre TM3ku sa len hovori, ze to pridaju, ale este nic nepridali. A ta sa uz dodava nejaku tu dobu.

  • nemo
    odpovedal
    Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	ShutUpAndTakeMyMoney.jpg
Videní:	1029
Veľkosť:84,0 KB
ID:	34844
    Naposledy upravené nemo; 15-03-2019, 14:47.

    Pridajte komentár:


  • ivan32
    komentoval k 's odpoveď
    Zatiaľ žiadne info. Neviem či je to dobré znamenie alebo skôr nie.
    Keby malo byť tak by to snáď povedal hneď.

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    tiez ma to zaujma, to by bolo jeden z dovodov preco by som radsej pockal na Y
Pracuje...
X