Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Model 3 videá

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
Toto je prilepená téma.
X
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    hudino včera sme boli na Hrade Beckov, ja, manželka, 2 deti, svokra. Je pravda, že svokra má psa, ale toho som nechcel brať z princípu, nie že by nevošiel, určite mohol ísť v kufri v prepravke, len nebolo by to pre neho asi ideálne. Určite to rodinné auto je. Budúci výkend ideme na Spisšký Hrad.

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    hudino tak samozrejme zalezi na velkosti rodiny, 5 clenna to je uz davka na kazde auto normalnych rozmerov. tebe asi bude stacit len model X alebo nissan env-200. Priestorovo pre mna, manzelku, dceru,16 kiloveho psa a kocik LEAF staci. Skoda, len ze je ten 40 kWh env-200 Evalia tak drahy, inak to vyzera velmi prakticky (a ma aktivne chladenie)

  • hudino
    komentoval k 's odpoveď
    Teq ano? a ako v nom odvezem manzelku, 3 deti v sedackach, kocik, 40kg psa? + batozinu ?

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    jasne ze je vhodna ako rodinne auto...ked to mozeme my zvladat s 30 kWh LEAFom tak na tesle je to prechadzka ruzovou zahradou

  • ICE666SVK
    odpovedal
    Je to sice US verzia, ale v CZ

    Pridajte komentár:


  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    ICE666SVK pardon, zabudol som, ked klikne clovek na tu ikonku kameri na display tak ulozi ten zaznam z poslednych 10 minut, ale tam uz su zabery z uplne vsetkych kamier. Automaticky to uklada len tie smerovkove a prednu.

    Ako kazda technologia nie je to dokonale. Dnes napriklad som predbiehal 2 auta predomnou. Jedno bol passat z vleckou a pred nim traktor. Zacal som predbiehat ked som videl ze nic nejde, ale kratko po tom ako som predbiehal zacal predbiehat aj Passat z vleckou, nebyt uzastneho zrychlenia a toho ze som sa vyhol este viac do strany, bola by to nehoda. Ked som si potom chcel pozret kamerovy zaznam, tak zrovna ta minuta bolo koruptovana a videa nemali 20-30 MB, ale 1 kb alebo 65 kb. Takze ked som to konecne naozaj potreboval, tak zaznam nebol k dispozicii xD
    Naposledy upravené JozkoPucik; 10-04-2019, 19:18.

  • ICE666SVK
    komentoval k 's odpoveď
    Tak to je zaujimave, ze to nahrava len tri kamery. Ked na aute je predna nad vnutornym spatnym zrkadlom, dalsie dve v smerovkach, dalsie dve v B stlpikoch a jedna zadna. Teda auto ma slepe miesto v zadu. A este jedna kamera, ktoru ma TM3ka je nad ci pod vnutronym spatnym a mala by kontrolovat vodica, ci sa plne venuje vedeniu motoroveho vozidla. Ale ta asi nieje momentalne aktivna.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Jiri GrandPa ano, viem, ten upload som spravil na novo vytvorenom ucte a novo vytvorenom emaily xD len pre istotu. Zajtra to zmazem, bolo to len na ukazku. Je to pravda, ze toto je proti vsetkym zakonom ktore robia. Tiez mam doma dron z kamerou a pre tie plati, ze musis mat letecke skusky a kazdy zaber, ci zaznam musis poslat ministerstvu vnutra aby si ho pozreli ci si nenatocil nieco tajne.... tie zakony su dost dierave, ale su, takze si treba davat pozor.

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    Jiri GrandPa to co hovoris sa bije s tym, ze taketo zaznamy s dashboard kamier zacinaju uznavat aj policajti a poistovne a su velmi vitane v pripade nejednoznacnych nehod. Pokial to nepublikujes napr. na YT, myslim, ze je to uplne legal.

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Je to super ale moc sa s tým nechvál. Robenie záznamov kamerou na verejnom priestore nie je úplne v súlade so zákonom a to v celej EU. Je iba otázka času kedy sa tohto pusti nejaký horlivý ochranca ľudských práv.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    matchke ono predtym update kde pridali sentry mode to nahravalo len prednu. Od toho updatu to nahrava vsetky tri, vzdy su tam tri subory, front, left, right, to ulozi kazdu minutu. Front je predna, left a right su tie pod zpetnymi zrkadlami.

  • matchke
    komentoval k 's odpoveď
    To nahrava zo vsetkych kamier ci mozes si zvolit?

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Toto je par videii z USB co mam z TeslaCam.

    https://youtu.be/WpySqnYdeKY
    https://youtu.be/icTiXMjj3LI
    https://youtu.be/dfSo5M5hi94

    Je to fakt šupa, ten sentry mode robí presne toto isté len aktivuje sa vtedy keď sa niekto motá okolo auta. Už to skúšali a nespustí sa len tak keď niekto normálne prejde. Samozrejme je to tak trochu aj desivé, lebo auto môže nahrávať kedykoľvek a vidieť čokoľvek. Je stále pripojené na internet a miestami aj na wifi, takže či to súbory potom neposiela..... ale musíme veriť, že sa to nejak nezneužíva. Určite je to však super pomôcka keď sa niečo stane a je to úžasné, že je to takto zabudované v aute a netreba si nič dokupovať a tak.

    Záznamy majú tak 20-29 MB a trvajú vždy 1 minútu. Keď človek klikne na ten symbol kamery na displeji tak to nahrá do osobitného súboru posledných 10 minút. Ináč to prepisuje pôvodné záznamy.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Funguje to takto: https://www.youtube.com/watch?v=5viFu57qUgs&t=

    Este uploadnem par videii odomna co mam na USB kluci.

  • Juro
    odpovedal
    Model 3 ide vyzdvihnúť šoféra:

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X