Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Kam až budú rásť akcie Tesly, alebo kam klesnú?

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Catchcash
    odpovedal
    Tak co odporucate kupit dnes alebo to este padne? Dno bolo asi predvcerom na tych 330 sa zda...asi som to o den zmeskal

    Pridajte komentár:


  • 1fisker
    odpovedal
    https://www.fio.sk/spravodajstvo/odb...p-vs-joe-biden

    Pridajte komentár:


  • hudino
    komentoval k 's odpoveď
    1fisker, sorry dal som to ku zlej sprave, prehodil som to.

  • hudino
    komentoval k 's odpoveď
    Online brokerov mas hromadu, najdi si porovnanie na nete a vyber si ten co ti najviac vyhovuje... XTB online trading je tusim v recenziich najlepsi (nemusi pre teba), Ja pouzivam LYNX, (presiel som z patria-direct) proste je toho vela, zisti si hlavne aby mali dobre mobilne appky (to Patria nema).

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    písali sme o tom, či sa dajú kúpiť akcie Tesly na nemeckej burze....
    že som ja taký blbý, ako to tu píšete meno so zavináčom?
    Naposledy upravené 1fisker; 09-09-2020, 16:52.

  • Catchcash
    komentoval k 's odpoveď
    Tak to ti teda gratulujem. Kiezby som aj ja bol taky mudry pred 2 rokmi

  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    Ano, len to uz je za mna trading, cize v pripade TSLA "odhadovanie z magickej gule" kedy bude dno a kedy strop. Ja osobne som kupil akcie pred temer 2 rokmi a od vtedy s nimi nehybal, aj ked je to teda niekedy o nervy ;-)

  • Catchcash
    komentoval k 's odpoveď
    Ked sa zruti po Muskovom tweete treba kupovat ved ono to aj tak stupne casom spat nie? Ci si to velmi jednoducho predstavujem?

  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    NKLA sa zda zatial ako velky hype, uz 2 mesiace sa tvaria, ze stavaju fabriku a zatial tam len hore dole beha JEDEN bager, ktory este nic nespravil. Cena NKLA je podla mna prilis vysoko na kupu teraz a zaroven neverim, ze bude nejako zasadne rast.

    NIO je realne (ma produkt, ma farbiku, vyraba, dodava), kto v aprili kupil za 2,30 je teraz vyteseny. Ale to iste plati aj o TSLA. Vyhoda NIO je, ze nie je take volatilne ako TSLA, kde staci aby Musk napisal jeden tweet a trh sa zruti ;-)

  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    Zaradenie do S&P moze byt kedykolvek, to je len standardne, ze to robia kvartalne. Naviac teraz naposledy nezaradili ziadnu spolocnost, len preradili 4 spolocnosti medzi S&P 500 a 400 (2 hore, 2 dole). Facebooku trvalo tusim 3 kvartaly po splneni poziadaviek, kym ich zaradili do S&P 500.

    Pumpovanie ceny bolo umelo vyvolane velkymi spolocnostami a zaroven malymi investormi typu RobinHood (appka na investovanie v US), bol okolo S&P velky hype.

    Moj nazor je, ze ani po Battery Day sa nevratime k cene okolo 500 USD (respektive cena akcii zasadne nestupne), pretoze "wall street" nepochopi technicke veci co nam Tesla ukaze. A zaroven si myslim, ze pred Battery Day cena mierne (umelo z pohladu ocakavani) narastie.

  • ivan32
    komentoval k 's odpoveď
    Capital raise včera dokončili a nečakane neboli zaradený do S&P500 (čo sa môže teraz každé 3 mesiace bez predošlého varovania zmeniť ) tak zlé správy by už mali byť za nami.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Asi to tak vyzera, ze vcera uz bolo dno, ale tazko povedat.

  • Catchcash
    komentoval k 's odpoveď
    No prave riesim tento "problem" a naozaj nie je problem otvorit ucet v USD ale v TB mi povedali ze su standardne poplatky a neda sa uplatnit program odmenovania (bezny ucet v EUR mam bez poplatkov) a nechce sa mi platit 7 EUR mesacne alebo kolko to maju oni...

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Tam záleží na tom ako to chceš. Ja si môžem v banke otvoriť účet aký chcem, teda myslím s akou menou chcem. Aktuálne mám Euro, CZ a Dolláre. Dolláre mám len preto, že som mal akcie Apple a oni vyplácali dividendy, ktoré sú len v dollároch, tak mi musela preto banka otvoriť Dollarový účet. Teda mám eurá a ak chcem kúpiť na americkej burze zmením euro na dollar a kúpim tam. Ináč kupujem na nemeckej burze akcie v eurách.

    Je pravda, že americký trh sa hýbe lepšie a viac, ale aj tak je tam stále to roziko, že aj dobre predáš, ale dollár môže byť slabý a potom ti tam budú tie peniaze trčať kým sa nezlepší kurz. Ten problém mám napríklad teraz z CZ peniazmi.

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    neviem, či sa to dá na nemeckej
Pracuje...
X