Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Kam až budú rásť akcie Tesly, alebo kam klesnú?

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    tak tak. treba byt trpezlivy

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    ešte je skoro, okolo 300 bude čas kúpiť

  • Jozefr
    odpovedal
    tak kto doteraz akcie Tesly nemal a lutoval ze nekupil ma znova obravsku sancu...

    Pridajte komentár:


  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Je to čístá lotéria, lebo virus nik nepredpokladal. Vážne to neni, to len média nafukujú, ale to v konečnom dôsledku hýbe trhmi. V číne to klesá to je dobrá správa, už len, aby sa to isté spravilo aj v EU a USA, len my nie sme taký disciplinovaný ako Čína. Takže áno, prepad by sa mal očakávať.

  • hudino
    komentoval k 's odpoveď
    to nie je iste. co je iste je to ze to bude najblizsie tyzdne hore dole , pod 400 by ale nemali ist. Ale nie som odbornik

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Uz mam nachystane peniaze na dalsi nakup. Podla mna to este klesne. Europu este len caka prepuknutie vacsej epidemie. Taliansko je len zaciatok. A je otazka casu kedy to prepukne vo vacsej miere aj v USA. Najvacsie oslabenie trhu este len pride. Treba vyuzit prilezitost. A ja si myslim ze kto si pocka ten sa aj docka. Treba trpezlivost. 600€ je este stale vela.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Určite to pôjde zas na tých 900+ hlavne keď príde Model Y, ale virus je stále problém, šíri sa a nie je liek či vakcína takže je to všetko otázne, ale určite to pôjde hore, otázne je, či to predtým ešte nepôjde dole.

  • Savi
    komentoval k 's odpoveď
    Teraz je tam celkom support na urovni okolo 600 dolarov, no ak pojde cena pod 600, tak dalsie zony supportu su okolo 500 a v pripade velkej paniky na trhoch vidim realnu aj moznost, ze sa cena dostane spat do zony okolo 400 dolarov. V tejto cene planujem opat nakupovat.

  • Vlado
    odpovedal
    Myslíte si, že cena akcií pôjde ešte viac dole, vzhľadom na coronavirus ? Momentálne sa cena pohybuje nad 600 dolárov.

    Pridajte komentár:


  • hudino
    komentoval k 's odpoveď
    ked to tam chces nechat na 15 rokov, je podla mna jedno kde to kupis, je sumak aky budes mat poplatok za nakup. Ja mam v Patria-direct.cz su to stari dinousari, otvaral som aj ucet na Lynx... ale proste premyslam ze ked to chcem nechat na dlhodobo tak vlastne naco to portfolio prenasat

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    3 dni stará informácia. Akcie skutočne klesli na 750$ aké odvtedy už sa zase šplhajú a sú na 800$.

  • Stefan 32A
    odpovedal
    Toto som teraz nasiel. Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	Screenshot_2020-02-16-14-40-53.png
Videní:	569
Veľkosť:403,5 KB
ID:	50630

    Pridajte komentár:


  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    To je vyhoda mojej banky, oni mi rovno strhnu dane a poplatok takze dostanem cisti zisk a viem si to vopred vypocitat, mam na to porobene tabulky. Potom kazdy rok mi davaju prehladny vypis pre danove priznanie.

  • EV_Future
    komentoval k 's odpoveď
    Dane zo zisku sa neplatia, pokial splnate danovy test - cize ak predate akcie minimalne 1 rok po ich zakupeni, neplati sa ziadna dan zo zisku. V pripade dlhodobeho investovania nie je ziadny problem so splnenim tejto jednoduchej podmienky. A netyka sa to iba akcii, ale vsetkych cennych papierov verejne obchodovanych na burzach.

  • Jozefr
    komentoval k 's odpoveď
    Ja mam tiez kupene akcie cez FIO e-broker ucet. Poplatky mesacne nesiu ziadne. Len ak kupujes akcie tak do 99ks mas za 7.95 nad 100ks 9.95 ci predaj alebo kupa. A dalsi skryty poplatok je horsie kurzy pri prevode mien napr z EUR na USD. Ale nieje to nic strasne. e-broker ucet sa da otvorit aj bez toho aby si mal u nich bezny ucet. Ja som to tak mal, sice neskor som si otvoril aj bezny tym, ze je zadarmo. Pri otvarani e-broker uctu ale musis vyplnit dotaznik mali by ti s tym vediet pomoct ale pokial si amater ako ja tak sa priprav, ze na teba budu trosku divne pozerat. Aj na mna pozerali ale za tych XYZ eur co som prave v pluse to stalo. A dane oni nijak neriesia to musis priznat sam...
Pracuje...
X