Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Kam až budú rásť akcie Tesly, alebo kam klesnú?

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Aha, to som nenapisal, ja som ako privátny klient v mojoj banke a tieto veci robim priamo cez nich.

  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    Ja nakupujem akcie Tesly cez FIO.sk, staci si u nich na to otvorit ucet (mam len vstup do casti e-broker, ucet som u nich nechcel). Pre 15 akcii by som sa s tym asi nebabral a kupil to cez nejaku appku typu Revolut, je to sice rizikovejsie, kedze akcie nevlastnis (kupuje ich za teba Revolut) ale pre 15 akcii to je asi jedno.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Toto su veci s ktorými sa ti asi nik neodváži poradiť. Hlavne čo sa týka Tesla. Ja kupujem na Nemeckej burze, teda v Euro, tak aby si nebol zmätený sumami. Keď som videl, že cena bola 410,- euro na začiatku roka, už som si myslel, že to vyššie nepôjde a hľa. Aby si rozumel histórii akcii tak doposiaľ mala Tesla len Model S a X a akcie chodili hore dole a nebol tam výrazný pohyb. Potom však prišiel Model 3 a situácia sa zmenila. Na začiatku boli problémy, ale potom už bolo jasné, že Model 3 je úspech a šlo to hore. K tomu prišlo zrazu veľmi veľa dobrých info ako fabrika v Číne atď.

    Tesla je teraz v novej situácii a je ťažké povedať ako to pôjde. Určite to pôjde dobre, ale otázne je kedy presne nakúpiť. Podľa mňa treba kúpiť keď to padne, ale ten okamih už bol keď to išlo na cca 640,- euro. Chystajú sa dobré správy, budú predajné čísla z Číny, ale tie budú asi ovplyvnené Corona vírusom, v Číne predáva aj NIO tak neviem do akej miery to bude konkurencia. Taktiež príde Model Y a to budú tiež dobré správy. Ja by som počkal na nejaký pokles po 700,- euro a potom asi kúpil. Ja teraz mám všetky peniaze investované tak nad Teslou nerozmýšlam, lebo ten vlak mi už ušiel, ale potencial tam určite je.

  • Stefan 32A
    odpovedal
    Vazeny kolegovia-Hlavne investori čo sa do toho aj rozumeju chcem sa opytat, či je vobec teraz rozumne kupovat akcie. Ktory brooker je najvyhodnejsi hlavne s dlhodobeho hladiska.Som ako FO a ako je to danou a inymi poplatkami aj pri kupe ci samotnej sprave akcii na vela rokov.😎Chcem len tak zo 15 akcii a nak sa zhodnocuju aj 15 rokov a ked budu mat 15.000😂tak spenazit. Ja velmi fandim a drzim palce smerovaniu Tesly tak ak by sa to podarilo - bolo by aj snad na nejake to auto😆. DAKUJEM za akekolvek odpovede lebo kedze sa tomu Vobec nerozumiem rad si necham poradit a kto o tom nieco vie si to nenecha len pre seba. DIK.

    Pridajte komentár:


  • denial
    odpovedal
    https://insideevs.com/news/398510/te...paign=RSS-all-

    Pridajte komentár:


  • Jozefr
    komentoval k 's odpoveď
    hej som to pozeral dnes cele. A este aj HyperChange sledujem:
    https://www.youtube.com/channel/UC1L...PGGPPMw/videos

  • leo
    odpovedal
    Aj toto je zaujimave investicne info
    Tesla (NASDAQ:TSLA) could hit $1 trillion in revenue by 2030 according to Ron Baron, a Billionaire investor who runs New York City-based Baron Capital and Baron Funds. Baron Capital currently holds 1.63 million shares of Tesla stock, and they have no plans to sell any of it. Baron appeared on CNBC’s “Squawk Box” Tuesday morning …

    Pridajte komentár:


  • leo
    komentoval k 's odpoveď
    veď netreba sa ľutovať, ide to zas pomaly dole a dá sa zas nakúpiť ;-)
    a veď čo, veď o nič nejde, len o prachy, hlavne, že sme zdraví ;-)

  • ivan32
    komentoval k 's odpoveď
    No tých neľutujem (investovali to do Lucid motors). Aktuálne som vo fáze ľutovania seba keďže som už dávnejšie predal.

  • Jozefr
    komentoval k 's odpoveď
    Ked ti tie peniaze netreba dnes a hned tak si nieco nechaj aj na neskor. Teraz len dobehli co mali mat uz davno. Ja som sice tiez predal 1/3 za $900 z toho co mam nakupene ale pravdepodobne ich kupim coskor aj naspat. Ak by trocha spadli.
    Naposledy upravené Jozefr; 05-02-2020, 16:12.

  • Jozefr
    komentoval k 's odpoveď
    aj tak maju dost ropnych penazi...

  • ivan32
    komentoval k 's odpoveď
    Predali počas Q4 keď cena šla hore.

  • leo
    odpovedal
    S cenou asi slusne zamavalo toto
    Saudi Arabia’s public investment fund sold almost its entire stake in Tesla over the last quarter, just before the massive rally in the new year — missing out on billions of dollars’ worth of profit. The Public Investment Fund of Saudi Arabia (PIF) has had a lot of interest in electric vehicles in recent years, …

    Pridajte komentár:


  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    EV_Future Taaak aby si videl, zajtra idem vypratat garaz a zalozim konkurenta Tesly.

  • jux
    odpovedal
    4.2.2020 nove maximum: 968,99, tesne pred zaverecnou dost ostry pad na 887,06 a dalej pada.

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X