Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Nabijacie stanice odpocivadla NDS

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Pacho
    komentoval k 's odpoveď
    jeeff, aj si sa pozrel na mapu? ved su tie stanice so stavbarom.

  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    Suhlasim, musia byt zobrazene inak, pretoze takto bez precitania textu je to velmi matuce a z mapy jasne nevidno ktore idu a ktore su len planovane, musim kazdu jednu rozkliknut.

  • g211
    odpovedal
    Pekne prosím buď zmeňte ikony na "under construction", alebo ich dajte preč. Minulý týždeň som pomáhal "kolegovi" z Rakúska, ktorý sa na základe nabky.com spoľahol na nabíjačku na D1 Slovnaftke Zlaté piesky a nabíjačka nikde...

    Pridajte komentár:


  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    Robíme to tak, že dáme súkromnej firme dotáciu, tá ponúka najprv nabíjanie zadarmo a potom nabíjačky spoplatní cenami, z ktorých sa normálnemu človeku zatočí hlava. Takže zlaté ČEZ.

  • mozeg
    odpovedal
    Skvela sprava dufam ze to do pol roka vystavaju a spustia a samozrejme ze ceny nastavia zmysluplne.

    Pridajte komentár:


  • dango
    komentoval k 's odpoveď
    Radovan, asi preto mame najdrahsi kilometer dialnic popri kradnuti "nech aj ludia daco uvidia"

  • Radovan
    odpovedal
    Vysvětlete mi chlapi, jak Vy to na tom Slovensku děláte? U nás nejsou ti ko..ti schopni dostavět dálnice, vypsat výběrové řízení na PPP projekt s pronájmem hotového díla, donutit z pozice většinového vlastníka ČEZ ke stavbě smysluplné sítě rychlonabíječek v normálním časovém horizontu (už je dělá 5 let a skutek utek), obsadit vybudované parkoviště a odpočívadla u nových úseků dálnic pumpami, natožpak rychlonabíječkami a ještě na to vypsat soutěž. Tiše závidím.

    Pridajte komentár:


  • Radovan
    komentoval k 's odpoveď
    S výjimkou toho, co jsem krátce testoval a moc se mi líbilo, že inzerovaných 50 km na elektřinu po městě ve 2 lidech skutečně uměl a jezdil jen na ni. Žádné přiřazování spalovacího motoru bez vědomí řidiče. To byl první plugin hybrid, který kromě obyčejné Yazaki zásuvky Typ1 měl i CHAdeMO. Opravdu za 15 minut dobito a jel jsem dále zase elektricky. Paráda. Mluvím o Mitsubishi Outlander plugin hybrid. Problém byla jen cena 1,2 mil. Kč s DPH. To už bych přidal 300 tisíc a koupil Teslu Model S 60kW.

  • Martin V
    odpovedal
    To je opat skvela sprava , len neviem ci je najslepsi napad davat to este na mapu lebo to moze mylit a zavadzat ze na odpocivadle je stanica a v skutocnosti este tam vlastne nic nie je.
    Myslim ze ikonka so stavbarom je lepsia moznost, Nakolko si myslim ze toto je najlepsia mapa vsetkych SK stanic a mala byt aktualna.

    Pridajte komentár:


  • dango
    komentoval k 's odpoveď
    To by bolo fajn. Skor si myslim, ze to tlaci E.ON, ak by E.ON nekupil ZSE, tak samotne ZSE by najradsej ostalo v sociku, ako SSE

  • Juro
    odpovedal
    Z veľmi spoľahlivého zdroja mám informácie, že všetky miesta vyhrala ZSE. Vraj ale GreenWay s tým nebude veľmi spokojný a asi výsledok napadnú. Zatiaľ ale platí to, že ZSE vyhralo celý tender, teda všetkých 22 lokalít.

    Pridajte komentár:


  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    R1 asi nie je spravovana NDS, kedze to bol ako projekt PR1BINA, preto asi nemaju pravo kym to stat nesplati prenajimat miesta.

  • Marcel Pavlík
    komentoval k 's odpoveď
    bol som na "elektrárňach" a vzal si cenník - pre "domovvykurovanie" sú sadzby za elektrinu 0.0828/0.0487€ + cca 100€ fix za 3*160A to by platilo pre fyzickú osobu, nepodnikateľa.
    ako firma" sa začína s inštaláciou "múdrych" meračov, ktoré odmerajú ampére "nad hodnotu ističa", kde príde vo faktúre "horibilná suma" ...

  • mozeg
    odpovedal
    Toto je ale brutal:

    V súťažnom návrhu je účastník súťaže povinný uviesť reálny termín ukončenia výstavby elektrostaníc v nasledovnej forme, s najneskorším dátumom do dňa 31.12.2016. Hoc pokuta za nedodržanie je nízka možno až okato nízka amožno sa ráta s tým, že sa to môže nestihnúť.
    Naposledy upravené mozeg; 19-08-2016, 06:45.

    Pridajte komentár:


  • mozeg
    odpovedal
    Cas zalozit A.S. pre vytvorenie nabijacej siete?

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X