LIDL Nova Dubnica

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť

Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X

• Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • Juro
    Administrator
    Gold Member
    • Mar 2014
    • 2222
    • juraj1702
    •   

LIDL Nova Dubnica

SNP 1/1, Nová Dubnica
    Popis:
    DC: 1xCHAdeMO 50 kW, 1xCombo 50 kW
    AC: 1xTyp-2, 22 kW
    GPS: 48.941853, 18.136267
    Platba: Zdarma, bez karty, hesla a identifikácie.
    Ováracia doba: Funguje len keď je Lidl otvorený
    Prevádzkovateľ: LIDL - Rýchlonabíjačky pred Lidlom
    Email:
    Tel:
    Webstranka: lidl.sk
    Na mape:

Foto: Click image for larger version  Name:	lidl-nova-dubnica.jpg Views:	1 Size:	351.8 KB ID:	12685

Toto je nabíjacia stanica Lidl Nova Dubnica. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.
    Moje príspevky sú mojim duševným vlastníctvom chránené autorskými právami a NESMÚ byť použité/citované mimo teslaclub.sk bez môjho súhlasu.
  • curgali
    Member
    • Jul 2014
    • 311
    •   

Chcem upozorniť elektromobilistov, že nabíjačka pred Lidlom v Novej Dubnici je stále pre DC nabíjanie nefunkčná a ešte má problém, že aj pri AC nabíjaní im stále vyhadzuje istič. Ten ale po upozornení nahodia. Podla vyjadrenia pracovníka Lidl, stále čakajú na servisného technika, ktorý jemu z neznámych dôvodov stále nechodí a nevie kedy príde. Už to trvá mesiac, a oprava v nedohľadne. Možno by nebolo zlé dať upozornenie na mapu nabky.sk. Nabíjačku budem pravidelne sledovať a dám vedieť v prípade odstránenia závady.

Komentár

• Martin V
      Martin V komentoval
      Upraviť komentár
      Dakujeme za cenne informacie!
  • Ľuboš Geleta
    Senior Member
    • May 2014
    • 541
    •      

Ďakujeme za snahu a vynaložené úsilie.

Komentár

• curgali
      Member
      • Jul 2014
      • 311
      •   

S potešením vám môžem oznámiť, že nabíjačka ABB pred Lidlom v Novej Dubnici je plne funkčná a schopná nabíjať cez AC aj DC. Dnes som nabil cez CHAdeMO 9,64 kWh za 18 min. Poprosil by som aby sme boli voči Lidlu korektný a aspoň niečo si tam kúpili, keď sa nám bude auto nabíjať.

Komentár

• ICE666SVK
        ICE666SVK komentoval
        Upraviť komentár
        Daju sa tam nabijat aj dva auta naraz? A komunikuje to aj v slovencine?
    • curgali
      Member
      • Jul 2014
      • 311
      •   

Slovencina tam nie je. Neviem ci sa daju nabijat dve auta. Nestretol som tam druhe EV aby som to vyskusal. Ak niekto pozna tieto ABB nabijacky nech sa vyjadri.

Komentár

• Juro
        Administrator
        Gold Member
        • Mar 2014
        • 2222
        • juraj1702
        •   

Podľa druhu nabíjačky som si istý, že tam sa budú dať nabíjať dve autá naraz len keď sa použije jedno AC a jedno DC.
        Super že už tam je sneh odhádzaný. Minule som sa ledva k nej dostal cez ten sneh.
        Moje príspevky sú mojim duševným vlastníctvom chránené autorskými právami a NESMÚ byť použité/citované mimo teslaclub.sk bez môjho súhlasu.

Komentár

• Jiri GrandPa
          Senior Member
          • Dec 2016
          • 722
          • viera8131
          •      

Presne tieto nabíjačky používa rakúsky Smatrics. A podporujú paralelne nabíjanie.

Komentár

• Juro
            Juro komentoval
            Upraviť komentár
            To hej, ale jedno AC a jedno DC.

• jux
            jux komentoval
            Upraviť komentár
            Paralelne nabijanie dvoch aut - jedno DC a jedno AC podporuju aj trojite nabijacky ZSE v Bratislave. Obsahuju jednu DC nabijacku, ku ktorej sa podla potreby pripoji pozadovany konektor chademo alebo combo. AC kabel type2 na nich funguje vzdy.

• ICE666SVK
            ICE666SVK komentoval
            Upraviť komentár
            OK mozno by nebolo od veci napisat - vysvetlit ak viete, ako sa da zistit pri pohlade na stojan ci sa da, alebo neda nabijat aj dvom EV naraz.
        • dango
          Moderator
          Gold Member
          • Nov 2014
          • 728
          •   

Pekny krok od Lidlu. Kazdy normalny clovek by mal pocas nabijania spravit aj nakup. Super, ze zainvestovali do ABB a nie DBT

Komentár

• curgali
            Member
            • Jul 2014
            • 311
            •   

Dnes som otestoval duálne nabíjanie pri Lidl Nová Dubnica. Na AC nabíjala Ampera cez redukciu Typ 2 - Typ 1. Ja som prišiel napojil som sa na CHAdeMO cez DC a obe autá sa pekne nabíjali. Inak nabíjačka funguje výborne a bez porúch...

Komentár

• gomec
              Junior Member
              • Apr 2017
              • 1

Zdravím přítomné. Předevčírem, t.j. 16.4.2017 jsem chtěl nabíjet, bohužel nepovedlo se. Nevím jestli to bylo z důvodu toho že byl státní svátek a LIDL neměl otevřeno a proto nefungovala i rychlonabíječka, nebo co se stalo, ale den před tím nebyl problém, nabil jsem bez problémů. Jel jsem KIA Soul EV-čkem a nabíjel na Chademo. Nevíte někdo víc podrobností k tomuto? Dík.

Komentár

• curgali
                curgali komentoval
                Upraviť komentár
                Nabíjačka pri Lidli je postavená len pre ich zákazníkov. Z toho dôvodu je aktívna len počas prevádzkovej doby Lidlu. Inak je vypnutá...pozor na to !!
            • enfko
              Member
              • Dec 2014
              • 183

Je 15:20 a nabijacka je vypnuta a Lidl je otvoreny. Takze nespoliehat sa na nu!

Komentár

• ICE666SVK
                ICE666SVK komentoval
                Upraviť komentár
                Ak bol obchod otvoreny, tak by som sa siel spitat, ci to len zabudli zapnut, alebo v akych dnoch a hodinach nabijacka funguje. A mozno bol iny problem.
            • Juro
              Administrator
              Gold Member
              • Mar 2014
              • 2222
              • juraj1702
              •   

Nabíjačka je postavená hlavne kvôli ich účelom. Lidl plánuje rozvoz potravín a bude nato používať svoje elektrické autá.

Komentár

• ICE666SVK
                ICE666SVK komentoval
                Upraviť komentár
                Niekto tusim na fore pre nich jazdi a funguje to tak tusim vo Svajciarsku.
            • Miroslav Rojko
              Senior Member
              • Nov 2016
              • 1353
              •   

Dnes 10.5.17 som tam bol doobeda aj večer, večer po pripojení vypisovalo ERROR a nie je možné nabíjať. Pozor na slabo zastrčený kábel, po odpojení a znova pripojení poriadne silne už išla, takže pri chybe to nevzdávať, nemusí to byť pokazená nabíjačka. Ako vidieť na fotke, konektor nemá spodnú kovovú páčku a to môže byť príčina, že ho treba silno zastrčiť.
              Doobeda kvôli ostrému slnku som nevidel, že nie je stop a normálne som vytiahol kábel z auta - aj keď bolo v aute LOCK, aby sa nedal vytiahnuť. Asi to pre tento konektor neplatí.
              [priezvisko]@me.com

Komentár

• Vilo
                Member
                • Sep 2017
                • 135
                •   

Na tejto nabíjacej stanici sa vyskytujem pomerne často. Väčšinou je voľná. Raz som na nej nabil aj cez štátny sviatok, inokedy som 10 minút pred otvorením nenabil. Zrejme to zapínajú/vypínajú manuálne a tak to občas zabudnú zapnúť/vypnúť.
                Dnes okolo obeda som opäť nenabil. Bol tam Leaf, ktorý bral 20kW z Chademo a mne už na AC vypísalo, že sa začne nabíjať, keď bude dostupný výkon. Takže tie číselka čo tam majú 43/50/50kW sú maximálne hodnoty, ale reálne to majú obmedzené asi na tých 20kW, lebo ten Leaf ešte nemal 80% a čakal by som že bude cucať viac. A moju 11kW nabíjačku to nepripojilo.
                Ešte taká pikoška... AC konektor je asi trochu poškodený, už viac krát sa mi na tejto nabíjacej stanici stalo, že som z auta nevedel konektor odpojiť, auto hlásilo chybu zámku, inde sa mi to ešte nestalo.

Komentár

• Teq
                  Teq
                  Member
                  • Nov 2017
                  • 240
                  •   

Nefunguje, nespoliehat sa na nu. Skusal som aj reboot a pytal sa v Lidli, ma poruchu a musi sa opravit.

Komentár

Pracuje...