Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Eko-aktivisti zapalili vo Frankfurte TESLY

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • ICE666SVK
    Senior Member
    • Jul 2014
    • 1998

    Eko-aktivisti zapalili vo Frankfurte TESLY

    Vo Frankfurte aktivisti ‘flambovali‘ Tesly. Aj elektromobily sú už ich nepriateľmi

    https://auto.pravda.sk/magazin/clano...HBk5gGVwqmP2L2 0CLwoNf-og5X6Z7xyGOOftmbJM9KXfgXg9A9eAu4

    https://www.novinky.cz/clanek/zahran...rstvi-40361434

    https://dojczland.info/frankfurt-dzi...anelo-w-ogniu/

    https://insideevs.com/news/686616/te...kfurt-germany/

    https://electrek.co/2023/09/13/15-te...adical-morons/
    Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	Tesla poziar.jpg
Videní:	159
Veľkosť:142,1 KB
ID:	92943

  • Wilo
    Member
    • May 2019
    • 338
    •      

    #2
    Podpalit akekolvek auto na znak eko-protestu je dementne, ci uz je to spalovak alebo BEV. Automobilka / majitel dostane peniaze od poistovne a vyrobi / kupi sa nove auto. Vysledok tohto ich detinskeho dobrodruzstva je taky, ze nepriamo vyprodukovali mozno 100-nasobok emisii ako by sa vyprodukovalo, keby zostali radsej sediet doma. Takychto radikalov by mali riesit exemplarne, a je jedno ci su to clenovia radikalnej pravice alebo lavice. Rovnaki idioti.

    Komentár


    • dango
      dango komentoval
      Upraviť komentár
      eko-terorizmus je dnes ta najhorsia ideologia
  • Miroslav Rojko
    Senior Member
    • Nov 2016
    • 1318
    •   

    #3
    Kedysi sa nehovorilo aktivisti ale teroristi.
    [priezvisko]@me.com

    Komentár

    • patapuf
      Member
      • Jun 2016
      • 35

      #4
      Existujú na týchto chudáčikov vôbec nejaké páky? Veď ak spálili toľko áut, je problém im to dať preplatiť? Či prípadne odsedieť si to natvrdo? Neexistuje, aby si niekto mohol robiť čo sa mu zachce. A ešte to takto krásne pokrytecky prezentovať ako nejaký postoj k niečomu. Osobne mám stále taký blbý pocit, akoby to boli zmanipulovaní chudáci ako v nejakej sekte, kde nasledujú slepo svojho "svätého otca". Presne ako tí mantáci čo sa posadia niekde na cestu a blokujú bezdôvodne premávku. Nech mi nikto nepovie, že nie je možné ich stade dostať. Kde sú v tej chvíli policajti. Ale páčilo sa mi video niekde z Rakúska či skade. Tiež si posadali na cestu, nakoniec tam stál pred nimi akýsi záhorák so SE značkou, odhodil jedného, odhodil druhého a vybavené. Ale tuším tam niečo vrešťala akási preafektovaná a premotivovaná chuderka. Alebo by bolo ešte východisko, keby pri tomto "odstraňovaní" tohto smetia z vozovky, policajti zatvárali oči a nechali to riešiť ľudí, ktorých blokujú. Ak už oni nie sú toho schopní. Je pekné, ak niekomu ide o dobro planéty a ekosystému, ale títo to robia tým najhorším možným spôsobom. Alebo ako si môže niekto dovoliť obmedziť druhého v pohybe, ak sa chce ísť najesť nejakého mäsa. Tiež tam stáli vo dverách a blokovali vchod. Príde mi, ako by toto všetko robili nejakí ľahko zmanipulovateľní VŠ, ktorí vyštudovali nejaké humanitné vedy a teraz nemajú uplatnenie, alebo sú len proste nezamestnaní, jednoduchí, tak sa realizujú takýmto zúfalým a smutným spôsobom. A stavím sa o čo chcete, že tam prišli autami a natáčajú si tieto svoje pofidérne aktivity na mobily, na sebe handry z plastov, mŕtvych zvierat, ropy, ... . Ale veľmi by ma zaujímalo, ako by chceli, aby spoločnosť pokračovala, resp. akým smerom, či akým spôsobom aby spoločnosť fungovala, keby sa teraz odstránili všetky automobily, všetka elektronika, všetky veci, ktoré títo nechutní pokrytci sami používajú (pretože nič z toho nerastie na strome a treba všetko vyrobiť). Alebo ak by sa zrazu prestalo na celom svete konzumovať mäso. Akým spôsobom nasýtia 8 miliárd ľudí, keď bude možné jesť len zeleninu, ovocie, nejaké výhonky, korienky a pod. Kde to chcú akože pestovať všetko a rozvážať do celého sveta, aby nakŕmili ľudí. Takže bude rozumnejšie vykácať lesy, aby sa mohlo také kvantum flóry pestovať len preto, lebo oni si postavia hlôavu, že takto je to správne. Neskutočné, akým prízemným a sebeckým spôsobom títo jedinci uvažujú. Navyše neexistuje, aby človek bez nejakých prísad či vitamínov dokázal získať živiny, ktoré obsahuje mäso. Alebo aj produkty zo živočíchov. Každý z nich myslí len na to, aký bude hrdina, keď sa postaví za "správnu" vec ale to, čo sa bude robiť potom už nedomyslí. Každý vie povedať, čo sa robiť nemá, ale nikto nepovie, ako by sa to dalo robiť.

      Komentár


      • Miroslav Rojko
        Miroslav Rojko komentoval
        Upraviť komentár
        Naschval chytaju organizatori bezmajetnych, ktori este nikdy nic neurobili, nezdedili a teda im nic nemozu. Zaujimavy rozhovor robil Tuma s policajtom, ako je to organizovane a su specialne vycviceni nepovedat meno, mat anonymne sim karty atd. Policia ich moze na zistenie totoznosti max. 3 dni zadrzat a oni nepovedia svoje meno, tak ich nasledne musia pustit - bez zistenia mena. Drzat ich mozu len ak by boli v databaze hladanych, co nie su.

      • patapuf
        patapuf komentoval
        Upraviť komentár
        Príde mi to akési divné. Veď to prakticky môže urobiť takmer čokoľvek beztrestne? Nech mi nikto nepovie, že nie je možné zistiť niekoho identitu teraz, v dobe soc. sietí. A už tým duplom by mali na tom pekne popracovať policajti, keď tu ide o takúto finančnú škodu, navyše možno aj verejné ohrozenie. Neexistuje, aby si mohli robiť čo sa im zachce. Veď niekto ich musí poznať a oznámiť ich mená. O opaku ma nikto nepresvedčí. Veď tieto zbytočné existencie to nerobia odjakživa, čiže určite mali aj nejaký ten sociálny život a niekto ich 100%-ne spozná.

      • dango
        dango komentoval
        Upraviť komentár
        ....a taketo individua su volici a zivna poda PSka...

      • Wilo
        Wilo komentoval
        Upraviť komentár
        dango keby si trosku sledoval ich bublinu, tak zistis, ze to su anarchisti a primarne nevolici. Zas dojmy namiesto reality 🙄

      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        dango - prosim politiku sem nie. Mame jej dosť vsade inde .
        Snáď už bude skoro po voľbách s vychladnú vam hlavy.
    Pracuje...
    X