Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

ejoin Salaš Syrex, Zázrivá

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • Ejoin EU
    Member
    • Jun 2020
    • 267

    ejoin Salaš Syrex, Zázrivá

    ejoin nabíjacia stanica pred Salaš Syrex, Zázrivá
    Vonkajšie parkovisko (v stúpaní)
    Demkovská 40, 027 05 Zázrivá
    Popis:
    AC: 2x Plug Type2, 22 kW DC: 2x CCS2, 100 kW
    GPS: 49.264678499328774, 19.105143586220013
    Platba: podľa cenníka
    Otváracia doba: Nonstop
    Prevádzkovateľ: ejoin
    Email: info@ejoin.eu
    Tel: +421 424 111 111
    Webstránka: http://www.ejoin.eu/

    Naposledy upravené Ejoin EU; 11-03-2024, 10:03.
  • Ejoin EU
    Member
    • Jun 2020
    • 267

    #2
    Nezabúdajte, že pred Salašom Syrex si nabijete aj váš elektrický bicykel na nabíjacej stanici pre ebike
    Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	200724650_352322573162427_16557277274389326_n.jpg
Videní:	449
Veľkosť:155,6 KB
ID:	83759

    Komentár


    • 1romeo1
      1romeo1 komentoval
      Upraviť komentár
      Ejoin EU v sobotu som bol v čechách konkrétne Komenského 384, 75301 Hranice CZ a na tom mieste nieje žiadna DC nabíjačka. A ani AC som tam nevidel. Katastrofa, že sa takto človek spoľahne že si nabije a potom ostane takto nemilo prekvapený!!! Načo dávate do aplikácie nabíjačky, ktoré vôbec neexistujú?Upracte si v tom vašom systéme? A taktiež by som sa chcel po roku opýtať kedy už konečne v aplikácii zmeníte farby nabíjačiek podľa výkonu? Pred rokom či viac ste mi písali, že pracujete natom s vývojarom. Ak takáto jednoduchá vec vám robí problém tak čo už potom zložitejšie veci???
      Naposledy upravené 1romeo1; 17-01-2024, 12:28.

    • Ejoin EU
      Ejoin EU komentoval
      Upraviť komentár
      Juro Poprosíme o prehodenie týchto správ do súvisiacej témy, nakoľko 1romeo1 pridal komentár do témy bez zjavného súvisu

      1romeo1 Dobrý deň, pravdepodobne máte na mysli nabíjaciu stanicu na obrázku - https://ibb.co/B46KSP3

      Táto nabíjacia stanice nie je naša, nie je v našom vlastníctve a ani ju neprevádzkujeme, nemáme o nej žiadnu vedomosť a do systému bola pridaná treťou stranou. Systém je otvorený a akýkoľvek subjekt, ktorý chce stanice zverejniť a prevádzkovať tak môže urobiť. Ako môžete vidieť, priamo v aplikácii je informácia o majiteľovi stanice, ako aj telefonický a e-mailový kontakt, ktorý môžete využiť pre získanie viac informácií, prípadne ak máte so stanicou problém. Avšak napriek tomu sme podali podnet na preverenie konkrétnej lokality - stanice.

      Stále platí, že nabíjacie stanice budú v mobilnej aplikácii rozlíšené napríklad aj podľa výkonu. To, že táto funkcia nebola zapracovaná neznamená, že máme problém s jej implementáciou. Práve naopak, na zlepšovaní nielen aplikácie sa neustále pracuje a uplynulý čas sme venovali iným funkciám, vlastnostiam či vylepšeniam.

      S pozdravom, ejoin

    • 1romeo1
      1romeo1 komentoval
      Upraviť komentár
      No zbohom, tak to hocikto si môže do vašej aplikácie pridávať imaginárne nabíjačky a tým pliesť hlavy šoférom? Dajte tam aspon podmienku ked niekto chce pridať stanicu tak nech na aplikácii je tam aspon vyfotená. A čo za ten rok ste vylepšili na tej aplikácii? Ste presne ako VW či Škoda s OTA. Pracujú, ale výsledky nevidno.

    • ntruchsess
      ntruchsess komentoval
      Upraviť komentár
      1romeo1 mislím nabijačka na Komenského 384 Hranice CZ existuje. Na plugshare su fotky a positivny kommentar: https://www.plugshare.com/location/584303

    • ivan32
      ivan32 komentoval
      Upraviť komentár
      Ejoin EU ale toto je iný fail, tá stanica sa dá vybrať v appke a zarezervovať suma všetko funguje akoby tá stanica bola Vaša. Akurát samozrejme keďže niesom pripojený autom nabíjať nezačne. Takto to proste nemôže fungovať.

    • Ejoin EU
      Ejoin EU komentoval
      Upraviť komentár
      1romeo1 Dobrý deň, ako môžete vidieť na PlugShare, nabíjačka existuje a funguje - ako hlási aplikácia. Samozrejme ak máte k dispozícii nabíjačku a ste firma, môžete sa zaregistrovať do nášho systému a nabíjačku zdieľať s ostatnými - vyskúšate si proces, čo si takéto pridanie stanice vyžaduje. Ubezpečujeme Vás, že tento proces a fungovanie celého systému je nastavený tak, aby bolo pre vodičov nabíjanie spoľahlivé a bezproblémové. Za uplynulé mesiace sa aplikácia vylepšila v mnohých aspektoch, všetky zmeny sú s každou aktualizáciou spísané na Google Play alebo App Store. Mobilná aplikácia je však aj o backendovom systéme, na ktorom sa pracuje súčasne. Vďaka tomu sme priniesli platbu platobnou kartou na vybraných našich staniciach, pričom túto službu poskytujeme aj našim zákazníkom - preto je možnosť platby kartou dostupná aj na Vami spomínanej lokalite v meste Hranice v Českej republike.

      ivan32 Nerozumieme Vašej reakcii. Je fail, že je pre zákazníkov dostupná nabíjačka AC / DC? Myslíme si, že je dôležité ponúkať čo možno najviac možností nabíjania bez ohľadu na to, či ide o našu stanicu alebo stanicu tretej strany. Každý, kto má pred firmou / domom nabíjaciu stanicu, ju môže zdieľať s ostatnými.

    • ivan32
      ivan32 komentoval
      Upraviť komentár
      Ejoin EU vaše slová "Táto nabíjacia stanice nie je naša, nie je v našom vlastníctve a ani ju neprevádzkujeme, nemáme o nej žiadnu vedomosť a do systému bola pridaná treťou stranou" som pochopil tak že to je celé omyl. Takže stanica má fungovať s autorizáciou cez Vašu appku? Tak potom sa ospravedlňujem ak je to tak a jediný problém teda mal byť že 1romeo1 stanicu nenašiel?

    • 1romeo1
      1romeo1 komentoval
      Upraviť komentár
      ntruchsess podľa fotografii vidím, že tú nabíjačku som ani nemohol nájsť nakoľko je schovaná za betónovým múrom od cesty, lebo ten ružový dom je pri hlavnej ceste. Katastrofa ak takto má fungovať verajná nabíjacia sieť. Za dalšie Ejoin EU zaujíma ma nakoľko ja mám vašu kartičku či by som vôbec spustil túto nabíjačku, nakľko to nieje vaša bledozelená škatuľa, lebo ja som takú hľadal a aj očakával, kde priložím Ejoin kartičku a nabíjam, ako to je v tomto prípade a poprosím kontaktujte vašich takýchto partnerov, že nech do aplikácie pridajú pár fotografii, nech sa nehráme na slepú babu do budúcna, lebo naozaj musíte uznať, že tú nabíjačku som naozaj nemohol nájsť ked je za betonovým plotom fantasticky ukrytá.

    • 1romeo1
      1romeo1 komentoval
      Upraviť komentár
      Ejoin EU tak isto ani cena nesedí na vašej aplikácii a na plugshare. človek sa spoľahne na aktuálnu cenu, nenabije kde by to mal o cosik drahšie a pride sem a má to ešte drahšie. Toto je priam zavádzanie zákazníka, nemám rád takéto praktiky.Robte s tým niečo, ved predsa ak vy máte uvedenú cenu 8kč/kWh a skutočnosť je 9,8kč/kWh tak ešte aj vy môžete znášať následky cenového rozdielu.

    • Ejoin EU
      Ejoin EU komentoval
      Upraviť komentár
      1romeo1 Dobrý deň, ak je v aplikácii uvedených 8 kč / kWh tak budete platiť 8 kč / kWh, my nezodpovedáme za ceny uvedené na PlugShare. V prípade platby priamo cez aplikáciu by ste túto cenu aj priamo uhradili majiteľovi stanice hneď po nabíjaní. Uvedená cena je však platná cez platobný terminál, respektíve pri platbe bez registrácie, viď - https://portal.smartfuelpass.com/Fue...00000010001-01

      Čo sa týka nabíjania cez RFID kartu, respektíve zobrazovanie možností autorizácie na danom mieste, ide o tip, ktorý zvážime zapracovať do mobilnej aplikácie. Ďakujeme.

    • 1romeo1
      1romeo1 komentoval
      Upraviť komentár
      Ejoin EU tak teraz naozaj nerozumiem, píšete že nenabijem cez vašu kartu, dáte mi sem nejaký link kde je cena 9,6Kč. Tak mi teda vysvetlite ako a cez čo by som nabil za 8kč??? Je to ako v Tramtárii, človek má vašu kartu a nenabije s nou na nabíjačkách vo vašej aplikácii. Hrôza. Ani len neako označené to nemáte na čom nabijem s vašou kartou a načom nie. Totálny chaos, hlavne že som za tú kartu platil nemalý finančný obnos.

    • Ejoin EU
      Ejoin EU komentoval
      Upraviť komentár
      1romeo1 Dobrý večer, veríme, že už to bude jasné:

      - na nabíjačke nabijete cez aplikáciu za 8 kč, ak by ste mali aplikáciu, nabili by ste presne za túto sumu
      - ak na nabíjačke nie je možná autorizácia RFID kartou, tak na nej nie je možné nabiť ak iba vlastníte RFID kartu
      - samozrejme, všetky naše nabíjačky majú RFID čítačku
      - ak nemáte aplikáciu, môžete na nabíjačke nabiť bez registrácie - Vašou štandardnou kartou cez platobný terminál alebo "ad-hoc" na odkaze - https://portal.smartfuelpass.com/Fue...00000010001-01 pričom pri tomto nabíjaní je cena uvedená na webe (a spomínaná je aj v PlugShare)

      Ak máte aplikáciu (t.z. že nabíjanie autorizujete aplikáciou) a zároveň máte od nás RFID kartu, je možné Vašu RFID kartu spárovať s Vašim účtom

    • Jiri GrandPa
      Jiri GrandPa komentoval
      Upraviť komentár
      Nič v zlom, ale vy ste asi nemali v škole zo slohu jednotku ani dvojku, však?
      Prečítajte si to, čo ste napísali ešte raz.
      Som stará škola, ale komoušský učitelia nás aspoň naučili sa presne vyjadrovať.
      Nemali sme mobily, tak sme z nudy čítali knihy.
      Na dnešných mladých je ten deficit vyjadrovacich schopností často vidieť.
      Sorry za off topic.

    • Miroslav Rojko
      Miroslav Rojko komentoval
      Upraviť komentár
      Jirko, ale ved to im tu pise ChatGPT3.5 vo free verzii, keby zaplatili verziu 4.0, bolo by to lepsie. Hadam nemyslis, ze to pise clovek, nebodaj byvaly zurnalista.

    • 1romeo1
      1romeo1 komentoval
      Upraviť komentár
      Ejoin EU takže ste mi práve napísali, že s vašou kartou nenabijem na tej nabíjačke a to je riaden prúser, prečo to nemáte v aplikácii označené že sú nabíjačky ktoré sa nedajú spustiť cez vašu kartičku? Všetko je rovnaké bledozelené a takéto dôležité informácie chýbajú. Ako to mienite napraviť? Za dalšie vaša aplikácia funguje na princípe nabitého kreditu, však? A ja mám kartičku nato, že ked nabíjam tak na konci mesiaca mi príde faktúra, ktorú zaplatím. Takže ak si ja spárujem moju kartu s aplikáciou čo ma čaká? Prídem o fakturačný proces a budem si musieť dobíjať kredit do aplikácie/karty vašej vopred, alebo nabijem cez aplikáciu aj kartu a potom mi príde faktúra ako doteraz? Ak mám prísť o výhodu fakturácie až keď nabijem, tak nehodlám o túto premňa vhodnejšiu vec prísť. Takže ako sa zariadiť?
Pracuje...
X