Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Objednanie Model Y

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Miroslav Rojko
    odpovedal
    Posuny dodávok súvisia so znížením výroby kvôli Covid lockdown-u v Šanghaji v apríli a doteraz ešte sa im nepodarilo ísť na plný výkon ako predtým. Ale Performance verzií z Berlína by sa to nemalo dotnknúť, myslím že baterky vozia z EU tovární LG.
    The Giga Shanghai has been running with two shifts a day since late last week, according to people familiar with the situation.

    Pridajte komentár:


  • 11Michal11
    odpovedal
    Ja mam obejdnany model Y perf. datum August. Doručeni ukazuje 12.7 az 26.8

    Pridajte komentár:


  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Ja som objednal LR a mal som Oktober, potom na týždeň mi tam normálne skočilo, že 20-24 Jún (už som sa tešil) a potom zase Október. Teraz mi to skočilo na August 20 - Ocktóber 4.

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    podobne, posúvajú

  • Petto16
    odpovedal
    Ahojte, mam objednanu LongRange Ypsilonku s delivery povodne na september a dnes sa mi to zmenilo na 4. oktober az 18. november. Ako ste na tom ostatny?

    Pridajte komentár:


  • 11Michal11
    odpovedal
    No ja som objednal performance dorucenie august.. nemozes dat mensie ako 21. Ochh som myslel ze aspon na zimu dam mensie kolesa.

    Pridajte komentár:


  • buggy
    komentoval k 's odpoveď
    Miroslav Rojko: Nejak sa mi nedari najst clanok, ktory by potvrdzoval, ze v Cine robia aj predny MegaCasting...mozes ma prosim nasmerovat? Diky.

  • buggy
    komentoval k 's odpoveď
    Teraz sa v Berline robi iba Performance, ale ked budu aj LR, urcite bude rovnako dobry (na pomery Tesly, samozrejme), asi komfortnejsi, kedze moze byt vyssie a maksie nastaveny. Rozdiel je v samotnom nastaveni ale aj v zmene HW, teda komponentov, ktore podvozok, resp. jeho pruzenie robia. Vraj, tak povedal ujo z Tesly. Ja dufam, ze v Cine naozaj upgraduju aj LR vsetko aspon na uroven Berlina, tak som objednal LR. Otestoval som na synovy, ze cca 50% akceleracia pri Performance z Berlina bola prenho priam desiva a mne tiez urobilo riadne tunelove videnie, tak bude stacit LR+boost. A tiez zavazi, ze na Performance nemozes dat ine gumy, ako 21". To je skoda, podla mna.

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Na jeseň zaviedli aj v Číne tie celky front frame and rear frame - podvozok z dvoch kusov, ako rozbiehali v Berlíne, tak si myslím, že rozdiel je len oproti prvým čínskym Y, ktoré sa vozili do Európy minulý rok. Vtedy aj zväčšovali kapacitu baterky v Y. Ak by urobili nejaký nový podvozok špeciálne pre Y v Berlíne, určite by už o tom bola niekde zmienka ale posledná zmienka o vylepšení podvozkov je z jesene Tá, čo uvádzam.

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Takze lepsie pockat na berlinsky TMY? Ten novy podvozok sa tyka len Perf modelov alebo pride aj na LR?

  • buggy
    komentoval k 's odpoveď
    Vcera mi bolo povedane, ze Performance z Berlina ma uz iny podvozok, nez cinska LR, takze realne je komfortnejsia aj v BA prave Performance. Podla cloveka z Viedenskej Tesly co je teraz v BA v CrownPlaza, su (ci coskoro budu) pocitovo rovnake podvozky aj z Ciny.
    Pre mna, nova Perf. sa aj mne voci cinskej LR z pred par mesiacov javila o nieco lepsie, ked som ju prehnal po Petrzalke.

  • Kale
    komentoval k 's odpoveď
    Ake su rozdiely medzi perf z berlina a long range z ciny? (okrem diskov, spojleru, lepsich brzd, nizsieho podvozku)

  • buggy
    odpovedal
    Mna okrem starych bateriek stve, ze stale v Berline nie je GigaCasting vpredu, ale chcem aj strukturalny pack so 4680. Verim, ze vyhody baterky v jej termalnej stabilite a teda aj vyssej schopnosti rychlejsie a opakovane sa vybijat (a nabijat) citelne zlepsia dynamicke vlastnosti Y. A samozrejme, na SK (ale asi nebudeme jedina krajina) by bolo treba, aby v konfiguratore aj pre Performance bola moznost vyberu kolies.

    Pridajte komentár:


  • nemo
    odpovedal
    Neviete preco je v Rakusku novy model Y LR o 1200 EUR lacnejsi nez model 3 LR? V slovenskom konfiguratore nie je lacnejsi, stoja rovnako.

    Pridajte komentár:


  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Fuuha, 21" na našich cestách, na to som odvahu nemal. Kebyže tu máme nemecké cesty, hneď objednávam Performance tiež.
Pracuje...
X