Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Kam až budú rásť akcie Tesly, alebo kam klesnú?

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • suranyiovci
    odpovedal
    Dobry den , kupil som si teslu , potrebujem poradit osobne , kosice , bratislava , ako nabijat a registrovat si ju . Dakujeeem 0918 708 138

    Pridajte komentár:


  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Som písal hore že pôjde pod 200$ 😄

  • dango
    odpovedal
    Akcionari davaju TSLA riadne vyzrat, ze sa Twitter demokratizuje. A my, ako zaznavaci demokracie mame vhodny cas na nakup (aj ked nemam moc z coho )

    Pridajte komentár:


  • ivan32
    komentoval k 's odpoveď
    Aktuálne katalyzátory sú začatie produkcie Semi a preradenie TSLA z junk na investment rating takže fondy ktoré nemohli nakupovať z dôvodu nastavenia vlastných pravidiel už budú môcť.

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Ono cena bude urcite viac v buducnosti, za kolko rokov sa nevie ale ide o to, ci bude cena zodpovedat inflacii. Ak nie, tak to bude strata bez ohladu na nominalne vyjadrenie ceny.
    Technologicke akcie boli prestrelene a aj podla roku 2001 vidime, kedy sa niektore vratia na svoje hodnoty po medvedom trhu (10-15 rokov), bohuzial vacsina sa nevrati.
    Ako to bude s Teslou, nevie nikto okrem Muska, resp. ked bude on potrebovat predat a preto nejaku blbost vymysli a ohlasi, aby trocha stupli.

  • dango
    komentoval k 's odpoveď
    ak by boli pravdou vase tipy, tak si mozem buchat hlavu o stenu, ze som nestrelil na aktualne $ potreby cca tyzden po splite, kedy to bolo este "celkom dobre"

  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    To ze odstavili radar je dobre, pretoze sa mi uz 2x stalo, ze bol zadrbany od much/vciel a potom odmietol ist autopilot. A ked sa ti to stane niekde v polke cesty do HR, tak to je fakt naprd. A nepomohlo tomu ani restart, jedine co pomoze, aby sa auto uspalo, vtedy resetlo aj radar a islo to (samozrejme pred tym umyt predok pred radarom).

    Ultrazvuk je ale dost sila, ved je to tam preto, ze my ludia sme nevideli prekazku pred/za autom. Oni tiez pouzivaju kamery, zadok chapem, to vidia, ale predok to bude este zaujimave. Kazdopadne narazeniu do maleho stlpika ani ultrazvuk nezabranil, takze mozno je to fakt jedno.

    Moj tip je, ze za 2-3 roky bude cena daleko nad 300.

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Pojde nad 400 za 2-3 roky. Moj tip.

  • dango
    komentoval k 's odpoveď
    ...a vyhrabe sa to niekedy nad 300 ? :/

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Mna serie Tesla uz dlhsie, kazdy dalsi SW update robi auto horsim.
    A zacalo to verziou 11 tuto jar, ktora dodrbala spustu dobrych veci.
    Teraz chcu vypnut radar (po tom co konecne takmer prestal phantom braking) o tych odstavenych senzoroch tiez nie som presvedceny, ze riesenie postavena len na kamerach bude lepsie (a urcite ich odstavia aj na autach, ktore tie senzory maju, kvoli unifikacii SW, rovnako, ako to spravili s radarmi).
    Dokonca som cital, ze ked sa auto s radarom dostane do servisu, tak ten radar potajommky vymontuju.
    Ale to vsetko nema vplyv na cenu akcii, cena ide dole kvoli ekonomickym vysledkom a nastavajucej recesii, ktora pride najneskor koncom roka, podla vsetkeho.
    Takze suhlasim, este cakam na dalsi pokles tak pod 200.
    Muskovi zacina dobre hrabat....

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Neviem ci je teraz dobra doba na kupu, Elon ma prokremelske vyjadrenia (pritom podporuje Ukrajinu Starlinkom), nesplnil Q3 podla predpokladov, uz aj skalnym Teslakom sa nepaci dalsie odstranenie hardware (parkovacie senzory) kvoli setreniu a nahradenie Vision v buducnosti (ze zatial nove auta budu parking sensor nefunkcny, lebo kamery este nefunguju dobre).

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Teraz sa kupuje, nie predava

  • ivan32
    komentoval k 's odpoveď
    Veď aj fio má mobilnú appku.

  • Stefan 32A
    komentoval k 's odpoveď
    Ja som hned od zaciatku kupoval TL0 , zacinal som vo fio kde mam vacsinu ,ale mam uz aj v mobile apku Trading212 , kde tiez kupujem len TL 0. Teraz pred mesiacom som to riskol do shortu,ale nie normalny ,bo to nejde(short vo fio ide len na TSLA). Predal som na 275 , a mam v plane nakup na 213. A budem vysmiaty. Vypada to nadejne. Hlavne nevahajte investovat,na ucte prachy stratia hodnotu. Ja planujem to drzat aspon 12 rokov.Tie co som predal boli uz po casovom teste ,takze pohoda.
    Naposledy upravené Stefan 32A; 05-10-2022, 16:50.

  • dango
    odpovedal
    Par dni po splite to vyzeralo celkom dobre a odvtedy opat len dole a dole... :/ A to by sa mi teraz par penazi zislo vybrat

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X