Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Model Y

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • jux
    komentoval k 's odpoveď
    TMY je samozrejme vecsia ako TM3, vyska kufra vzadu je cca rovnaka ako ma TMX. No okrem vecsieho priestoru a lepsieho nastupovania ma este jeden rozdiel, ktory som si hned vsimol. Nema pred sedadlom vodica vyvysenie podlahy ako TM3. Pri jazde to nevadi, no pri sedeni v zaparkovanom aute mi to dost prekaza.
    Tiez sa mi zda, ze ma sirsie a vyssie sedadla ako TM3, no sedel som v TMYj len chvilu, tak to mozno bolo len subjektivne.

  • SKolja
    komentoval k 's odpoveď
    Dnes som jednu bielu videl tiez a pekne zapadla medzi okolostojace SUV-cka (Tuareg a X5) ;-)

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    No už je niekoľko Ylonok na Slovensku tak je to možné.

  • matchke
    odpovedal
    Vcera vecer som asi videl Y na ulici. Bola na C-ckovych znackach ale neviem ci ju kupili alebo bola iba na navsteve. Bola dost tma takze uz nebolo vela vidiet. Dost velky zadok to ma. Som mal taky pocit, ze to bude mensie.

    Pridajte komentár:


  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    tiež som stihol pred vianocami ale lyžiarky (snowboard boty) vozíme aj naďalej, komu sa nelení, vyšlape svah a po krásnom prázdnom svahu s prašanom si zajazdí

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    ja som bol lyžovať pred vianocami a tušil som, že to bude 1. a poslednýkrát túto sezónu..., takže lyžiarky sa už voziť nebudú, iba žeby skialp?

  • G1DE0N
    odpovedal
    Myslite, ze pre europsky trh dorobia do kufra roletku/plato? Pride mi to dost nebezpecne v pripade nehody aby v kabine lietali veci z kufra, napr lyziarky

    Pridajte komentár:


  • kayle
    komentoval k 's odpoveď
    No na electrek z princípu neklikám, ale čo som inde zahliadol. Bolo nejaké asi 3s video, kde malo malo byť za jazdy žiadne sklo (čo zdá sa aj bolo) a ešte bolo foto strechy auta, kde boli asi len dve farby. Biela a ešte bielejšia.
    Trocha divné, no.
    I keď asi nie nemožné. Tiež mi skúsenosť vraví, ak kúpim KIU made in SK, riadne by som si ju obzrel. A zas aj od inej osoby som počul podobný názor ako píše JozkoPucik
    Skrátka treba len dúfať, že ten naozaj nepodarený kus vychytá niekto iný

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Zaruka to riesi ano... a potom ten majitel sice jazdi o rok skor ale na nahradnom vozidle servisu Ale vsak kazdemu podla gusta, ja mam radsej bezproblemovu prevadzku ked servis nevidim. Aj 2 hodiny v servise je strata casu.

  • head
    komentoval k 's odpoveď
    Stale sa to nestava vsetkym autam z prveho roku. Mozno tam je vacsia sanca, ze sa nieco pokazi, ale od toho je zaruka. Niekomu to nevadi a radsej jazdi o rok skorej na aute, ktore chce.

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    head to je zaver podlozeny historiou. Si pozri akekolvek ine auta. Polestar 2 sa im samovolne vypina pocas jazdy. VW ID.3 ma stale nedoladeny sw a vyhadzuje random chyby a vypina veci. Volvo XC90 pravidelne komplet zhasinalo pocas jazdy. Ioniq mal problem so zamkom nabijania a nechcel odomknut kabel. TM3 malo zatekanie do kufra, odpadavajuci zadny naraznik, zle zlicovanie. Lamborghini na volnobehu pravidelne vzblklo lebo tam bolo prilis vela nespaleneho benzinu a museli upravovat mapy aby sa to nestavalo. Focus RS mal problem s cerpadlom a unikom chladiacej kvapaliny a vela ludo uvarilo motor. eTron ma na YouTube uz tolko videi ohladne kvality a problemov ze uz asi tromfol aj Teslu. Atd atd atd. To nie su nahodne epizody ale dokola sa opakujuce problemy novych aut. Proste kupit auto v prvom roku zivotneho cyklu je vzdy riziko. Majitel je beta-tester aj kontrolor kvality a vzdy sa oplati radsej rok pockat nech prebehnu vsetky zvolavacky a nech sa vsetko vyzehli. A je uplne jedno ci mas Teslu, BMW, Hondu alebo Kiu

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Ja som pracoval pre KIA a Volkswagen pre výrobné závody, keby si vedel to čo ja, tie autá by si si v živote nekúpil. Táto odletená strecha je slabá káva oproti tomu čo som videl a zažil u týchto značiek.

  • head
    komentoval k 's odpoveď
    > Dalsi dovod nikdy nekupovat uplne nove auto a pockat aspon rok nech vyzehlia problemy

    Neviem ci ma zmysel vyvodzovat taketo zavery na zaklade jednej odletenej strechy. Ak ich bude viac, tak to bude ine.

    Mimochodom, bez tej strechy to vyzera celkom dobre. Len je to neprakticke .

  • Wilo
    odpovedal
    Tesla uz predava aj kabriolety 🙈 pocas jazdy od dilera udajne odletela na uplne novej TMY cela strecha. Dalsi dovod nikdy nekupovat uplne nove auto a pockat aspon rok nech vyzehlia problemy
    It looks like Tesla is still having some quality control issues with the Model Y as the roof of a brand new electric SUV supposedly fell right off — turning it into a convertible. As we reported a few months after Tesla started delivering the Model Y, the automaker was having some major quality issues. […]
    Naposledy upravené Wilo; 06-10-2020, 08:08.

    Pridajte komentár:


  • kayle
    komentoval k 's odpoveď
    ale ale ale... https://twitter.com/fly4dat/status/1292922770083520512 veď to je len pár dní čo v TSLAQ prebudila pochybnosti zatiaľ neexistujúca homologácie. A čo sa deje, keď sa nič nedeje.
    Mimochodom, táto istá osoba pred začiatkom predaja model3 v EU tiež riešila neexistujúcu homologáciu a aký problém Tesla bude mať. Spoiler alert! Homologáciu dostali a problém sa nekonal.
Pracuje...
X