Ak je komentarov viac, prve su skryte, vidno len 3 a treba to rozkliknut. Takto mozu byt prve komentare prehliadnute. Preto ak je komentarov viac, mnohi vratane mna daju k veci radsej prispevok, aby sa neschovali starsie komentare. Podla mna by bolo lepsie, aby bolo stale vidno vsetky komentare.
Preco sa priamo zobrazuju len tri komentare k prispevkom?
Zložiť
1000,- € zľava na Model S, X
Zložiť

Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.
teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie
Zložiť
Tag Cloud
Zložiť
X
-
Mozno by nebolo od veci keby pri tych komentaroch bolo pri dalsom komentari zvyraznene trebarz NOVY a 3 schovane alebo tak nejak. Ja som sa z prvu tiez cudoval, ze tu som mal komentar a zmyzol a az potom som si vsimol, ze sa daju rozkliknut. Takze ty co to nepoznaju mozu nejaku inforaciu alebo komentar prehliadnut. -
-
Je tu este jeden problem a to, ze ked sledujem temu a je nejaky novy komentar cislo co ja viem 8 a mne to pride na e-mail, ale medzi tym je tam este dalsich x-y komentarov a teda ten co je v poradi osmi tak uz nevidno, tak ma nan presne neda. A v tedy ho musim hladat. A ak je medzi tym niekolko dalsich prispevkov a komentarov a prejde sa na dalsiu stranu, tak to ani najst nemusim.Komentár
-
Komentáre neslúžia na vypisovanie dlhých litánií. Komentár je komentár, jedna veta a hotovo. Kto chce písať viac, má použiť citát.Ako zdieľať odkazy na príspevky, Ako pridať obrázok, Ochranná fólia Xpel Ultimate
Moje príspevky sú mojim duševným vlastníctvom chránené autorskými právami a NESMÚ byť použité/citované mimo teslaclub.sk bez môjho súhlasu.Komentár
-
Tak to mame uplne odlisny nazor na funkciu komentara. Pokial niekto zacne k teme, napr. Billa, Nova nabijacka XY neviem, preco by sa nemohli dalsie prispevky k tejto teme zobrazovat zoradene pod tym prvym. Ked sa pise vzdy novy prispevok, tak sa v tom dost zle orientuje.Komentár
-
Len 3 sa zobrazujú preto lebo komentáre slúžia na to aby sa nemusel použiť citát keď odpovedám jednoduchou vetou, napr. Áno. Nie. Ďakujem. Super. Súhlasím. Máš pravdu. Moja reč. +1. atď. Čiže banálne veci kde viac ako 3 by zbytočne zaberalo veľa miesta. Z toho dôvodu vlastne tiež nie je možné komentár lajkovať, nemá textový editor a ani fotky a nedá sa ani citovať. Komentár bol proste navrhnutý na krátku jednoduchú odpoveď. Kto chce použiť rozvinutú vetu s veľa info, tak na to slúži citát s plnými funkciami, ako je textový editor, fotky, lajkovanie atď. Stáva sa často, že som nemohol citovať príspevok, lebo bol nevhodne umiestnený v komentári kam nepatrí. Plus nie je dobré keď sa nová informácia dostane prostredníctvom komentára na aj pol roka starý príspevok niekde v zadu, namiesto toho aby bol hneď na začiatku témy cez citát.Ako zdieľať odkazy na príspevky, Ako pridať obrázok, Ochranná fólia Xpel Ultimate
Moje príspevky sú mojim duševným vlastníctvom chránené autorskými právami a NESMÚ byť použité/citované mimo teslaclub.sk bez môjho súhlasu.Komentár
Komentár