Zelenec

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť

Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X

• Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • Juro
    Administrator
    Gold Member
    • Mar 2014
    • 2222
    • juraj1702
    •   

Zelenec

Zeleneč OMV pumpa, diaľnica D1, smer Trnava - Bratislava
    Popis:
    DC: 1xCHAdeMO, 1xCombo 50 kW
    AC: 1xTyp-2 43 kW
    GPS: 48.326197, 17.607652
    Platba: Spoplatnené, na kartu.
    Ováracia doba: 24/7
    Prevádzkovateľ: GreenWay,
    Email:
    Tel:
    Webstranka:
    Na mape:

Foto: Click image for larger version  Name:	zelenec1.jpg Views:	261 Size:	456.1 KB ID:	6822
    Toto je nabíjacia stanica Zelenec. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.
    AKTUÁLNE NA PREDAJ: Tesla Model 3 Highland Long Range AWD
  • ICE666SVK
    Senior Member
    • Jul 2014
    • 2001

Od 1.maja 2016 je to spoplatnene podla cennika GW http://www.greenway.sk/ scrollujte dole. Vyberte si program ZERO, OPTIMAL alebo FULL a nieje to uz na PIN kod, ale na pristupovu kartu!!!!!!
    !!!!!!!!!!!

Komentár

• dango
      Moderator
      Gold Member
      • Nov 2014
      • 728
      •   

Objavil som zaujimavy bug. Neviem ci to bude len na tejto stanici alebo na vsetkych Efacec-och. Poprosim Adam GWI , aby mi zavolal, vysvetlim viac

Komentár

• dango
        Moderator
        Gold Member
        • Nov 2014
        • 728
        •   

Po telefonate s GW a opisanim problemu to idu riesit s Efacecom, kedze videli dany problem vo viacerych nabijaniach. Cize o co sa jedna?
        Stanica nabija maximalnym vykonom, ake si auto opyta, po minute zhasne displej na nabijacke s informaciami o nabijani (cas, SOC, dodana kwh) a prepne sa na logo GW. V ten moment klesne nabijaci vykon na 90A / ~36 kw a takto drzi. Pripnutim karty sa zaktivuje displej s informaciami a nabijaci vykon sa opat dvihne na maximum, po minute opat to padne. Riesenim bolo stat pri stojane a kazdu minutu prikladat kartu.
        GW prislubilo to riesit s vyrobcom (Efacec), cize budte na tychto staniciach opatrni , mozno sa to tyka aj inych lokalit, nielen Zelenca.

Komentár

• dango
          Moderator
          Gold Member
          • Nov 2014
          • 728
          •   

Adam GWI vdaka za odstranenie predosleho bugu, no pravdepodobne tu mame dalsi na tejto stanici. Po aktivovani nabijania kartou cca po minute zhasne dispej so statistikami a zostane logo efacec. Normalne statistiky vyvolam opatovnym prilozenim karty - to vsak nereaguje, cize sa ani neda ukoncit nabijanie kartou. Jedine ukoncit nabijanie z auta alebo apkou (ja som zvolil apku). Po ukonceni sa ukaze na stanici obrazovka statistik, no s blbym SOC (18% bol pociatocny SOC)

Komentár

• Adam GWI
            Adam GWI komentoval
            Upraviť komentár
            Ahoj dango, vyzera, ze prave vtedy mal stanica chvilkovy vypadok komunikacie a preto sa zachovala „nestandardne“. Odvtedy vyzera, ze sa sprava spravne. Kolega ju teraz sleduje. Kedze toto je jedna z najstarsich Efacec nabijaciek a je celkom pouzivana, mame prave diskusiu, ze by sme ju vymenili za niektoru novsiu nabijacku, na menej vyuzivanej lokalite, kde je aj druha nabijacka.

• nick81
            nick81 komentoval
            Upraviť komentár
            Asi len docasny. Ja som tam bol v pondelok v noci (12.10.2021 00:42) a islo vsetko normalne.
        Pracuje...