Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Fórum určené len pre zoznam nabíjacích staníc

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
Toto je prilepená téma.
X
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Juro
    komentoval k 's odpoveď
    Treba vyčistiť cache.

  • dango
    odpovedal
    Dobre, pridam to pod svojim kontom, ale ako bezny uzivatel to tam proste nemam. Ani ctrl+F5 nepomohol

    Pridajte komentár:


  • Juro
    komentoval k 's odpoveď
    Pridal som foto so šípkou, ktorá ukazuje kam treba zadať to heslo, ale Ty heslo zadávať nemusíš. Stačí ísť podľa návodu čo más v sprave.

  • dango
    komentoval k 's odpoveď
    Prosim ta, kde sa zadava to heslo (key) ? Lebo chcem pridat dalsie stanice na mapu, ale moznost vlozenia hesla nikde nevidim

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Prinutit, ze nedovoli pridat nabku bez komplet udajov vratane linku na forum.

  • dango
    komentoval k 's odpoveď
    ICE666SVK najcerstvejsie info by malo byt na mape a vlakno vo fore by odrazalo hostoriu daneho miesta. Ja sa budem pokusat vsetky aktuality (zmena platby, pristupu, deinstalacia,....) na zaklade prispevkov vo fore prenasat na nabky.com , idealne aj s aktualnou fotkou, ak bude mat vacsi informacny prinos, ako aktualna

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    To čo je za srandu: "Staci kazdeho prinutit aby musel dodrzal postup a mapa sa moze rozrastat rychlejsie ako ked ju bude doplnat len par ludi".....
    Nejakým bičom, či remeňom? Uvedomte si, že z princípu sú ľudia v SR bordelári a nebudú to robiť poriadne.
    Koniec koncov hocikto môže dať návrh na pridanie stanice a napr. dango to tam pridá. Žiadny problém. Poriadok musí byť. Mapa má byť hlavne spoľahlivá, nepotrebujeme 1000 staníc, z toho polovica nefunkčných.

  • ICE666SVK
    komentoval k 's odpoveď
    Este je tu aj stanley za Billu nie? Ten by mohol spravovat Billa stanice. Tu na fore by mohli byt tiez k staniciam precistene vlakna. Trebarz 1 strana maximalne 2 ak je nieco aktualne a je o tom debata. Ale inac staci najaktualnejsie info a ako aj fotka, pripadne link na kratke video ak je na nete.

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Pochybujem ze tych par adninov prida nabku v nejakej hornej-dolnej. Nabky velkych sieti sa daju najst na ich weboch ci v ich apkach. Nabky.com su zaujimave prave koli pridavanym nabkam v miestach o ktorych nikto nevie. Obmedzenim pridavania na par vyvolenych sa dozvieme len o nabkach na ktore oni natrafia z miest kam oni chodia. A admini velkych sieti zrejme nepridaju "nezavislu" nabku ktora im konkuruje.
    Lepsie by bolo vylepsienie pridavania, aby nepridalo bez povinnych informacii vratane linku na forum. Ja som nejake nabky pridal, dodrzal som postup a zda sa ze su ok, podla likov. Staci kazdeho prinutit aby musel dodrzal postup a mapa sa moze rozrastat rychlejsie ako ked ju bude doplnat len par ludi.

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    ďakujeme

  • Juro
    odpovedal
    Zmena v prídavní staníc.

    Pridávať stanice sa dá odteraz len na heslo: Tc-SK.12

    Click image for larger version  Name:	key.jpg Views:	26 Size:	87.1 KB ID:	59131

    Prístup na editovanie staníc má za GW mapu: Adam GWI, za ejoin mapu: Ejoin EU, za TeslaClub.sk: dango.

    Pridajte komentár:


  • Savi
    komentoval k 's odpoveď
    Podla mna ma vyznam aj kominitne pridavanie stanic ale malo by byt moderovane, resp. udaje o staniciach by mali byt overene, kompletne (v ramci moznosti) a ak sa nieco zmeni, tak to treba aktualizoavat. Tiez by pomohlo ak by boli lepsie strukturovane, aby sa dalo napr. Lepsie filtrovat.
    Tiez s tym velmi rad pomozem ak je zaujem.

  • dango
    komentoval k 's odpoveď
    Chlapci, ponukol som sa pred par mesiacmi Jurovi, ze pomozem so spravou mapy. Pred par dnami mi odpisal, vyzera to slubne.
    Na fore som da sa povedat denne a ak mi zveri admin prava, budem moct precistit a zapracovat zmeny z Vasich podnetov.

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Plny súhlas.

  • 1fisker
    odpovedal
    Juro, mám návrh, aby pridávanie staníc bolo možné vyhradiť len určitým ľuďom ako administrátorom, môžu to byť aj veľkí prevádzkovatelia ZSE, GW, ejoin a pod. Proste je v tom strašný chaos, keď kadekto popridáva stanice bez konkrétnych informácií, často nefukčné, bez odkazu na fórum a pod. Je veľmi nepríjemné, keď niekto cestuje ďalej mimo svojho bydliska a nemôže sa spoľahnúť na túto mapu. Vždy sme tvrdili každému, že nabky.com je najlepšia mapa nabíjacích staníc na Slovensku, ale s pribúdajúcimi stanicami to už neplatí. Je to škoda. Ak chceme zachovať zmysluplnosť tejto mapy, treba to takto obmedziť. A potom aj ty budeš mať menej roboty s vymazávaním staníc a úpravou informácií.
    Naozaj nemá zmysel, aby hocikto mohol pridávať stanice. Verím, že sa to v systéme dá ošetriť. Ďakujem za všetkých.

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X