Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

SMART EQ reklamný článok

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • Marcel Pavlík
    Member
    • Apr 2016
    • 138

    SMART EQ reklamný článok

    reklama na SMART EQ
    https://touchit.sk/nova-generacia-sm...mesto-2/256321

    ... So službou ready to share je súkromné zdieľanie vozidiel už od roku 2016 tak jednoduché, bezpečné a nekomplikované ako používanie služby car2go. V priebehu niekoľkých sekúnd môžu oprávnení používatelia pomocou svojho chytrého telefónu otvoriť vozidlo smart svojho priateľa. Služba smart ready to share je založená na používaní chytrého telefónu a využíva funkciu bezkľúčového vstupu do vozidla. Služba smart ready to share je jedinečná vďaka trom faktorom: bezpečnosť výrobcom poskytnutého riešenia, úplná kontrola majiteľa vozidla ako výhradného administrátora a rozhodovateľa, ako aj jednoduché a nákladovo výhodné používanie.
    ... smart ready to spot ukazuje nielen polohu odstaveného vozidla smart, ale aj najlepšiu cestu k nemu ...
    ... Na úroveň priemerného denného jazdného výkonu sa vozidlo smart z 230-voltovej zásuvky dobije za 3,5 hodiny aj bez použitia nabíjacej skrinky (wallbox)
    no nekúp to!
Pracuje...
X