Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Objednávka TM3 cez SK konfigurátor - referral kód pre free 1500km na Superchargeroch

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • Savi
    Gold Member
    • Dec 2019
    • 141
    • peter68691
    •   

    Objednávka TM3 cez SK konfigurátor - referral kód pre free 1500km na Superchargeroch

    Tesla delí krajiny na tie, kde má zastúpenie, napr. Nemecko, Rakúsko, Česko a tie, kde zastúpenie nemá nazýva Non Core countries, kam radia zatiaľ aj Slovensko. Na Tesla.com nájdete Slovenský konfigurátor a ceny pre Slovensko pod Other Europe.

    Od decembra 2019 je konečne možné objednať Teslu Model 3 aj cez slovenský konfigurátor. Ostatné Tesly sa cez SK konfigurátor zatiaľ objednať nedajú.

    Objednávka cez slovenský konfigurátor je nateraz jediná možnosť ako si objednať TM3 s tým, že vám Tesla oficiálne vystaví faktúru bez DPH. (Na fóre sú už aj informácie, že faktúru bez DPH vystavia už aj v Nemecku, no ak sa rozhodnete ísť touto cestou, pre istotu si to overte, nakoľko viacerým sa stalo, že nakoniec museli DPH platiť dvakrát a Tesla im DPH nevrátila.)

    V slovenskom konfigurátore nie je zatiaľ možnosť objednať si Tesla Model 3 (TM3) cez niekoho referral kód, no je na to šikovný workaround.

    Ak chcete dostať s vašou novou Teslou aj 1500 km (372kWh) nabíjania na Superchargeri, môžete postupovať nasledovne:
    1. Otvorte si nové inkognito okno v prehliadači (New private window)
    2. Skopírujte referral kód a vložte ho do poľa pre URL adresu v inkognito okne. Referral kód odporúčam použiť od niekoho, kto Vám najviac pomohol so zodpovedaním vašich otázok pri výbere Tesly. Ak si vyberiete môj referral kód, budem za to vďačný. Môj tesla referral kód vyzerá takto: https://ts.la/peter68691
    3. V stĺpci Model 3 kliknite na CUSTOM ORDER. Malo by sa vám zobraziť okno s textom “Free Supercharger Miles - Peter's referral code gives you 1,000 free Supercharger miles.“
    4. Kliknite na DESIGN NOW
    5. Vpravo hore kliknite na krajinu konfigurátora, v ktorom sa nachádzate. Toto bude pravdepodobne US. Zobrazí sa vám okno Select Your Market, v ktorom pod Europe rozkliknite More a tam zvoľte Slovakia.
    6. Malo by sa vám zobraziť okno s textom “Free Supercharger KM - Peter's referral code gives you 1.500 free Supercharger km.”
    7. Kliknite opäť na DESIGN NOW
    8. V poli pre URL adresu by ste mali vidieť “SK” a zároveň aj kód referralu “referral=peter68691”. Celá URL adresa bude vyzerať takto nejak: https://www.tesla.com/en_SK/model3/d...ect=no#battery
    9. Nakonfigurujte si váš vysnívaný Tesla Model 3 a zaplaťte zálohu
    10. Keď vám dodajú auto, nabehne vám (a aj tomu, koho referral kód ste použili) v priebehu dvoch dní 1500km nabíjania na Superchargeri zadarmo. Počet zostávajúcich kilometrov budete vidieť v mobilnej aplikácii Tesla pod ikonou truhly Loot Box. Alternatívne si to môžete pozrieť na Tesla.com po prvom nabíjaní na Superchargeri. Tam budete zas vidieť koľko kWh vám ešte zostáva.
    Tesla už neumožňuje pridať referral do objednávky dodatočne. Takže ak už máte odoslanú objednávku bez referral kódu (ako ja na prvý krát) a chcete mať free supercharger kilometre, nezostáva nič iné ako spraviť objednávku nanovo a tú pôvodnú zrušiť. Toto sa oplatí len ak ste zaplatili zálohu 1000€, ktorá je vratná. Po novom sa platí nevratná záloha 100€ a 1500km stojí na Superchargeri o niečo menej ako 100€, takže rušiť objednávku pre pridanie referralu by sa už veľmi neoplatilo.

    (Tento článok je súčasť série článkov o Objednaní, dodaní a zapísaní TM3. Odkazy na ostatné články nádejte na https://teslaclub.sk/forum/tesla-mot...-konfigurátor)
    Naposledy upravené Savi; 10-06-2020, 16:43.
  • Aslan
    Junior Member
    • Jun 2020
    • 1

    #2
    Zdravim Vas Savi/Peter,
    chcem sa pekne podakovat za vsetky tieto cenne info. Prave dnes sme dostali info od MH SR o schvaleni dotacie, takze som vypisal zmluvu a rovno si aj objednal TM3 SR+ podla Vasho vyssie uvedeneho postupu a s Vasim referral kodom, aby som sa Vam aspon takto odvdacil. Idem studovat dalsie clanky a informacie o doruceni a prihlaseni a cakat, ze ci Tesla dodrzi augustovy termin dorucenia -) Dakujem este raz.

    Komentár

    • matchke
      Member
      • Apr 2015
      • 328
      •   

      #3
      Zvlastne, uz dost davno som si urobil Tesla account a neskor som mal na neho rezervaciu 3jky (ktoru som zrusil). Vcera som si vsimol, ze mi do accountu pribudol referral kod. Ani neviem kedy a preco. A zda sa, ze aj funguje. Preco, ked od nich nemam, ziaden produkt? Teda okrem UMC k mojmu Smartu. Pozeram, ze aj appka sa zmenila. Uz nie je taka oprskla, ked nemas nic v accounte. Pusti ta dalej, aby ta napašmala. No, pockam este. Mozno sa mi tam prida nejaky vrak Tesly, ze si ho mam opravit. :-D
      Naposledy upravené matchke; 25-09-2020, 02:07.

      Komentár

      Pracuje...
      X