Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Prieskum "Dalia Research" v EU by viac ako 50% opytanych uvazovalo o kupe EV.

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • ICE666SVK
    Senior Member
    • Jul 2014
    • 1998

    Prieskum "Dalia Research" v EU by viac ako 50% opytanych uvazovalo o kupe EV.

    https://daliaresearch.com/58-of-euro...ctric-vehicle/

    Pred niekolkymi tyzdnami, nemecky Bundesrat rozhodol o zakaze predaja spalovacich vozidiel (ICE) od roku 2030 ako snahu o znizenie emisii uhlika. Ak bude schvaleny na urovni EU, bol by to zasadny krok na dosiahnutie cieľov stanovenych v dohode o klime v Parízi. Bez zaujmu zakaznikov, by tento krok neviedol nikam. Preto chceli zistit, na akej urovni je podpora Europanov pre elektromobily s trendami politiky. A preto....

    Berlinskej spolocnost "Dalia Research" spravila prieskum v auguste / srpnu 2016 a z neho vyplinulo, ze 50% by o kupe elektromobilu uvazovalo. Ak 58% ludi ktorych sa pitali uvazuje o kupe EVcka, tak je to dobry signal si myslim. Naviac ludi by paradoxne uvazovalo o kupe EV v krajinach ako je Taliansko (79%) a Spanielsko (69%) a tu tie doterajsie predaju niesu velmi oslnive. Vyskum prebiehal v 28 statoch a odpovedalo nan 11 754 ludi. Samozrejme je to len prieskum a ten sa urcite bude lisit o reality, ale aj nemusi. Skoro tretina opytanch by chela, aby vlady rozsirili svoju podporu na kupu elektromobilov a 22% by bolo za vyssie dane z emisii vozidiel. Priblizne asi 1% uviedlo, ze uz vlastni EV.

    V prieskume sa zistilo, ze zaujem je priblizne rovnaky u vsetych demografickych skupin. Muzi, zeny, mestske ci vidiecke obyvatelstvo, u vsetkych urovniach vzdelania a jedno prijmovych skupin.
Pracuje...
X