Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

GTISCHARCHING.SK ???

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • 1fisker
    Senior Member
    • Aug 2014
    • 1543
    •   

    GTISCHARCHING.SK ???

    Objavil som túto stránku, kde prevádzkovateľ ponúka nabíjanie elektromobilov. Nie je tam uvedené telefónne číslo, mail sa nedá odoslať, nefunkčné. Na stránke pri informáciach o nabíjacích staniciach som našiel množstvo vecných chýb, absolútny chaos.
    Vie niekto o koho sa jedná?
    Ďaľší operátor, ktorý robí medvediu službu elektromobilite.
    Normálne znova ľutujem tých nových vlastníkov elektromobilov, ktorí nemajú s nabíjaním skúsenosti.
  • Wilo
    Member
    • May 2019
    • 337
    •      

    #2
    Aby to nebola daka habadura… je otazkou casu, kedy zacitia prilezitost kade aky smejdi a zacnu vylakavat od naivnych uzivatelov cisla platobnych kariet.

    Komentár

    • GTIS
      Junior Member
      • Oct 2020
      • 4

      #3
      ale chlapci ten terminal je certifikovany v banke ako aj komunikacia s pripojenymi periferiami ako je nabijacka a server backend. a vdaka ochrane udajov mi vieme len posledne 4 cisla karty nic viac. je to perfektne anonymne. nevieme ani meno ani spz auta ako iny provideri. zaujimave ze v obchode nemas problem zaplatit kartou ani na pumpe ale nabijanie ano

      neni nic jednoduchsie ako pipnut kartu a nabijat, ziadne registracie, kredity nic #zjednodusmeelektromobilitu

      Komentár


      • 1fisker
        1fisker komentoval
        Upraviť komentár
        Perfektne anonymná je vaša firma, nedá sa vám nikde dovolať ani napísať, ďakujeme za anonymitu.
        PS: podľa štýlu a úrovne predchádzajúceho príspevku to písal asi žiak 5. triedy ZŠ.
        Naposledy upravené 1fisker; 03-07-2021, 16:06.

      • GTIS
        GTIS komentoval
        Upraviť komentár
        1fisker Pane, musim sa ospravedlnit lebo som zistil, ze nefunguje kontaktny formular, to som naozaj netusil lebo donedavna maily chodili normalne a na vsetky sa odpoveda. info@gtischarging.sk
    • Miroslav Rojko
      Senior Member
      • Nov 2016
      • 1316
      •   

      #4
      Toto ziadame stale aby sa dalo jednoducho nabit prilozenim karty bez registracii a apiek a ked to niekto urobi, ma to byt habadura ?

      Nie, takto to malo byt uz davno a u vsetkych nabijacich poskytovatelov, inak nemali dostavat dotacie z unie na nabijacky.

      Je to prva lastovicka pre bezproblemove nabitie a zaplateni, treba pochvalit a nie len ofrflavat.

      Wilo a 1fisker, toto forum by malo mat este viac kategorii uzivatelov kvoli Vam, nie Junior Member, Senior Member ale aj Junior Frfloš a Senior Frfloš.
      [priezvisko]@me.com

      Komentár


      • Wilo
        Wilo komentoval
        Upraviť komentár
        Miroslav Rojko Hovoris o sebe? Do zrkadla sa dobre pozera rano? 😂

        Chronicky tu pindas na uplne vsetko. Zla a neobjektivna je kazda jedna motoristicka reportaz alebo test. Na hovno je autovlak. Na hovno su cinske auta. Na hovno je Tesla. Vlastne je na hovno kazda jedna znacka okrem Hyundaiu. Na hovno je DC nabijanie v aute nad 70kWh lebo SR. Poriadne si tu nikdy nic pozitivne nikdy nepovedal ani nedal nicomu sancu, ale ja som frflos a ty si Mr Objektivny 🤦‍♂️

        Keby si si dal trosku namahy a pozrel casy prispevkov, tak zistis kedy som pisal svoj komentar a ze to bola reakcia na to, ze Fisker objavil webovu stranku. Az nasledujuci den tu pribudli nabijacky, a zo stranky sa zrazu zhmotnil realny prevadzkovatel, o ktorom som pred tym nemal ani sajnu. Teraz uz mam

        GTIS ja kartu pouzivam minimalne az vobec. V kazdom pripade je rozdiel platit v obchode, ktory je na noc zamknuty, a v pripade problemu presne viem, kde som platil a kto je zodpovedny. Nabijacky su vonku na verejnom mieste celu noc (co samozrejme maju byt) a celkom by som sa bal, ci nebolo s citackou manipulovane. Keby bolo, nemusim to ani zistit, a pachatela tiez v zivote nikto nenajde. O bankomatoch sme uz vsetci snad citali ze? nic v zlom, ja som za kazdu moznost nabijat a prajem uspech, len toto konkretne vo mne nevzbudzuje zrovna pocit bezpecia.

      • 1fisker
        1fisker komentoval
        Upraviť komentár
        Miro je už raz taký, beriem ho ako kamaráta, nie je to zlý človek. Keď sa bavíme osobne, tak sme obaja krotkejší. Tu sa niekedy tvári, že len on má pravdu, ale beriem to s rezervou. Vďaka za to, že propagujeme elektromobilitu a koniec koncov on napísal aj veľa rozumných príspevkov okrem tých, kde niekoho zhodí šmahom ruky. Neva, život ide ďalej.

      • GTIS
        GTIS komentoval
        Upraviť komentár
        Wilo dakujeme za postreh. nabijacka sa velmi zle rozobera, je cela z nerezu, a ani na nej niesu ziadne velke otvory cez krore by sa dalo jednoducho dostat dnu. v zahranici su bezne samoobsluzne benzinove, naftove, lpg pumpy kde sa plati cez terminal a nik to tam nestrazi.

        Miroslav Rojko kazda novinka si vzdy najde odporcov napriklad na danovom ich trapilo kde vylezie blok na 2 eura... my to robime bez dotacie z unie a este je zle ze nemame zatial zakaznicku linku.

      • Wilo
        Wilo komentoval
        Upraviť komentár
        GTIS o rozoberanie mi nejde, ani bankomaty nerozoberali. Proste tam len “prilepili” nasadu a tvarilo sa to uplne normalne. Ide mi o to, ze malokto realne vie, ako ten wallbox ma alebo nema realne vyzerat. Ak tam nalepim dopredu svoju citacku, ktora bude dizajnovo aspon trosku podobna, nikto nezisti, ze tam ten kus vlastne nepatri. Az vy ked pridete na kontrolu, alebo ked niekto nahlasi, ze mu bolo strhnute z karty ale nabijanie nejde Cerpacky su monitorovane kamerami a je tam trosku vacsi pohyb ludi, aby mohli vyrusit niekoho s nekalymi umyslami Popravde som este na vasich nabijackach nebol, tak neviem posudit bezpecnost miesta. Je to naozaj sposob nabijania, ktory je druhy najjednoduchsi hned po autentifikacii samotnym vozidlom, a vela ludi po tom volalo. Ale mozno by stalo za to, aspon vytlacit nejake nalepky s grafickym zobrazenim wallboxu a niekde ich tam umiestnit, ktore by uzivatela informovali, ze takto ma wallbox vyzerat, a ak tam je nieco naviac, ma to okamzite hlasit a nepouzivat kartu. Na niektorych bankomatoch som bezne videl rozne upozornenia v tomto duchu.

        Nema to byt frflanie, ako sa niektori domnievaju, len konstruktivny postreh, ako to urobit bezpecnejsie pre vsetkych lebo casom to zacnu spekulanti riesit ako to zneuzit.
    Pracuje...
    X