Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

LIDL Ametystová - Bratislava - Podunajské Biskupice

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • Hati
    Member
    • Jan 2016
    • 77
    •      

    LIDL Ametystová - Bratislava - Podunajské Biskupice

    Adresa: Ametystová 25369/6, 821 06 Podunajské Biskupice
    Popis:
    CHAdeMO: 50kW
    CCS: 50kW
    Type2: 43kW
    GPS: 48.117361, 17.216164
    Platba: Free, bez karty
    Ováracia doba: Počas otváracích hodín (bežne 7-21)
    Prevádzkovateľ: LIDL - Rýchlonabíjačky pred Lidlom



    Click image for larger version  Name:	lid1.jpg Views:	594 Size:	208.6 KB ID:	67715 Click image for larger version  Name:	lidl2.jpg Views:	317 Size:	141.9 KB ID:	67716

    Click image for larger version  Name:	lidl3.jpg Views:	305 Size:	188.3 KB ID:	67717
    Naposledy upravené Juro; 03-07-2021, 20:29.
  • milan84
    Senior Member
    • Jun 2015
    • 853
    •   

    #2
    tak to teba som dnes pred dvanastou pustal s Leafom?

    Komentár

    • 1fisker
      Senior Member
      • Aug 2014
      • 1542
      •   

      #3
      Majitelia sietí rôznych hypermarketov, či ako sa to volá obchodných reťazcov si myslia, že elektromobily sú len v Bratislave

      Komentár


      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        Konkretne toto je v Poddunajskych Biskupiciach .

      • milan84
        milan84 komentoval
        Upraviť komentár
        nemyslia si to, ale tych elektromobilov tu jazdi stale najviac a rovnako tak tu bezna rodina minie na jedlo v priemere viac ako v malej obci, ci kraji. Proste to je fakt.

      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        1fisker - casto citam na roznych forach a diskuziach, zasa len Bratislava, vsetko len v Bratislave apod. Za A. to vobec nie je pravda, staci sa pozriet ake katastroflane cesty mame v BA kraji, staci prejst k Trnave a situacia je uplne ina (lebo sme vraj prilis bohati a tym padom nemame narok na Eurofondy, ale ti co nam vladnu z Bratislavy nikdy nepochadzali takze z toho, ze sme hlavne mesto mame HOVNO) a za B. naco sa sem furt ludia z inchy kutov Slovenska tlacia?
        V nasej dedine byva minimalne 10% aut s inou znackou ako SC alebo BA.
        My bysme tak strasne radi aby ta robota, za ktorou ti ludia sem chodia bola u vas... Hned by sa tu lepsie zilo. Ale nie - developeri furt len tu budu stavat ako drbnuti, tot hned pri nas chcu postvit domy pre 50'000 (!!! to nie je preklep) ako dalsiu dedinu pri vychodnom vjazde do Bratislavy.
        Takze na nas si nestazuj.

      • jaron
        jaron komentoval
        Upraviť komentár
        Ak dovolite ja nesúhlasím ze v BA je vsetko drahé...ceny potravín máte rovnaké ako vsade na Slovensku.Supermarkety tlačia letáky pre cele Slovensko a ci mlieko ,maslo ci pečivo ci iné potraviny a nie len potraviny sú vsade rovnaké s rozdielmi par centov.Aj cenníky nových aut sú vsade rovnaké ...Aj ked pozeráte letáky na nete nevyžaduje polohu (ak máte polohu blokovanú) aby Vám zobrazila ĺponuku,leták podľa polohy.. Rozdiel a to závratný je hlavne v cenách nehnuteľnosti a v nájmoch..
        Ale je fakt ze ZA je uplne mimo ich záujmu ľudía ktorý nemajú svoju nabijacku v garazi nemajú v za takmer žiadnu možnosť tankovania za lacný peniaz alebo grátis ako je to u Vás...

      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        Samozrejme ze to je zle, ze je ZA mimo ich zaujem, plny suhlas. Len ci to nebude postojom pankov zo stredoslovenskej distrucky z BB. Tam tiez skapal pes s nabijanim.

      • Wilo
        Wilo komentoval
        Upraviť komentár
        Hmm neviem, ale v takej ZA je tych nabijaciek pri shoppingoch a marketoch celkom dost ci? Minimalne z hlavy mi napada OC Duben, Tesco na Kosickej, LIDL na Ul.1.maja, Aupark, Mirage. Mne to ako zabudnuty region nepride. Ci aka je pointa? 🤷‍♂️

      • Catchcash
        Catchcash komentoval
        Upraviť komentár
        Jiri GrandPa na tie eurofondy zabuda kopec ludi (resp. ani o tom nevedia)

        jaron len par poznamok aby sme to tu mali komplet ked uz niekto vytiahol tu temu:

        1. kedysi davnejsie som si vsimol (neviem ci to plati stale) ze na niektorych letakoch boli pri niektorych cenach hviezdicky a hviezdicka znamenala, ze ta akcia neplati pre urcite obchody (zhodou okolnosti to boli skoro vsetky z BA).

        2. myslim ze milan84 nehovoril o tom, ze su tu drahsie potraviny (alebo elektronika, auta pripadne hocico ine), ale ze ludia minu viac - viac si kupia, pripadne drahsie veci atd pretoze je tu vacsia kupna sila

        3. okrem byvania netreb zabudat na sluzby ktore su tiez neporovnatelne drahsie ako inde.

        Viac k tomu nemam co dodat kedze je to aj tak offtopic

      • jaron
        jaron komentoval
        Upraviť komentár
        Ano,je to mimo hlavnu temu,nejak sa to zvrhlo..suhlasim..asi by sa pytalo inde presunut do inej temy ...
        Letaky ako si spominal su rozdielne a robil to kaufland,vkladane harky podla regionov a myslim aj tesco pouzivalo tieto hviezdicky ,ale nemyslim si ze kvoli cenam ,ale skor kvoli logistike ..a boli odlisne v akciovom sortimente .
    • jaron
      Member
      • May 2019
      • 94

      #4
      V com je pointa?V ziline 4x Lidl,1x kaufland,billa 5x
      ani jedna free nabijacka nieje a ani nebude.Pri dalších OC platené DC+AC nabíjačky greenway.Jediná co bola free bola na kragujevskej,projekt Next ale ako to je teraz netuším,nebol som tam tankovať viac ako rok.(nabijam len doma v garazi).Ale vdaka aj za platené , len sa natiska otázka preco ich nestavaju a u nas v severnej časti sk (nie len v Za),ci im tam zákazníci nechávajú az tak malo penazi ked nezainvestuju do nabíjačky ani pri jestvujúcich prevádzkach a ani pri tých nových co spustili nedávno.Asi im tam nechavame výrazne menej penazi ako na dolnej zemi a nie je to pre nich rentabilne...

      Komentár


      • Taur
        Taur komentoval
        Upraviť komentár
        jaron Billa ma v Ziari n H. nabku, zeby tam ludia oplieskali ovela viac penazi ako v krajskom meste ZA? Asi obrat nebude kriterium, alebo sa nad sebou v ZA musite vazne zamysliet a zacat minat vyplaty v retazcoch a nie malych obchodikoch v ulici.

        PS: v PO 4xLidl, 3xKauf, 2 Tesco, Billa neviem, asi niekolko. ale nabka iba jedna v najnovsom Kaufe. Nieste v tom sami.
        Naposledy upravené Taur; 27-01-2021, 19:58.

      • milan84
        milan84 komentoval
        Upraviť komentár
        kolegovia, dat nabijacku len tak niekde nie je ako posunut sachovu figurku.
        Zistoval som nedavno u ludi z fachu, ake odbery a rezervy maju taketo predajne. Kym taky aupark BA si takuto nabijacku vobec nevsimne, lebo ma obrovske predimenzovane kapacity, istice, proste vsetko, lebo s tym ratal.......... taky LIDL niekde v obci, kde najnovsie trafo je na opacnom konci dediny a kable povodne nemoze len tak osadit nabijacku.
        Priklad z BA. Kaufland je na hlavnom tahu, pri ich centrale. T.j. odber ma nielen predajna (po rekonstrukcii, takze znacke kWh usporia na prevadzke) + cela centrala. Tam tych 50kW nespravi problem pri max. odbere. Lidl Trencianska je asi nieco podobne. Novy Lidl v Biskupiciach je v komplet novo postavenej stvrti, kde je vlastne trafo, nove kable...proste na zelenej luke postavene. Doslova.
        Tym urcite nevravim, ze by to nevedeli vybudovat na inych lokalitach, ale urcite nie na vsetkych.
        Taktiez okamzity max. odber. Ked ma predajna spodnych par stovak kW odberu, tak dalsich 50kW moze presvihnut dohodnute cislo s elektrarnami pomerne lahko.
        Ja sa im iba divim, ze zatial razia cestu 50kW namiesto "billa stlpikov", ktore by mohli realne dat asi ku kazdej predajni.

      • Taur
        Taur komentoval
        Upraviť komentár
        milan84 Zeby z tucta supermarketov v kazdom meste ZA, PO, BB, KE nemal ani jeden kapacitu? To vazne? Na hyperTesco parkovisku PO bola GW nabka, kym ju nespratali cca pred rokom (asi do Eperie). Pripravene miesto zostalo, co brani Tescu nanho picnut nabku pre zakaznikov? Asi sa boja porusit pravidlo "na vychode nic nieje".
    • jaron
      Member
      • May 2019
      • 94

      #5
      V tom to asi nebude,Napríklad posledny postavený Lidl v Ziline.Nabijacka free ziadna ,asi nebola kapacita ?..podľa toho ako píšeš ale ejoint kapacitu ma ked ju tam dokázal priamo na parkovisku postaviť..Lobizmus?Dohoda?zvlastna logika..resp.nepochopiteľná logika...

      Komentár


      • Wilo
        Wilo komentoval
        Upraviť komentár
        Tam bude tych faktorov viac. Na nabijacku potrebujes siet. Vzhladom na (ne)ochotu SSE riesit veci, ktora je uz legendarna, nie je tazke pochopit, ze nebude take jednoduche vybavit extra kapacitu na napojenie nabijacky niekde na strednom Slovensku. V tomto je ZSE naozaj dalej, ako pristupom tak aj technickymi moznostami. Stabilita siete je dolezita, a staci si pozriet viacere vlakna o nabijackach tu na fore, a tie s najcastejsimi poruchami su prave na strednom Slovensku. Tiez otazka obratu danej prevadzky. Staci sa pozriet na sortiment produktov v Hyper Tesco Panonska - Petrzalka vs Hyper Tesco Kosicka Zilina. V BA najdes podstatne viac premiovych produktov, sirsi sortiment a celkovo viac veci. Priemerny obsah kosika BA zakaznika bude mat tiez urcite vyssiu hodnotu a otoci sa tam viac zakaznikov. Tiez v BA ma vela supermarketov aj sidlo administrativy a buduju nabijacky aj na svoje vlastne firemne pouzitie (napr Billa). Silno pochybujem, ze Billa pouziva EV pre zamestnancov na strednom Slovensku. Ak tam vobec ma niekto firemne auto tak to bude dieslova Octavia, pripadne s velkou pravdepodobnostou su to stale manazeri, ktori dochadzaju z BA.

        Hovorit o lobingu alebo nejakych dohodach je nezmysel. Proste vam tam na strednom a vychodnom SK nevychadzaju ani cisla, ani technicke moznosti, resp kombinacia viacerych faktorov, a vysledok je taky, ze sa tam nikomu free nabku stavat neoplati, ked ani tie spoplatene nie su bezproblemove. Ale ak si niekto mysli, ake jednoduche je vybavit, postavit a udrziavat free nabijacku, hor sa do toho, mate prilezitost vyplnit dieru v danej lokalite

      • jaron
        jaron komentoval
        Upraviť komentár
        Ano ,aj to moze byt jeden z faktorov technicke zazemie ale to co je pre odbornikov ,inzinierov z retazcov nepostacujuce je pre taky greenway a ejoint zaujimave a postacujuce.Co sa tyka porovnania tovaru v Tesco BA a ZA neviem ale je to mozne kedze jednak je Blava bohaty rajon,vacsia kupna sila ,velkeeee platy a tym aj plnsie kosiky a zaroven su to zrejme aj vykladne skrine spominananych retazcov a kde inde sa maju prezentovat ked nie tam.Zrejme aj ta free nabijacka postavena pri bille v Ziari nad Hronom ktoru tu niekto spominal ,kde tiez niesu nalozene regale ako bille BA bola postavena iba omylom alebo z rozmaru..nevedno..ale je to jedno ,to neovplyvnime.Ked som kupil prve EV asi pred dvoma rokmi som iba zo zvedavosti poslal dotaz mailom do lidla a odpisali mi ze nemaju v plane staviat nabijacku ale ze mi mozu odporucit najblizsiu v Dubnici nad Vahom..co k tomu dodat..

      • Taur
        Taur komentoval
        Upraviť komentár
        Kedze su slabe cisla, nevychadzaju obraty tak postavime v meste treti Kauf a stvrty Lidl. Logicke. Myslim ze retazce v chudobnejsich regionoch robia pravdepodobne vacsie obraty ako na zapade, lebo male obchody maju vyssie ceny, tak parkoviska pred retazcami obsadene, rady pri pokladnach dlhe a voziky plne. aspon co vidim.
        Technicke moznosti neviem posudit, ale ked operatori dokazu stavat nabky .... a ako vravime pri obchodoch by stacili aj zopar AC, nemusia byt DC.

      • Taur
        Taur komentoval
        Upraviť komentár
        jaron Neviem ci pre retazce potravin, ked sa bavime Kauf, Lidl, Billa je BA bohatsi region, kedze nizsia a stredna trieda tie vyssie platy da prevazne na byvanie a tiez maju menej deti, v chudobnejsich regionoch daju menej na byvanie a viac prezeru vacsie rodiny. Aspon co som si vsimol v obcasnych prieskumoch, statistikach, porovnavaniach regionov v spravach.
    • jeeff
      Member
      • Nov 2015
      • 192
      • lubos1519
      •   

      #6
      a ako vravime pri obchodoch by stacili aj zopar AC, nemusia byt DC.
      Viac krat tu zaznelo, ze nech radsej Lidl/Kaufland/Tesco stavaju AC. No neviem ako vy, mne nakup v takychto supermarketoch trva 10-30 minut, pre tak kratky cas nema zmysel sa napajat na AC. Znova tu opakujem, rozmyslajme trochu do buducna. AC ma zmysel jedine pri velkych nakupnych centrach, kde sa spolu s kinom da stravit niekolko hodin.

      A samozrejme AC ma zmysel na sidliskach, nie pri Lidli.

      Komentár


      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        Presne tak. AC pri takýchto obchodoch je akurát tak pre kolenovrtacov čo bývajú blízko a zaparkujú tam na hodinu a viac.
        Ja som bol zhodou okolností v tomto Lidli pozrieť a keď aj s flákaním sa medzi regálmi som tam nedokázal zabiť viac času ako 30 minút.
        Musím priznať, že sortiment Lidlu ma ani trochu nepresvedčil chodiť tam namiesto Billy a ani zadarmo nabka to nezmení.

      • Wilo
        Wilo komentoval
        Upraviť komentár
        A ta motivacia pripajat sa na AC box este umerne klesa so slabsou palubnou nabijackou. Ak ma niekto v aute 1f nabijacku tak to pocas nakupu skutocne nabije zanedbatelne. Si pamatam ako som sa vzdy pichal v Alze na Kosickej na nabijacku. Kym som vyzdvihol tovar som si nabil 20-40km. Potom to DC zosekali, neskor uz len AC. A uz som sa prestal zapichavat uplne lebo po navrate k autu som mal extra 5km dojazdu. To mi nestalo za spinave ruky z ochytanej “hadice” Tiez si myslim, ze AC stlpiky maju vacsi zmysel v nakupakoch, ZOO, kupaliska, stadiony, turisticke lokality ako Strbske pleso, Lomnica, Banska Stiavnica atd. Vsade tam, kde ocakavate stravit aspon 2-5 hodin. Obchody s priemernou dlzkou navstevy 10-30 minut jedine DC, len tam je to potom zneuzivane taxikarmi a kolenovrtacmi zial

      • Taur
        Taur komentoval
        Upraviť komentár
        Zalezi na tom aky je ucel/ciel supermarketovych nabiek.
        Ak je to len ekoPR, tak staci lubovolna jedna, aby mali odfajknutu poovinnu jazdu
        Ak dopriat co najviac nabitia co najrychlejsie aby sa zakaznik nezdrzoval v obchode tak DC
        Ak zdrzat zakaznika, aby sa poflakal a nakupil viac a trochu sa pribil ako bonus tak na tu istu kapacitu 7xAC je podla mna lepsie ako 1xDC/AC
        Ak nabijat zakaznikov doplna tak DC/UFC

        Ja ked je nabka obsadena preletim kupim co nutne treba a vypadnem aj za 15-20min, ked chytim nabku s vedomim ze nabijam tak mam cas sa poflakujem, obzeram a prikladam do vozika a zdrzim sa hodinu. Ak by boli viac AC mam vacsiu sancu chytit nabku, zdrrzat sa, urobit vacsiu trzbu. Ak niekto robi tyzdnovy nakup tiez ho nespravi za 20 min, ale skor za tu hodinu. A uz zacina byt v autach standart AC 11kw. S nevhodnym SOC a/alebo teplotou bat za 30min da DC mozno rovnako. Akurat ze sa nabija jeden namiesto 6tich pri rovnakej kapacite. A uz nehovorim o tom, ze ak je mimo prevadzky ta jedna nabka, tak nieje nic. Ak sa pokazi 1zo7 AC, tak pohoda,

        Sortiment obchodu neriesim, lebo kazdy ma svoje preferencie, svoj oblubeny obchod, preto sa uzivi viac retazcov. Nabky by mali byt pri kazdom.
        Pozeram na to z pohladu ze za 14h oitvaracej doby 1xDC 50kw obsluzi max 28 zakaznikov po 30min, 5xAC max 70 zakaznikov po 1h. Nemusite ma kamenovat ze 70 BEV tam nechodi. Ale na AC aj phev sa mozu napajat a tie za hodku nabiju aj pol baterie mozno.

        Idealny kompromis by mozno boli 3-4x DC/AC 20kw max 1h, to sa dokaze vyuzit pri vacsine SOC a teplote a OBC. Ale aby tych nabijaciek tam bolo viac.
        Kolenovrtacov asi nebude bavit kazdu hodinu chodit spustat a aj keby ano tak snad ich nebude byvat blizko niekolko.

      • Catchcash
        Catchcash komentoval
        Upraviť komentár
        U nas je taky Lidl ze v nom stravis iba v rade vzdy 30 minut, tolko ludi je tam stale
    • milan84
      Senior Member
      • Jun 2015
      • 853
      •   

      #7
      tento lidl uz objavili aj "moji kamosi" TS-kolenovrtac a TS-zneuzivacnabijaciek Kedze Lidl capuje hodinu, budu blokovat dlho. Radsej sa im oplati odmietnut zakazku za 5e, ked mozu dobit v hodnote 20 a viac €.
      Tajne len dufam, ze je to tak okrajova stvrt, ze sa im sem nebude chciet chodit casto.

      Komentár


      • Miroslav Rojko
        Miroslav Rojko komentoval
        Upraviť komentár
        taxikári na to prichádzajú viacerí, dnes som videl taxík urobený zo ZOE na Račianskej, takže už nie len Leaf a eSoul

        myslím že TS-zneuzivac má Konu, nie ? naposledy ked som ale pred dvoma mesiacmi zastavil na Prístavnej, akurát sa rozhorčene vracal z vnútra pumpy a hneď mi hovoril, aké je to strašné, nefunguje ani lidl ani kaufland ani táto

      • milan84
        milan84 komentoval
        Upraviť komentár
        Miro TS-XXXX je uz mafia. Maju 6 alebo 7 aut. Vsetko kony a soul-y. ZOE je jeden so ZV spz. Toho stretavam najmenej. Ale toho stareho sediveho, ududraneho pravidelne.
        nemozem si pomoct, ale: IDIOTI

        nemal si nutkanie mu na to jeho stazovanie zareagovat?

      • dango
        dango komentoval
        Upraviť komentár
        Ti su snad jak prasce pri hladani hluzoviek. Alebo maju nejake tajne forum typu vrtamkoleno.sk kde si taketo info podavaju?
    • jaron
      Member
      • May 2019
      • 94

      #8
      Jediná výhoda toho ze tu u nas nemame free nabíjačky, niesu tu ani kolenovrtaci😃

      Komentár

      Pracuje...
      X