Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Správa od návštevníka pre peto02

Zložiť

Bočné lišty profilu

Zložiť
Obrázok profilu
jeeff
Member
Posledná aktivita: 24-04-2024, 06:49
Pridaný: 27-11-2015
Miesto:

  • Správa od návštevníka pre Peto02

    Peto02
    Peto02 zanechal správu pre jeeff
    Zdravim jeeff.

    Chcem sa ta opytat na informacie ohladom dovozu az po BL znacky na tvoju Teslu Model 3. Minuly tyzden mi Hasala z Tesly potvrdil ze moj Model 3 je uz na lodi smer EU takze pocitam ze o 1-2 tyzdne bude vo Viedni.

    Vsetko od dovozu az po znacky si riesil cez tych Magic Car? Ake sluzby si si u nich zaplatil, kolko to asi vyslo a co si si vybavoval sam?
    Na ktoru stanicu KO mam ist, kde uz poznaju Teslu Model 3? :-) Poistku si chcem dat tiez Allianz....

    Dakujem.
    Peto

  • Peto02
    komentoval
    Ahoj,
    Hej, uz mam predbezne zajednanu jednu odtahovku za 100 eur z VIE do BA. Takze uz len vybavit SK prevozne znacky (cca 70 eur/tyzden), prihlasenie a papierovacky. Napisem teda do MagicCar resp. skocim na Pestovatelsku sa popytat.
    Vdaka.

  • jeeff
    komentoval
    Ahoj,

    mne vsetko vybavoval MagicCar vratane dovozu z nemecka (Paderndorf), priznam sa, ze si nepamatam ako to bolo nacenene a kvoli dovozu z nemecka to bola suma okolo 2k. Samotne prihlasenie a papierovacky boli ale z toho podla mna max 400-500 eur.

    Z VIE by som to odporucil nechat doviest na prepravniku, pretoze potom to aj poistovna bude brat ako nove auto a nebude vyzadovat obhliadku a zaroven nemusis riesit dovozne znacky.

    Na KO som bol tu: http://www.cmcontrol.sk v zasade ale to tiez bolo v cene MagicCar, len bolo rychlejsie, ked som sa tam rovno ja zastavil ja, kedze auto malo nemecke prepravne znacky a ja som ho par dni normalne pouzival.
  • Pridajte komentár:

Pracuje...
X