Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Vďaka za podporu

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
Táto téma je uzavretá.
X
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • Juro
    Administrator
    Gold Member
    • Mar 2014
    • 2208
    • juraj1702
    •   

    Vďaka za podporu

    Niekedy okolo roku 2010, keď som sa vrátil zo zahraničia na SK a riešil objednávku Modelu S, nepoznal som na Slovensku ani jedného fanúšika Tesly v mojom okolí. V zahraničí v angličtine so severoamerických medií som mal Teslu dopodrobna naštudovanú už dobré 4 roky, kde už som poznal plno fanúšikov. Keď som však prišiel na SK, čakal som že tu sa tiež len pripojím k nejakému klubu fanúšikov a dozviem sa všetko čo potrebujem. No na moje nemilé prekvapenie neexistovalo nič, žiadne fórum, žiaden blog, žiaden klub zameraný na Teslu, alebo aspoň elektromobily ako také. Okrem hŕstky zväčša negatívnych článkov na slovenskom internete neexistovalo nič. Nebolo nikoho s kým by som sa mohol podeliť s pocitmi takejto pre mňa významnej udalosti. Nebolo nikoho s kým by som sa mohol poradiť ako auto doviezť, ako zabezpečiť nabíjanie (a či vôbec nabijem), ako auto zaregistrovať atď...A tak ako roky čakania utekali stále som dúfal, že niekto s tým začne a ja sa len pripojím a dozviem sa čo treba. Prešli ďalšie 4 roky a stále nič. Mne bolo už treba ísť po auto do Tilburgu. Na slovenskom internete stále ticho, musel som si nejak poradiť sám, nakoľko nabíjanie v Amerike funguje inak ako na SK. Doteraz si pamätám ako som z auta rýchlo vyletel, zapojiť kábel do zásuvky či mi vôbec spustí nabíjanie cez UMC. Na šťastie to išlo. Veľmi mi odľahlo, lebo jedinú najbližšiu nabíjačku čo som poznal bola v čerstvo otvorenom Tesla servise vo Viedni, kde už by som s dojazdom nedošiel. Nájsť nabíjačky bolo tiež veľké umenie, dali sa spočítať na prstoch dvoch rúk. Bola jediná bez registrácie vďaka ktorej sa dalo dostať do Košíc. A ešte jedna na registráciu čo sa mi ale podarilo vybaviť až po niekoľkých mesiacoch. Situácia ohľadom e-mobolity nebola moc ružová. Tak som si povedal, že už viac na nikoho čakať nemôžem, musím sa do toho pustiť ja sám. Založil som TeslaClub.sk, navštevoval som firmy, ktoré by mohli mať ako tak záujem na budovaní, vývoji nabíjačiek, nabíjacej siete, začal som sa zúčastňovať rôznych promo akcii, aj pre rôzne firmy a tiež som si zaplatil plochu na prvé predstavenie Tesly na bratislavskom autosalóne. Investoval som veľa svojho času a peňazí do podpory elektromoblity, bez toho aby som očakával niečo z toho naspäť. Čas ktorý som namiesto toho mohol venovať rozvoju svojej vlastnej firmy, ktorá týmito mojimi EV aktivitami dosť utrpela. Financoval som niekoľko nabíjačiek z vlastných zdrojov, napr. Mirage, Dobys, X-bionic, aj ďalšiu mám pripravenú na vhodné miesto.
    Teraz po ďalších 4 rokoch sa veľmi veľa zmenilo a som rád, že som k tomu mohol prispieť tiež a verím, že aj toto fórum veľa majiteľom elektromobilov pomohlo ci už pri výbere EV, možnosti nabíjania, zoznámenia sa s ostatnými elektromobilistami.

    Možnosti podpory:

    1. Každý z Vás čo tu odpovedá ďalším záujemcom o elektromobilitu tiež prispieva rozvoju EV, aj to je to čo by mne stačilo keď som ja potreboval poradiť pri kúpe Modelu S a nemal som sa s kým. Preto kto prekročí počet 1000 príspevkov, sa mu automaticky navýši miesto pre súkromne správy a miesto na prílohy.

    2. Ľubovolný príspevok na podporu sa dá momentálne aj platobnou kartou prostredníctvom služby od Elona Muska, PayPal:









    3. Dodatočne, môžete tiež využiť platbu kartou, prostredníctvom služby PayPal formou predplatného, kde je možnosť sa Vám poďakovať extra výhodami. Tu je ponuka: https://teslaclub.sk/settings/subscriptions




    4. Ďalšia možnosť podpory je nákup cez partnerské stránky ako je napr.: http://www.easycharger.co/

    Tu je video z čias kedy som o Tesle sníval a stalo sa pre mňa veľmi významným, lebo v podstate moc tých videí o Modeli S vtedy ani nebolo:

    PS; Kto dá, ten dostane. To je základný princíp života! Zákon akcie a reakcie v každodennej praxi. Zákon funguje. Či niekto pochybuje, alebo nie. Dostaneme len to, čo sami dáme.
    Vďaka za podporu.
    V prípade otázok, napíšte súkromnú správu.
    Ako zdieľať odkazy na príspevky, Ako pridať obrázok, Ochranná fólia Xpel Ultimate
    Moje príspevky sú mojim duševným vlastníctvom chránené autorskými právami a NESMÚ byť použité/citované mimo teslaclub.sk bez môjho súhlasu.
Pracuje...
X