Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Kaufland

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    Taur to sa da nastavit aj na bmw, aj toyote napriklad. Pre majitela fajn funkcia, v dobe spicky ju vsak urcite "ocenia" cakajuci na nabijanie

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    To aj take daco ma? Cize ten velkomozny panko zamerne zdrzoval pracujucich poddanych aby si setril svoj drahy kociar?

  • play3man
    komentoval k 's odpoveď
    Ten Mercedes vie nabíjať 60 kW DC, asi mal iba zapnutý ECO režim nabíjania.

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    1fisker Vacsina pluginov nestoji parstotisic euri, za tie prachy by som cakal vacsi nabijaci vykon, ved cas bohacov je vzacny a byvaju netrpezlivy.
    V kazdom pripade toto dnesne sockovanie prekona uz len ked tam pride Rolls, alebo Rimac Nevera. Ani mi netreba chodit na autosalony do sveta, staci mi nakupovat v Kaufe a pridu sa mi ukazat najdrahsie kusky bohatych kolenovrtacov. Uz sa na ne tesim.

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    21 kW je pekný výkon, väčšina pluginov nabíja 3 kW

  • Rege
    odpovedal
    Drahe auto, na nabijanie mu uz nezostali peniaze

    Pridajte komentár:


  • Taur
    odpovedal
    Tak v Kauf PO som zazil novu atrakciu. Ujo (z MA to su Malacky?) prisel dal nabijat a sadol do auta bez nakupu. To by nebolo nic prekvapive ked to urobi taxikar s Dacia Spring ci starym Leafom, vcelku bezna vec, ale s Maybachom S580e som to este nevidel. Veka "nadrzi"mal na oboch stranach tak urcite phev. Pri pripojeni na DC mal 53% a nabijal zavratnych 21kw. A ze vraj cas su peniaze.
    Naposledy upravené Taur; 18-09-2023, 21:01.

    Pridajte komentár:


  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    cyber_yan Neviem ktore z tych vsetkych Zoe myslis ale je to dost mozne. Inde ako Kauf a Lidl nenakupujem a tam su vedla seba. Oba shopy maju akcie/letaky na dve etapy s roznymi startmi takze niekedy aj 4x do tyzdna tam zajdem. Ale minimalne raz tyzdnovi nakup robim. Tak ono sa ten prehlad nazbiera. Ty tam s cim chodis?

  • cyber_yan
    komentoval k 's odpoveď
    Vzhladom k tomu ze mas ocividne celkom dobry prehlad o navstevnosti nebudes ty to Zoe? 😃

  • Rege
    odpovedal
    Mne je v celku jedno kto tam nabija, pointa je nabit pocas nakupu a nie si z toho robit biznis. Zial na Slovensku kazdy hlada moznosti ako vsetko zneuzit...

    Pridajte komentár:


  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Ta Bolt partia ma 3ks tych Spring. Platia si k nim ZSE flat ( nevem ci spolocny alebo na kazdu jednu) a ked minu tych 400kwh tak potom chodia ku Kaufu nez zacne novy pausal.
    Tych predajcov som tam ja nevidel nikdy ani Audi ani Toyota ani inych. Olepene dealerske auta co som tam stretol mali ludia na test resp. ako nahradne vozidlo.
    Zoe sa tam tocia aspon 6. Belase, sedy, cierny, biele 3, cerveny ...
    Pravidelnych Tesiel bezpocet.
    2x som stretol Blavacky EQS ine MB snad ani nie.
    Ziadne Audi, Jaguar, I5,
    Zriedka Kony, Ev6, Soul
    Dnes tam nabijal sedan BMW M neviem 50 ci 60 to je? Nemal cislo len M loga. Pobavilo ma ako krutil halvou cesky Teslista ze tam musi nabijat bavoraka zrovna ked on potrebuje nabit aby dosiel do LM na SCH. Ked som mu ukazal prstom na Lidl a ejoin v dohlade ked sa ponahla tak "No jo ale tam je potreba karta". Nuz Teslaci ro maju tazke ked je slaba siet SCH. V PO ako krizovatke vsetkych smerov im chyba. Asi preto hojne okupuju Kauf.

    Povedal by som ze taxikari to v PO nijak extra neprehanaju. Bud ich je este malo s EV alebo maju sudnost. Alebo malo kseftov.
    Naposledy upravené Taur; 05-09-2023, 16:54.

  • cyber_yan
    komentoval k 's odpoveď
    A Renault Zoe ktory si moze zmenit prechodny pobyt na adresu tejto nabijacky ze sa nad tym este niekto znepokojuje… pre pokoj vspolocnosti by to mali cim skor spoplatnit nech to je na poriadku.

  • Rege
    odpovedal
    V Presove bezne nabijaju svoje predvadzacie auta predajcovia Audi alebo Toyota, kaz du pol hodku pridu na octavii restartnut nabijanie a odfrcia. Aj Bolt taxik dacia si na tom free nabijani zalozil podnikatelsky plan a je tam skoro vzdy.

    Pridajte komentár:


  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Mozno cakal na sluhu kym dokonci v Kaufe nakup za 1000e.

  • denial
    odpovedal
    pozdravujem pana na jaguari, ktory nabijal pri kaufe v nr.
    kedze asi neostalo na elektrinu, ani na nakup, sedel cely cas v aute.
    ked som odchadzal z predajne, resetoval cyklus, aby mohol nabijat dalej.

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X