Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Marcel Pavlík
    komentoval k 's odpoveď
    mestská polícia tn pri lídli kontrolovala nielen invalidov, ale aj "rodičia+deti".
    pri starom kauflande tt čakali policajti pri aute s parkovacím preukazom hodiny ...
    ps - dávam k lepšiemu ako sa vie správať policajt - v nitre pri starom priore sa manželka chcela dostať na parkovisko - našla výjadz na chodník ... a prišiel za nami policajt a pýtal sa či vieme (položil to ako celej osádke) čo sa porušilo - vysvetlil, že tie osekané obrubníky ústia na "zebru" a tam sa nesmie zastaviť (zastabvila aby nerozsekla pneu). potom zasalutoval, zaželal pekný deň a s pozdravom "ruky boSkávam" odišiel.

  • milan84
    odpovedal
    dokopy nic tam nepovedali. Do 50e, policajte MOZE a nemusi dat pokutu...bla bla. Nic o konkretnych situaciach ako su obchodne domy za rampou a podobne.

    Pridajte komentár:


  • ToMiLeaf
    komentoval k 's odpoveď
    To znie ako námet na nejaký Challenge. Stihnúť sa ostrihať počas nabíjania na ULTRA FAST nabíjačke ))
    Toto ak číta niekto, kto je na diaľkovej trase a práve čaká v zápche aby sa dostal z diaľnice (hlavného ťahu) k UFC, ktorá je zašitá v nejakom nákupnom centre tak si to asi hodí.

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Wilo Samozrejme, ze som nemal na mysli campovanie pol dna po nabiti, ale trebars pol hodiny, hodinku, ked napr. sa pretiahne cakanie na holica kym prides na rad a skonci nabijanie uprostred strihu, tak neuteciem spod britvy napoly oholeny, aby som rychlo uvolnil miesto.

  • Roman-ba
    komentoval k 's odpoveď
    Áno, už mi to ide..

  • jux
    komentoval k 's odpoveď
    Funguje, klikni na video.

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Taur tak to uz je malickost. Je kazdeho zodpovednostou neblokovat zbytocne nabijacku ak mam nabite uz aj teraz bez akejkolvek legislativnej upravy. Zakladna slusnost. Naplanujem si nabijanie tak aby mi to vychadzalo. Ak nevychadza alebo nemam istotu ze sa stihnem vratit tak nejdem nabijat ale zastavim na normalnom mieste. Robim to tak uz teraz a nic by sa u mna nezmenilo. Ludia si uz musia uvedomit ze nabijacie miesto sluzi na nabijanie a nie parkovanie. To je sekundarny vyznam.

  • Roman-ba
    odpovedal
    Nefunkčný link.. ☹️

    Pridajte komentár:


  • g211
    odpovedal
    Reportáž TA3 k téme blokovania nabíjacích miest: https://www.ta3.com/clanok/1175646/a...zi-pokuta.html

    Pridajte komentár:


  • palo47
    komentoval k 's odpoveď
    Ak je nabíjanie v OP pre Vás dôležité, tak doporučujem ist na dopravné oddelenie prislušnej mestkej časti a vyžiadať si stanovisko. Je to uzavretý súkromný priestor kde môže byť odmietnutý prístup verejnosti. Aky to bola verejná komunikácia musel by OP odovzdať vnútorné parkovisko mestu.
    Skutočne ste videl policajtov prechadzať autom poschodiami parkoviska, zastavovať a kontrolovať či každý kto parkuje na invalidoch má platný preukaz a vypisovať pokutu?
    Ak to aj skutočne robia tak to ešte neznamená, že na to majú právo.
    S nešvárom obsadzovať nabíjacky sa tak ľahko SK nevysporiada, skôr to bude horšie.

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Wilo len aby to potom nedopadlo, tak ze policajt bude cakat pred EV ktoremu konci nabijanie, aby zinkasoval svojich 150e, ak ho nestihnes vcas vytiahnut.

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Btw stacila by len politicka vola a zrovnopravnit znacku “parkovanie pre EV pocas nabijania” s invalidnou cedulou. Potom by to islo hned natvrdo 150€ s rizikom odobratia vodicaku do 2 rokov. Dovi dopo bolo by vycistene. A toto nikto neodrbe ani falosnou modrou kartickou lebo je zjavne ci nabija alebo nie.

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Vzhladom na fakt ze tam bezne policajti pokutuju statie na invalidoch tak urcite je Aupark zaradeny do cestnej siete. Ak by nebol tak moze nastat aj problem s poistnym plnenim pri nehodach a tukancoch nakolko by sa nehoda stala na “sukromnej ceste”.

  • ToMiLeaf
    komentoval k 's odpoveď
    Raz som sa v nejakom parkovacom poriadku OC na Slovensku dočítal, že pokiaľ hrubo poruším jeho ustanovenia, tak mi bude prostredníctvom špz odopretý akýkoľvek ďalší vjazd do parkovacieho domu. Proste moja ŠPZ sa dostane na blacklist a som skončil. Dôležité je aby sa takéto parkovanie považovalo za spomínané hrubé porušenie pravidiel.

  • kayle
    komentoval k 's odpoveď
    no neviem no, 135/1961 - §4b Miestne komunikácie
    (1) Miestnymi komunikáciami sú všeobecne prístupné a užívané ulice, parkoviská vo vlastníctve obcí a verejné priestranstvá, ktoré slúžia miestnej doprave a sú zaradené do siete miestnych komunikácií.

    Takže dve otázky: Je verejne prístupné? Je zaradené do siete miestnych komunikácií?
Pracuje...
X