Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aupark BA

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • dango
    komentoval k 's odpoveď
    Vies prosim ta spisat sumar, co vsetko tam je?

  • Hati
    odpovedal
    Prosím upraviť popis, pribudla 60Kw DC od eJoin. V podzemnej garáži na -1 pri vstupe.

    Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	ejoinDC1.jpg
Videní:	720
Veľkosť:132,8 KB
ID:	67719

    Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	ejoinDC2.jpg
Videní:	582
Veľkosť:94,9 KB
ID:	67720

    Pridajte komentár:


  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Tu nejde o to co ti konkretny zakon zakazuje alebo povoluje. Predstavujes si to prilis jednoducho a uz len to porovnanie s mestskou parkovacou politikou to dokazuje Vedz ze mala alibisticka tabulka ti nestaci a v aktualnej legislativnej situacii by si na svoj plan potreboval separatnu rampu a zvlast listok pred vjazdom do kazdej zony s rozdielnou tarifou. Ano dali by sa tam dat elektricke sklapacie koliky na RFID pred kazdy EV box alebo vyclenit cely sektor pre EV a oddelit to rampou... ale zas nemozes ocakavat od Auparku take investicie a zasahy kvoli par debilom. Policia je gratis a nevyjednava sa s nimi. Len sa ju musia zodpovedni naucit pouzivat

  • milan84
    komentoval k 's odpoveď
    je to tak. elektromobil nauci (vacsinu) vodicov jazdit pokojne a predpisovo. Ja som v 9 z 10 pripavdov najpomalsi a je jedno, ze mam v obci 60na tacho a mimo obce 95. Potom sa len smejem, ked s rekuperaciou pekne dochadzam ku krizovatke, kde su ti sasovia zaradeny na cervenej.

  • Catchcash
    komentoval k 's odpoveď
    Chcel by som vidiet tie ich ksichty ked "ti to neda"

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Ja už som sa v živote vybláznil na cestách dosť. A bolo to v časoch, keď ísť po ceste prvej triedy bola zábava a nie utrpenie ako dnes.
    Neviem ako iným majiteliom Tesiel ale stáva sa mi pravidelne, že ma spalovak za každú cenu musí predbehnúť ako by si chcel dokázať, že na to fakt má. Väčšinou to prechádzam zhovievavým úsmevom ale občas mi to nedá.

  • Catchcash
    komentoval k 's odpoveď
    Ja keby som mal teslu neviem ci by sa mi jazdne navyky skludnili O:-)

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Tak to mas dobre. Ano, EV ti zkludni zivot aj jazdne navyky.
    Toho zbohatlika ti odpustam, lebo viem ze som si na Teslu zarobil poctivo .

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Wilo To myslis vazne ze mi zakon zakazuje na sukromnom parkovisku si urobit zonaciu a roznymi sadzbami spoplatnovat rozne miesta? Napr. viac uctovat za miesta pri vchode, alebo za zastresene, alebo viac na prizemi ako na tretom poschodi atd? Mesta tiez maju v roznych zonach rozne parkovne. Nevidim v to rozdiel, len meritko. Ulica v meste je ako ulicka v parkovacom dome.
    Ved staci mala alibisticka tabulka na budove, alebo drobne pismena na parkovacom listku a primerane velka tabula pri tych vyhrdenych miestach.
    Staci pridat jeden riadok ku kecom, ze parkovisko nie je strazene a ze nezodpovedaju za veci v aute atd.
    Naposledy upravené Taur; 12-02-2020, 16:59.

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Nehovorim ze to nejde. Len ze je to dost zlozite v nasom legislativnom systeme a nie je to uplne jednoduche urobit nenapadnutelne. Sposob dodatocneho spoplatnenia vyhradeneho miesta nad ramec bezneho parkovneho by cez zakon imho nepresiel. Rovnako tak aj sankcia v zmysle parkovacieho poriadku by bola zlozita. Musis tam mat potom vycapeny parkovaci poriadok ktory by si musel kazdy precitat a kazdy vyjadrit suhlas s nim. Po spravnosti ti musia byt pravidla vysvetlene este pred vstupom do Auparku takze sa mozes pripravit na osadenie velkej tabule pred rampy kde to bude mat kazdy navstevnik moznost precitat a budes mat kolonu az po Lafranconi. Poplatok za stratu parkovacieho listka 50€ ma trosku iny a jednoduchsi zaklad. Na to nepotrebujes parkovaci poriadok

    Od stola sa lahko chrlia napady ale ak to ma byt nepriestrelne riesenie aby Aupark neriskoval potom nasledne tahanice s pravnikmi tak to je trosku zlozitejsie. Aktualne najjednoduchsia moznost je aktivne volat policiu zo strany Auparku ako vlastnika priestoru. Policajt ma respekt aj odstrasujuci precedens do buducna ked uvidia ostatni vodici ze sa tam riesia ludia co zle parkuju... alebo legislativna zmena a sprisnenie pokut a potom staci poslat fotku a objektivna zodpovednost to vyriesi.

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Kto chce sposob si najde. Mozu stanovit v prevadzkovom poriadku, ze vyhradene miesta su spoplatnene parkovnym 5e/h, s tym, ze EV pocas nabijania sa poplatok odpusta. Alebo tam mozu mat ze v pripade porusenia prevadzkoveho poriadku parkujuci dava suhlas s odtiahnutim vozidla, zalozenim papuce na 24h, alebo co ja viem co. Sa ti nepaci nas prevadzkovy poriadok? Tak na nasom sukromnom parkovisku neparkuj.

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    Jiri GrandPa Budes sa musiet zmierit s tym, ze rozvoj elektromobility prinasa aj novy typ elektromobilistov. Uz to nebudu len zbhohatlici s Teslami vo vilach s FVE ktorych cas je drahy. Bezny panelakovy obcan bude odkazany na ZSE-AC, OC, Kauflandy a pod. kym nevybuduju nabky po sidliskach, co tak skoro nebude. Ja uplne chapem Catchcash tiez nemam kde doma nabijat. 9e pausal od ZSE mi tiez hra do karat kym bude trvat. 5min chodze odo mna stavaju OC Forum ak tam bude ZSE tak ako v PP, viem si predstavit ze pichnem auto na AC nabku odidem domov a o 3h sa vratim po nabite auto, nepotrebujem nutne travit ten cas v OC a oplieskat tam majetok zakazdym . Ak nie, tak 15min. chodze mam dalsiu ZSE a trocha prechadzky mojmu zdraviu len prospeje. Pri dlhsej ceste tiez nemam problem pockat na AC aj hodinku dve a pracovat zatial na notebooku alebo vybavovat telefonaty. Mam jedno ci to budem robit v kancli, alebo v aute resp. v nejakom OC, tak naco by som platil drahsie kwh na UFC? A keby som aj nemal robotu, tak si precitam knihu, alebo pozriem film kym sa nabijem. Priam s tesim na to ako mi EV skludni hekticky rezim. Ale prax ukaze ci nebudem nakoniec naopak nervozne dupkat nohami na UFC.

  • Catchcash
    komentoval k 's odpoveď
    Pozri podla mna rovnako ako ti mozu dat poplatok za stratu listka co si beries na rampe tak isto ti mozu dat poplatok za porusenie ineho pravidla pokial to bude niekde napisane.

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    To je dalsi problem ze pokutu smie dat na slovensku len spravny organ pripadne organ na to urceny delegaciou pravomoci spravneho organu. Sukromnik nemoze. Resp nemoze sa to volat pokuta. Keby aj uctovali nejaky poplatok k parkovnemu za porusenie pravidiel parkovania tak si nie som uplne isty ci by neriskovali sudne dotahovacky... na Slovensku to vzdy bolo zlozite

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    hudino no suhlasim...tiez nemusim OC...idealny pripad nabijacky pre mna je odpocivadlo dialnice / hlavnej cesty s detskym ihrisom a bufetom alebo restauraciou. ked bud dost EV hadam sa sukrominici zubudia a taketo nieco spravia
Pracuje...
X