Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Aku mate skusenost so skodami na vasich autach sposobene ludmi zo zavisti?

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • pile_of_salt
    Member
    • Sep 2019
    • 65
    • lucia76891
    •   

    Aku mate skusenost so skodami na vasich autach sposobene ludmi zo zavisti?

    Ako nazov temy hovori, aku mate teslaci skusenost s touto problematikou? Stalo sa niekomu z vas, ze vam niekto zo zavisti obisiel Teslu s klucom, alebo nieco na aute rozbil, drcol do vas inym autom, schvalne ho pri parkovani oskrel, alebo inak vam Teslicku poskodil z prosteho dovodu - pravdepodobne zavidel a spravil napriek? Ak ano, prosim podelte sa o svoje skusenosti a ako ste riesili napravu skody, ci sa to da nejako zahrnut do havarijneho poistenia napriklad. Dakujem.
  • Wilo
    Member
    • May 2019
    • 337
    •      

    #2
    Kazde havarijne poistenie ma moznost poistenia proti vandalizmu. A nemyslim ze Tesla ma nejake vacsie riziko ako akekolvek ine drahe auto v podobnej cenovej kategorii.

    Komentár

    • Miroslav Rojko
      Senior Member
      • Nov 2016
      • 1314
      •   

      #3
      Je to trocha mimo tému vandalizmu ale k iným rizikám, ale ak by niekomu pomohla informácia (ja to mám už na dvoch EV), tak kooperatíva má také PZP, že v cene je aj živel (do 5000€ a zviera do 2000€). Stálo ma na jar 89 €, teraz pred týždňom na druhé auto už 95 €, čo je len minimum oproti tomu, koľko stojí HP len na tieto dva účely. Zvieraťa sa bojím ako čerta (zlá skúsenosť) a živel do 5000€ (keby padali krúpy na strechu a kapotu by to bolo), si myslím sa za tých 10 - 15 € o čo je kooperatíva drahšia v PZP ako najlacnejšia Uniqa, oplatí.
      [priezvisko]@me.com

      Komentár


      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        A skúsil si niekedy od Kooperativy dostať plnenie? Zabudni.... Najhoršia poisťovňa z tohto hľadiska.
        Never ever again.

      • Miroslav Rojko
        Miroslav Rojko komentoval
        Upraviť komentár
        Áno, skúsil. Za posledných 5 rokov na tri auta vo firme z PZP. Vždy na cent presne v plnej výške. Z toho jedno čelne sklo, tomu som musel pomôcť podaním na súd, takze eštebák s úrokmi. Naposledy som riešil Koop PZP v máji tento rok na Ioniqu a tiež OK.

      • mozeg
        mozeg komentoval
        Upraviť komentár
        Ja som mal auta poistene vzdy v Kooperative a plnili bezproblemov. Mal som aj vandalizmus a to sa mi vyplatilo, v petrzalke ma nejaky dobrak obisiel riadne klucom, asi som mu parkoval na jeho uzurpovanom mieste beztoho aby za to miesto platil. Nastriekali auto a koop plnila.

      • denial
        denial komentoval
        Upraviť komentár
        Kamion mi buchol zadok (nie na tesle) a mal Kooperativu.
        S plnenim sa akosi neponahlaju a vyzaduju "predkalkulaciu nakladov na opravu" co je podla servisu velmi nestandardne a administrativne uplne zbytocne, kedze udajne oni aj tak inu kalkulaciu ako svoju vlastnu (ktoru uz maju zo slovexperty) neakceptuju. A to som sa uz obratil na dva servisy z ich vlastneho zoznamu, ktore maju byt akoze bezproblemove a pre-approved.
        Tak uvidime. Pravnika mam v zalohe.

        Na jar som riesil udalost, kde do mna buchol skodca s Allianzom a pozrimeze, alianc nechcel plnit. Poistovna ma zo zakona lehotu 3 mesiace na zlikvidovanie udalosti z PZP a hrali mrtveho chrobaka, nereagovali ani na staznost ani na podanie do NBS. Dost rychlo sa ozvali az na pravnikovu vyzvu, ale to uz boli 4 mesiace po udalosti a jednalo sa o 500 eur.

      • Wilo
        Wilo komentoval
        Upraviť komentár
        Ja som mal s Uniqou aj Allianzom vzdy skvele skusenosti. Nikdy ziadna byrokracia nad ramec zakladnych dokumentov a plnenie vzdy v plnej vyske a velmi rychlo. O Kooperative na druhej strane nemozem hovorit pozitivne. Mal som skusenost s ich havarijnym ako poistenec a taktiez s ich PZP ako obet ked do mna buchol vodic dodavky. Vzdy to bola natahovacka ked si vyzadovali stale nove dokumenty, posudky a kalkulacie. Neustale sa to snazili kratit a plnu vysku mi uznali az na 4-5. krat ked uz s nimi komunikoval advokat a maval podanim na sud. A dovolat sa im bola vzdy loteria a zalezitost na pol hodiny - “Vsetci operatori su momentalne zaneprazdneni. Cakajte na linke prosim.” A ked uz po pol hodine niekto zdvihol tak som sa aj tak nic nedozvedel. Allianz aj Uniqa vzdy zodvihnutie telefonu do 5 sekund a vsetko si zariadili sami bez mojho pricinenia. Plus Uniqa ma aj online sledovanie stavu likvidacie a vybavenia. Allianz tiez velmi korektne poskytoval udaje. Tak nejak si predstavujem sluzby aj ked je pravda ze cenovo su trosku vyssie. Ale aspon som videl za co priplacam.

        Takze za mna je Kooperativa na black liste. Ale niekto mal mozno viac stastia.

      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        Fakt nemam cas natahovat sa s poistovnou, ktorej valim nemale prachy kazdy rok do vacku. Preto radsej priplatim aby som to vybavil jednym telefonatom alebo mailom. Allianz je v pohode. Minule, ked do mna buchla baba cumiaca do mobilu, tak som to ani s jej PZP neriesil. Nahlasil som to do Allianzu akoze na moju havarijnu poistku, oni si to vybavili s poistovnou vinika a tym padom mi ani neuctovali spoluucast. Riesil to agent poistovne v Audi na Zlatych pieskoch.
        Tak to ma byt, takto to funguje aj vo Svajci. Moze byt, ze tam hralo to spojenie Allianz - Audi. Obavam sa, ze v Tesle by som takto nedopadol... Napriek tomu ide Audi cmoud z domu.

      • Miroslav Rojko
        Miroslav Rojko komentoval
        Upraviť komentár
        Ja som mal v Auto Pola tri udalosti za dva roky na Ioniqu (len jedna bola z Koop) a vždy mi to urobili tak, že som dostal faktúru a auto a až z domu som im na účet poslal DPH. Potom si riešili PZP oni a čakali na úhradu. To som sa nestretol ani v BMW, tam som musel zaplatiť všetko a faktúru posielať do poisťovne a čakať, že PZP neriešia. Takže prístup nezáleží ani tak od značky (či je dobrá prémiová alebo nie), ale skôr od konkrétneho servisu.
    Pracuje...
    X