Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

e-bike DIY

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Teq
    odpovedal
    Tak mi odpisali z RadPowered bikes, viem ze som az moc uprimy a pytam sa ich hranicne veci, ale aj tak to stoji za pokus :


    "Thanks for reaching out.

    We have decided to permanently discontinue the RadRhino 750W. It has proven difficult to get all the benefits from a 750W bike in Europe under the L1e-A vehicle category. We have found that the regular 250W is a better fit for Europe. The 250 W unfortunately can not be modified, but still has enough power and similar torque (80 Nm)."

    Nedam sa odbit a pytam sa este raz.
    Ak aj tak bude negativna odpoved, aj tak by stalo zato kupit 250W radrunner napr, a skusit vymenit riadiacu jednotku, popripade aj motor, ked bike toto stylu a univerzalnosti sa len tazko hlada.

    "

    Thank you for your response.

    Thanks to rad power bikes I did not have to DIY another ebike, as per frustrating European laws it is almost pointless you usefully operate an ebike...
    My 1st ebike is a DIY with 700W peak motor that I have operated without accident or issues with the law for over 10 000 kms, as I live in a rural area and ride responsibly.
    But as you can imagine, it can be quite a challenge to have budget friendly DIY ebike, that does not break or wear out too often, as its components are not really ment for such operation.

    Hence I ask you, since RadRhino and other ebikes you have use 48V batteries, it is quite hard to believe the motors are only 250W (Even 500W systems use just 36V) is it really not possible to ship / sell US version of your products?

    And if not and I am correct about the motors, would replacing the controller for 750W do the trick?
    I really enjoy your products and do not want to be forced to make another DIY Ebike in the future...


    Thank you for understanding."


    Nie som expert, ale zda sa ze pouzivaju tento motor, neviem ci sa da kupit samostatne len bafang controller, ale pri najhorsiom je to 220 eur naviac a clovek ma nahradny motor

    https://www.amazon.de/-/en/dp/B01KJK...7485668&sr=8-1


    Edit : nasiel som aj len controller, kedze na tom amazon motore nie je uvede ci ma aj controller.

    https://www.ebay.com/itm/Bafang-48V-...sAAOSw3v5Yo8-D





    Naposledy upravené Teq; 21-04-2020, 17:34.

    Pridajte komentár:


  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    ano, ja 100 kilovy chlap na nom chodim s 30 kg nakladom bez problemov

  • Maco7
    komentoval k 's odpoveď
    Joe79 je tam pisane na zataz pre 130kg .

  • Joe79
    komentoval k 's odpoveď
    Teq prosim Ta aka je maximalna nosnost bicykla? Dakujem

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    kupujte kym je...lebo taky uz nekupite, koli stupidnym europskym zakonom ohladom ebikov...az sa mi zaludok dviha ked to citam, tak genialny sposob transportu takto kriminalizovat a obmedzovat

  • Maco7
    komentoval k 's odpoveď
    Teq hej , este ho mam stale odlozeny v garazi , bateria je na 60% , tak som ju eechal a sem tam to zapnem a skontrolujem. ... Nema nik zaujem?

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    si ho stale nepredal? aspon mu trochu vybi bateru na cca 50% aby nedegradovala.

  • Maco7
    odpovedal
    Ak by dakto chcel , mam jeden novy 750W na predaj , kupoval som 2ks , s jednym jazdim doteraz a ten druhy mal byt pre otca, ale kupil si male elektricke Zero a preto ho predavam . Je nejazdeny , novy , zlozeny a odblokovany . 1690€ ihned k odberu. Este je stale volny a na predaj...

    Pridajte komentár:


  • Marcel Pavlík
    komentoval k 's odpoveď
    vidno, že hranica je zatvorená a slovenskí zlodeji ...
    bolo mi to divnô.

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    no ja som v rakuskej dedinke...tu necham dva elektrobiky pred obchodom a js vozikom nezamknute a nikto sa ich ani nechyti

  • Marcel Pavlík
    komentoval k 's odpoveď
    idete dvaja? alebo s bicyklom do obchodu? tuná sa nesmie pustiť z ruky, lebo ...

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    nevsimol ale wau, ten vyzera super. ovela trvacnejsi hub...ale v EU to asi nekupime, v EU obchode nie je

  • Miroslav Rojko
    odpovedal
    Neviem či si si všimol, ale urobili aj nový https://www.radpowerbikes.com/produc...-commuter-bike , ktorý osadili motorom z toho užitkového bicykla predávaného aj v EU, ktorý sa vyznačuje rekuperáciou. Keďže sa vozím prevažne v kopcovitom teréne, tak mi tá rekuperácia aj chýba, keď si predstavím koľko energie ide stále do bŕzd.

    Pridajte komentár:


  • Teq
    odpovedal
    Zdravim pani, RadRhino ma uz 4200 km a jazdi stale vyborne, v tychto casoch ked sa chce clovek vyhnut MHD a kontaminacie kabiny auta je to na nezplatenie na chodenie do obchodu.
    Ako pozeram ale uz nie je na stranke https://radpowerbikes.eu/ k dispozicii 750W verzia, iba velmi biedna 250W, ktoru si neviem predstavit ze by zvladla tahat tento tazky ale velmi pohodlny bike.
    Myslite, ze by sa to dalo odomknut? Dali tam fakt slabsi motor alebo to len softwarovo okresali

    Pridajte komentár:


  • Teq
    odpovedal
    Radrhino s cestnymi plastami, este som doobiednal Slime cyklo lebo nemaju vyplet proti defektom ako mali povodne Kendy, ktore ale vela nevydrzali.
    Nove su tichucke, pohodlne a lahke.
    Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	IMG_20191127_183700.jpg Videní:	0 Veľkosť:103,9 KB ID:	44978 Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	IMG_20191129_103640.jpg Videní:	0 Veľkosť:156,0 KB ID:	44979 Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	IMG_20191129_103631.jpg Videní:	0 Veľkosť:227,7 KB ID:	44980 Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	IMG_20191129_103648.jpg Videní:	0 Veľkosť:195,4 KB ID:	44981

    Pridajte komentár:

Pracuje...
X