Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

e-bike DIY

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Maco7 - ja som jazdil na 2kWh fatbiku a až taká sila mi to nepripadala. Dal 70 km/h ale zrýchlenie je také "normálne" skútrové, motorka to nie je. Tiež konečne dávajú odpruženú vidlu, lebo tie pneu toho toľko nenapérujú.

    Teq veď dole v popise je úplne všetko, ešte aj výrobcovia a typ všetkých komponentov, ložiská, prehadzovačky, reťaz, atď. Aliexpress vypadá dobre po prídenie zásielky, alebo najneskôr po prvý problém. Motor Bafang sa začína stávať trocha značka, lebo ho už začali normálne montovať aj oficiálni slovenskí výrobcovia do svojich bikov.

    Ja by som si tiež jeden objednal, ak večer nepredstavia niečo výhodnejšie. Ak sa chce niekto pridať, nech mi napíše súkromnú správu (kúpiť dva naraz je s bonusom).

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    uvidime, inak ten Richbit ma vacsiu bateriu - 17Ah, hydraulicke brzdy a klucom vypinatelny plyn - dost vela vvyhod. Len kvalita bude otazna

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    je zaujmave, ako sa dostavuju fatbiky do popredia...dava to zmysel, motor v naboji trpi narazmi a tie velke plaste tomu asi dost pomozu. Tych 750W mi bolo jasne, 1500W motory su viditelne vacsie a zaberaju pol kolesa. Napisem im asi maila / spravu a popytam sa detaily - zaujma ma ci je motor sprevodovany alebo nie (nechcem sprevodovany) a ci je problem zapojit za bike aj cyklovozik. Tak isto mi tam chyba aj rozmer pnenu, vyzera to mensie ako 26 ''

  • Maco7
    odpovedal
    Miroslav Rojko - V celku zaujimavy bike , aj cena je ok , ak odpocitas DPH na firmu . Tych 750W je 750W aj cinskych , pretoze pouzivaju v zadnom kolese Bafang motory . Mam postaveny 3000W ebike (motor v zadnom kolese) , celoodpruzeny , no je to sila , to skor pouzivam na dlhsie presuny , max 95km/h . Asi si jeden ten RadRhino objednam na skusku .

    Pridajte komentár:


  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Ten limit sa dá cez display prestaviť na 40 km/h (stačí podržať dve šípky 2 sekundy a je tam režim programovania), to je skvelé že je to už zavedená firma z USA a tu v EU začali predávať svoje bicykle a má svoju komunitu a aj diely na riešenie problémov.

    Dnes navečer majú predstaviť niečo nové "radrunner", uvidíme.

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    no to je uz lepsie, ale tych 25 km/h je velmi limitujucich, moj pokazeny dal sam 35 km/h, s pomocou 45 km/h, nevies ci sa to da odomknut?

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    https://radpowerbikes.eu/products/ra...=8112006201458

    1700€ vrátane DPH, pri dvoch kusoch zľava ešte 150 €, možný odpočet DPH, čo Teq ideš do toho ? síce motor 750W, ale myslím že čínskych 1000W bude podobne ako 750W európskych
    Naposledy upravené Miroslav Rojko; 22-08-2019, 05:40.

  • Miroslav Rojko
    odpovedal
    The latest ruling on e-bikes from the EU allows the sale of e-bikes with much more powerful electric motors. Under the previous legislation, e-bikes were limited to 250 watt motors and assistance had to cut out once the rider’s speed reached 25kph. The 25kph limit stills stands, but the catchily named L1e-A classification now allows …

    Pridajte komentár:


  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    praveze nie...to bolo tak mozno pred rokom, teraz nenajdes nic co ma nad 250W co zahynies...a vsetko su to stredove motory, ktore su kazove a slabe...a nicia celu pohonnu sustavu - a taky bajk stoji na slovensku okolo 4 - 5000 Eur

  • Miroslav Rojko
    komentoval k 's odpoveď
    Pre mňa aliexpress je už len na pár eurové blbosti, ani jedna drahšia vec nad 100 € nebola dlhšie ako pár týždňov v poriadku alebo to malo nejaké nedostatky od novoty, podpora nebodaj reklamácia, zaslanie pokazenej súčiastky väčšinou žiadna, len automatické správy.

    A najlepšie je, že na väčšinu vecí je tu nejaký dovozca, čo to predá už ako európska firma pod svojou hlavičkou a cena bez dph je rovnaká alebo nižšia ako na aliexprese.

    Preto by som radšej hľadal niečo podobné tu, parametre máš jasné (najlacnejšia sada - žiadne shimano deore to nie je, obyčajný rám s odpruženou prednou vidlou, vzadu motor bez vnútornej prevodovky), myslím že cenovo to nie je vôbec až tak výhodné. Nejaké takéto bajky som videl aj v EU eshopoch, len s poznámkou "nesmie sa používať na pozemných komunikáciách".

  • Teq
    odpovedal
    Tak nakoniec nejdem asi vymyslat a kupim si uz urobeny E-bike, nie ale europsky lebo vsety maju 250W stredove motory a to mohol os..t pes.

    https://www.aliexpress.com/item/3282...3a44384a8mnnnd
    Zoberem asi tuto bestiu, dam potom pripadne referenciu, vyzera to slusne.

    Moj stary ebike sa zas pokazil - asi nadobro odisiel motor.

    Pridajte komentár:


  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    fat bike preto lebo tie sloveske cesty su fakt katastrofalne a bike dostava na tych tankodromoch zabrat...mam teraz 28'' cross bike, na ktorom musim mat ochranu proti defektom v gumach (lebo inac defekt kazdy druhy den) a tie supy co dostava uz len pri 30 km/h su fakt brutal. Vazim 95 kg a vozim tak 30 kg batoziny a spajdle / rafiky dostavaju rany, plus ked bude motor v naboji tak isto mu to nepomoze

  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    Po asfalte je to v pohode, tam nie je problem, je to pohodlna cesta. Len rataj ze odpor pneu je vacsi ako bezny bike.

    Na fore sondorsforum.com je viac ludi co maju prezute cestne plaste. Servis som nejaky zasadny este nerobil, mam nejakych 1300km, jedine co som znicil bolo lozisko na pedaloch, bike je tazky a ked skaces z obrubnika alebo niekde v terene a stojis na pedaloch tak poskodis gulicky a potom pri tahani citis ako seka lozisko.

    A preco FAT bike a nie obycajny horsky? Lebo sa mi FAT bike proste paci :-)

  • ICE666SVK
    komentoval k 's odpoveď
    Na co su dobre tie hrube kolesa. Nestacilo by klasicke koleso co je na horskych bicykloch?

  • Teq
    komentoval k 's odpoveď
    a co hovoris na cestovanie po asfalte, je to pohodlne? ako casto musis servisovat pohonnu sustavu
Pracuje...
X