Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Nová dotácia na elektromobily - 8000 eur cez www.chcemelektromobil.sk

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • Taur
    Member
    • Dec 2019
    • 296
    •   

    Prave mi volal pan z MH ci mi prisiel email so zmluvou na podpis, lebo ze som nereagoval do 10 dni a vraj ho posielali 8. aprila ci tak nejak. Ked som mu povedal, ze neprisiel ani postou ze mi neprislo nic, lebo ved ze ten email ma byt len notifikacny mi povedal, ze uz postou neposielaju, len emailom a tak mi ho poslal este raz. Tentokrat mi prisiel este pocas hovoru kym som sa pytal ako to vyrieisli s tymi poistkami. Vravel, ze este to nieje definitivne, ale ze pravdepodobne budu uznavat aj neoverenu kopiu poistnej zmluvy s vydokladovanou uhradou poistky.
    Cize priebezne pracuju na schvalenych ziadostiach.
    Naposledy upravené Taur; 04-05-2020, 14:46.

    Komentár


    • palo47
      palo47 komentoval
      Upraviť komentár
      Ja som pred chvíľou dostal notifikačný mail že v najbližšich dňoch prebehne kontrola zaslaných dokumentov a ak sú v poriadku, že ma budú informovať o procese refundácie. Ak nie tak ma budú kontaktovať
      Zrejme na tom konečne začali intenzívnejšie robit.

    • Catchcash
      Catchcash komentoval
      Upraviť komentár
      To iste doslo aj mne

    • Taur
      Taur komentoval
      Upraviť komentár
      Som z toho vcelku zmateny. Vcera mi prisiel mail so zmluvou na podpis. Este som si ju nestihol ani precitat a dnes mi prisiel dalsi mail, ze
      "dovoľte nám informovať Vás, že Váš návrh zmluvy o poskytnutie dotácie na podporu nákupu batériových elektrických a plug-in hybridných elektrických vozidiel (ďalej len „zmluva“) bol zo strany poskytovateľa dotácie (MH SR) akceptovaný a rovnopis Vám bol doporučene odoslaný na Vašu adresu. V prípade ak ste ho ešte neobdržali, pravdepodobne sa tak stane v najbližších dňoch.

      Táto zmluva bude zároveň zverejnená aj v Centrálnom registri zmlúv ...."
      Este som ju nepodpisal a uz mi ju vracaju a zverejnuju a posielaju nalepky.
      Asi chcu dobehnut strateny cas za ten mail co mi vraj poslali zaciatkom aprila, ale mne neprisiel. Ale skor myslim ze sa im nieco domotalo ...

    • Taur
      Taur komentoval
      Upraviť komentár
      Dnes mi znova prisiel mail ze mi posielaju podpisnu zmluvu ministrom a ze ju zverejnia (ktory mi minule omylom poslli) teraz uz asi naozaj, lebo mnou podpisanu zmluvu uz tentokrat mali.
      Cize priebezne pracuju, treba mat trpezlivost.
  • Catchcash
    Member
    • Dec 2019
    • 170
    •   

    "Nové usmernenie pre havarijné poistenie


    Z prostredia komisie rezortu hospodárstva sme získali informácie, že v príprave je nové usmernenie týkajúce sa havarijného poistenia. Viac informácií sa dozvieme čoskoro, no v princípe by malo dôjsť k zjednodušeniu procesných úkonov."

    Tipujem ze sa to bude tykat tych navrhov zmluv, to by bolo fajn
    Ministerstvo hospodárstva SR začalo s vyplácaním prvých finančných prostriedkov pre úspešných žiadateľov o príspevok. Prvé platby odišli už 28. apríla.

    Komentár

    • Taur
      Member
      • Dec 2019
      • 296
      •   

      Nechapem preco ta zmluva nemoze byt obojstranne vytlacena, ale kazda strana na samostatnom liste. Len pri tejto nasej vyzve by sa usetrili 3 baliky papiera. Hadam nejaky ten konar stromu by bol zachraneny. Aj nejaka uhlikova stopa pri ich vyrobe a preprave. Tiez by MH potrebovalo o 2 baliky menej zaarchivovat. Ak takto postupuju pri vsetkych projektoch, tak by obojstrannou tlacou usetrili polovicu priestorov a nakladov na archiv. A spustu papiera a tym aj stromov kazdy rok.

      Komentár


      • dango
        dango komentoval
        Upraviť komentár
        A vyplody chorej matovicovej hlavy nas budu stat 21 000 stromov, na ktore bude tlacit a nas zasobovat vladnou propagandou. Mimochodom to, co v BBSK bolo neakceptovatelne, pre ineho je OK...

      • curgali
        curgali komentoval
        Upraviť komentár
        Dango..odkial vies ze je to z Matovicovej hlavy?..Pracuješ na ministerstve?...nebolo to takto zavedené už za bezkrkého a dvojjamkového?...

      • Taur
        Taur komentoval
        Upraviť komentár
        curgali Predpokladam ze on narazal na tie vladne noviny ci co to chce Matovic zacat vydavat. Ale tie aspon prinesu niekomu nejaku informaciu tak niekto moze polemizovat ci to je alebo nieje zbytocne. Ale tlacit strany zmluv samostatne na novy list je absolutne zbytocne mrhanie bez polemiky.

      • Marcel Pavlík
        Marcel Pavlík komentoval
        Upraviť komentár
        pozostatok čias, ke tlačiarne a kopírky nevedeli obracať listy pre obojstrannú tlač. a obsluhujúci personál vkladal listy skoro vždy opačne (nie hore nohami, ale tlač na rovnakú stranu listu).
        apropos - vládne noviny nebudú na drevnom ani recyklovanom papieri - kvalitná tlač na papieri z handár! to najlepšie čo jestvuje!
        samozrejme sarkazmus. nenechajte sa vytáčať debilmi ako ja - jeden deň keď lekári čo neordinnujú požadujú paltby vo výške minimálne 100%, druhý deň farárkovia plačú nad výpadkom výberu milodarv, tretí deň že v nedeľu by mali byť všetci doma a obchody, služby zatvorené, pred časom že obce nebudú zametať, lebo výpadok z platieb od rodičov!

      • curgali
        curgali komentoval
        Upraviť komentár
        Ak naražal na vladne noviny, tak to tiež považujem za zbytočnu blbosť a plytvanie....ale koli jednej veci s ktorou nesuhlasim nebudem nazývat chorou hlavou človeka , ktorý to tu chce vyčistiť od hnoja...

      • dango
        dango komentoval
        Upraviť komentár
        Ano, narazal som na vladne noviny. Nic vsak nemeni na fakte, ze sucasny premier svojim narcizmom a egocentrizmom prekonava aj naslavnejsieho Adolfa

      • hudino
        hudino komentoval
        Upraviť komentár
        A mate niekde spocitane kolko takychto zbytocnych prispevkov stoji energie kvoli ulozisku (mozno dozivotne) kolko splodim vygeneruje to?, Neno to nahodou horsie ako 20 tis. stran papiera jednorazovo?

        berte to ako nadsadzku, ked uz riesite toto, tak musie riesit vsetko, uplne vsetko, aj steak navyse kvoli ktoremu si X-krat prdla krava.

      • Taur
        Taur komentoval
        Upraviť komentár
        hudino Steak nie je nikdy navyse. A ulzisko urcite bezi na solarnu, alebo veternu energiu, tak mozme pisat kolko vladzeme. Ale no dobre, pre istotu nezavesim na youtube domace porno, aby bola kapacita na nase prispevky a nemuseli rozsirovat ulozisko.

      • hudino
        hudino komentoval
        Upraviť komentár
        Taur zalezi v akej kvalite ho nahras

      • Wilo
        Wilo komentoval
        Upraviť komentár
        Taur to nie je len o ulozisku. Tu je jeden starsi clanok ktori uz bol viackrat prepraty kade tade.

        https://phys.org/news/2015-11-carbon...int-email.html

        Ked posles email tak si zobne cosi tvoj pocitac ktory musi vydat energiu. Zobne si router. Datove centra ISP po celej “ceste”. Cosi zoberie Gmail cez routre, serveri a datove uloziska. Spriemerovali to na cca 4g CO2 za jeden kratky email. 50g CO2 za jeden email s vacsou prilohou. 0.3g CO2 za jeden spam ktory ani nikdy neotvoris. Priemerna osoba vraj vyprodukuje za rok 136kg CO2 len na emailoch. Za planetu sa to rovna 7 milionom extra spalovacich aut. Popravde pisanim sem za cely cas od svojej registracie si mozno vyrobil viac CO2 ako potrebovala ta zmluva k dotacii

        Dalsie srandy:
        * jedno Google vyhladavanie na laptope stoji cca 0.6g CO2 a 4.5g CO2 na desktope
        * jedno cappuccino sa prihlasi o 235g CO2 (ekvivalent 1km jazdy Mercedesu AMG so smadnou V8)
        * 1.6km bicyklovania ked si preratas energiu potrebnu pre ludske telo aby tento vykon zvladlo je pri strave pozostavajucej cisto z bananov 65g CO2

        Popravde clovek smrdi kade chodi a ten papier bude este jednou z tych najmensich zatazi

      • Taur
        Taur komentoval
        Upraviť komentár
        Wilo Kedze nepijem kavu za usetrene CO2 mozem tu pisat cely den.
        Ked clovek na biku, tak aj kazdy beziaci zver. Cize cim viac zivocisnych druhov clovek vyzabija tym viac pomoze planete?
        Ked nebudem sportovat a len sediet a tupo zizat na stenu zachranim planetu?

      • Wilo
        Wilo komentoval
        Upraviť komentár
        Nie pointa bola inde. Ze papier je sice zataz ale v celom kontexte ludskeho zivota a spravania je to mozno este jedna z tych najmenej zatazujucich veci. Ludia robia nevedomky vela veci v ramci svojich dennych ritualov ktore nie su nevyhnutne pre zivot a ktore su na tom podstatne horsie ale nikto ich nevnima. Akurat ten papier je chudak zly Aj ked setrenie je vzdy fajn bez ohladu na zavaznost dopadu. Kazde zrnko sa pocita.

        A ten bike si nepochopil vobec. Zver bezi lebo musi. Clovek na biku vela krat ide len preto lebo chce v ramci zaluby

      • Taur
        Taur komentoval
        Upraviť komentár
        Wilo To bolo myslene ironicky.
        Ja sa na biku neprevazam pre zabavu, bezcielne sa vozit ma nebavi. Pouzivam ho len ako dopravny prostriedok po meste namiesto auta vzdy ked pocasie dovoli, takze nejako to CO2 usetrim pre pisanie vyryvacnych prispevkov tu.
        Niecoho sa ludia dokazau vzdat niecoho nie, nieco si uvedomia nieco nie, o niecom vedia o niecom nie ... vzdy je to tak, ale kazdy moze ako pises prispiet svojim zrnkom. A tak to bolo aj myslene s tou obojstrannou tlacou, ze aj MH mohlo prispiet znkom a nie naopak nutit nas plytvat a pribit dalsi klincek do rakvi planety i ked hoc ako maly.
        Na jednej strane musis obhajit ziadost o dotaciu EV v prislusnej kolonke zrejme ekologickou motivaciou, ktoru komisia posudzuje a na druhej strane ta nutia vyplytvat polovicu papiera. Na to som sa snazil poukazat.

      • Marcel Pavlík
        Marcel Pavlík komentoval
        Upraviť komentár
        vážení, to je fest ulatená diskusia a ešte uletenejšie zdôvodnenia.
        píšete koľko energie sa minie jedným e-mailom, koľko energie treba na uchovanie dát, ...
        a sranda je, že sa na fóre písalo o "ťažení" ...
        a fakt by fanúšikovia ekologickejších riešení mali lobovať za reálne veci, nie pofidérne co2, pralesy, kravské prdy, ...
        čo v reále tu a teraz ohrozuje zdravie? znečistené prostredie, teda prach (najmä pod 2.5), oxidy dusíka, sírne zlúčeniny, ...
        o tom treba rozprávať, nie či je väčší vôl ten dnešný, či predchádzajúci.
        sme na slovensku, tuná je každý s každým rodina, minimálne babkin plot preskočil ich kocúr. tak sa zoberte a napíšte niekomu zo zvolených posl.kancov aby nepodporoval chobotiny, ale potrebné veci. aj keď ste ho nevolili a z toho že je v parlamente ste znechutení.
        skúsil som a je zaujímavé, že si dajú povedať, ak predložím zrozumiteľné argumenty.
        a - uvedomte si, že operovať uhlíkovou stopou znemená SÚHLASIŤ so zbytočnými a nič neriešiacimi filtrami v dýzloch, s kvantami splodín, ktoré nie sú obmedzované (emisie veľkých nákladiakov), ... tí takzvaní ekológovia nepoznajúc podstatu sa pričinili o zahnusenie vzduchu.
        a ak stále stúpa počet detí s alergiami, stúpa počet ohrozených chorobami ako je C19. zdravý nákazu prežije, astmatik, alergik tuberák, ten s chronickou obštrukciou pľúc neprežije ani na ventilácii a v umelom spánku.
        ps - ak je niekto v umelom spánku, tak iba vegetuje, všetko riadia prístroje, vedie do neho desaitky drátov a min desať hadičiek. a nevedia povedať čo bude po prebudení. potom vám bude jedno koľko stromov, novín, akú spotrebu majú tie prístroje na ktoré je napojená vám blízka osoba!
        pps - myslite, myslenie nebolí, to vám iba sugerujú konšpirátori!
    • Catchcash
      Member
      • Dec 2019
      • 170
      •   

      Tak mame to cierne na bielom:

      "V prípade ak príjemca dotácie uzatvoril havarijné poistenie elektronicky a reálne nedisponuje tlačenou formou zmluvy parafovanou obidvomi zmluvnými stranami, príjemca je povinný predložiť návrh zmluvy o havarijnom poistení vozidla vydaný spoločnosťou spolu s dokladom (napr. výpis z internet bankingu) preukazujúcim uhradenie platby za havarijné poistenie vozidla."
      MH SR zverejnilo niekoľko nových usmernení. Dozviete sa ako postupovať pri havaríjnom poistení, kam umiestniť povinné nálepky, a ako získať zelené značky.

      Komentár

      • Raza
        Junior Member
        • Apr 2020
        • 19

        Zdravím. Poslal som len kópiu havarijného poistenia a bolo to ok

        Komentár


        • Catchcash
          Catchcash komentoval
          Upraviť komentár
          bolo to OK znamena ze si uz dostal peniaze alebo ti doslo oficialne vyjadrenie mailom ze to je vsetko v poriadku?

          Podla toho noveho nariadenia to budu akceptovat nastastie ved by to ani nedavalo zmysel inac ked vacsina poisteni sa vybavuje online..
      • Raza
        Junior Member
        • Apr 2020
        • 19

        Peniaze mi prišli pred týždňom

        Komentár

        • Raza
          Junior Member
          • Apr 2020
          • 19

          Citigo dom kúpil v čechách a komplet papiere aj fotku som poslal 13.3.2020 takže 20dňovu lehotu nestihli

          Komentár


          • Catchcash
            Catchcash komentoval
            Upraviť komentár
            ani som necakal ze stihnu pocas krizy...budem rad ak peniaze dojdu

          • stopo
            stopo komentoval
            Upraviť komentár
            Prosim ta kedy si cca to citigo v cesku objednaval? Aby som si vedel spravit predstavu kedy by mohlo byt moje hotove.
        • Raza
          Junior Member
          • Apr 2020
          • 19

          Aj ja som mal obavy ale našťastie to dopadlo dobre.Celkovo si myslím že to mh malo zle poriešené toľko nervov od začiatku po koniec.Žiadne lehoty nedodržali.Zmätok od začiatku po koniec.

          Komentár

          • Raza
            Junior Member
            • Apr 2020
            • 19

            Ja som objednal na sk v novembri ale malo prísť v 6 týždni a začiatkom februára mi volali že bude až v apríli. Tak som to posunul ďalej a v čr som zohnal od chalana čo objednal dve v septembri ale nakoniec bral jedno a druhé mi prepustil.bolo vyrobené 22.1. A na predajňu prišlo 26.2 a 28.2 som bol preň

            Komentár

            • Savi
              Gold Member
              • Dec 2019
              • 141
              • peter68691
              •   

              Ked sa pomaly uvolnuju opatrenia, mohli by opat pokracovat aj v schvalovani dotacii. Nemate niekto aktualne informacie od ludi so SIEA/MHSR?

              Komentár


              • Marcel Pavlík
                Marcel Pavlík komentoval
                Upraviť komentár
                sulík-ovci majú iné priority.

              • ToMiLeaf
                ToMiLeaf komentoval
                Upraviť komentár
                Na MHSR to je teraz ťažko. Čo jeden týždeň Galek povie, to Sulík o tri týždne dementuje. Proste niečo ako keby sme to viedli my dvaja
            • Catchcash
              Member
              • Dec 2019
              • 170
              •   

              Dnes som to nevydrzal a poslal som mail na emobility.sk kedze pisali ze dostali moje dokumenty a do par dni sa mi ozvu ci je to OK alebo ci este nieco chyba. Toto je odpoved:

              Dobrý deň pán XY

              Vami zaslané dokumenty sú v poriadku a Vaša žiadosť na refundáciu finančných prostriedkov bude postúpená v priebehu tohto týždňa, tak aby sme dodržali stanovenú lehotu 20 pracovných dní od doručenia.

              Takze sa zda ze sa snazia dodrzat aj lehoty aj ked nie vzdy sa to asi podari (viem ze tu bolo uz par pripadov).

              Komentár


              • Ivo Redaj
                Ivo Redaj komentoval
                Upraviť komentár
                Copy - Paste... Taku istu odpoved som dostal aj ja.. doslova..

              • Catchcash
                Catchcash komentoval
                Upraviť komentár
                Budme len radi ze sme dostali rovnake

              • palo47
                palo47 komentoval
                Upraviť komentár
                Dostal som niečo veľmi podobné ako odpoveď na môj podnet prečo meška vyplatenie dotácie keď ma pani riaditelka Farkašová v telefóne informovala už 5. mája, že moja žiadosť bola postúpená na refundáciu.
                Mojich 20 pracovných dní uplynie v stredu, som zvedavý, či konečne peniaze dôjdu.
                Vyzerá, že to riešia skupinovo.

              • palo47
                palo47 komentoval
                Upraviť komentár
                Mne už uplynula 20 dňová lehota ( prac dní) na vyplatenie dotácie vo štvrok 21. maja a peniaze stále nedorazili.
                Dostal niekto v posledných dňoch platbu?
                Ak nedorazia ani v utorok 26. , tak budem reklamovať.
                Čo nemá MH SR na účte peniaze?
                Alebo na MHSR pracujú z domu a to sa za pracovný deň nepočíta?

                Mám z toho nepríjemný pocit lebo táto vlada je v súčasnosti nevypočitateľná.
                Naposledy upravené palo47; 24-05-2020, 17:10.

              • Catchcash
                Catchcash komentoval
                Upraviť komentár
                Peniaze ti dojdu tak ako aj tym predtym neboj sa. Mne tiez lehota uplynula aj ked pisali ze to poslu na spracovanie aby sa to stihlo. Neviem co oni beru za dorucenie lebo ja som im to tam dorucil 22.4. ale az v maji po telefonatoch mi napisali ze dokumenty dostali... Ak beru ten datum tak si este pockam
            • Savi
              Gold Member
              • Dec 2019
              • 141
              • peter68691
              •   

              Dnes som volal do SIEA overit si informaciu, ze auto mozem kupit aj ked este nemam podpisanu zmluvu a dozvedel som sa, ze by mala coskoro opat zasadat komisia. Takze vyzera, ze sa to opat rozhybe aj na MHSR.
              Naposledy upravené Savi; 18-05-2020, 20:35.

              Komentár

              • Ivo Redaj
                Junior Member
                • Apr 2020
                • 13

                Ak by mal niekto záujem, dal som vyrobiť vyrezávané nálepky, ktoré majú byť na aute kvôli poskytnutej dotácii. Na mojej sa mi podarilo zle odlepiť z prenosky a ostal tam dĺžeň zo slova "hospodárstva", na nálepkách samozrejme je. Cena za ks je 3,50€ (nemám na tom žiadny zisk)+prípadné poštovné. Ostali mi ešte 3ks čiernej, aj bielej. Ak by bol záujem, viem dať ešte dorobiť.
                Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	IMG_20200523_145620.jpg Videní:	46 Veľkosť:88,3 KB ID:	55281 Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	IMG_20200523_152324.jpg Videní:	60 Veľkosť:131,8 KB ID:	55280
                Pôvodná verzia
                Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	image_5879.jpg
Videní:	715
Veľkosť:104,6 KB
ID:	55312
                Naposledy upravené Ivo Redaj; 23-05-2020, 18:32.

                Komentár


                • Taur
                  Taur komentoval
                  Upraviť komentár
                  Myslis, ze koli dlznu by pytali dotaciu spat? Ale asi im dam otazku, ci mi poslu novu nalepku ak mi ju strhnu fosilaci, alebo odpadne v umyvarke ....

                • Ivo Redaj
                  Ivo Redaj komentoval
                  Upraviť komentár
                  To neviem.. Toto je čisto kvôli dizajnu.. Keďže tá čo dodali, je hrozná.. Aj táto môže odletieť keď na to budeš striekať wapkou

                • Catchcash
                  Catchcash komentoval
                  Upraviť komentár
                  Ja som asi idiot ale aky je v nich rozdiel?

                • Ivo Redaj
                  Ivo Redaj komentoval
                  Upraviť komentár
                  ​Vyrezávané písmená bez podkladu a nevyrezávané písmená na priesvitnej fólii.. Logo a všetko ostatné ostalo rovnaké

                  Čisto estetický pohľad... 😉

                • Catchcash
                  Catchcash komentoval
                  Upraviť komentár
                  Jaj uz rozumiem vyzera to naozaj dobre ak sa mi to odlepi tak sa ozvem (podla mna to nebude dlho trvat)
              • Catchcash
                Member
                • Dec 2019
                • 170
                •   

                palo47 mne dnes dosli peniaze. Myslim, ze to posielaju v balikoch nejako, tak pozri ucet podla mna aj tebe to uz nabehlo

                Komentár


                • Ivo Redaj
                  Ivo Redaj komentoval
                  Upraviť komentár
                  Aj mne práve prišli.. Meškali jeden deň 😁

                • Catchcash
                  Catchcash komentoval
                  Upraviť komentár
                  U mna sice 2 ale odpustim im to

                • Taur
                  Taur komentoval
                  Upraviť komentár
                  Catchcash Nevystavis im ucet na urok z omeskania? Danovy urad Ti neodpusti ani dva dni, vyrubia ti urok z omeskanie a este aj pokutu mozno naparia.

                • palo47
                  palo47 komentoval
                  Upraviť komentár
                  Aj mne pred chvíľou dorazili, meškali dva dni keď počitam, že zaplatiť mohli na 21. deň ako prijali žiadosť a keď odpočitam 1 deň ktorý trval prevod z účtu banky MHSR na môj účet. Asi to vyplacali v jednej dávke.

                  Ale Panboh zaplať.

                  Adrenalínu bola však značná dávka počas tých cca 5. mesiacov. Dúfam že si to príliš neodniesol môj srdcovo- cievny systém.

                • Catchcash
                  Catchcash komentoval
                  Upraviť komentár
                  Taur som rad ze po tom vsetkom prisli
              • Savi
                Gold Member
                • Dec 2019
                • 141
                • peter68691
                •   

                Novinky o dotáciách:
                https://www.mojelektromobil.sk/dotac...ily-pokracuju/

                Aktuálny zoznam žiadateľov a schválených dotácií:
                https://www.mhsr.sk/uploads/files/YRx8reQt.pdf

                Som tam YESS

                Komentár


                • dango
                  dango komentoval
                  Upraviť komentár
                  ja som v cakacke na SIEA - ale to mi vyhovuje; potrebujem natiahnut cas

                • Vilo
                  Vilo komentoval
                  Upraviť komentár
                  Výborne, už som nedúfal. Tak to vyzerá, že sa čiara posunula niekde na cca 800.

                • Catchcash
                  Catchcash komentoval
                  Upraviť komentár
                  Zaujimalo by ma preco tak relativne vela ludi odstupilo

                • Savi
                  Savi komentoval
                  Upraviť komentár
                  Nesplinili lehotu na podanie ziadosti (nie kazdy mal cas alebo ochotu riesit papierovacky) alebo odstupili z dovodu, ze nesplnaju podmienky alebo uz neplanuju kupovat elektromobil tento rok. Pripadne este dalsie okrajove dovody.

                • ToMiLeaf
                  ToMiLeaf komentoval
                  Upraviť komentár
                  Hm, tak ja som v stave SIEA a to mi 26.3. písali, že majú odomňa všetko a o 2 týždne to posielajú na MH SR. Mám č. 522 ale škoda, že niekde nevidno s akým číslom práve podpisujú zmluvu, resp. komu práve posielajú na účet...
                  Sklz 2+ mesiace ale hádam dobre bude

                  Mrzí len, že čísla 600+ dávno schválené, čiže asi absolútne jedno na akej ste pozícii, úplne random systém alebo to bude už ten liberálny prístup k práci

                  Inak včera sa Macko "rozčuloval" v telke, že aké nespravodlivá pravidlo rýchlejšieho pri delení peňazí. On by išiel cestou, že kto viac to auto potrebuje/využije...to už je fakt len objektívne kritérium
                  Naposledy upravené ToMiLeaf; 27-05-2020, 10:42.

                • ivan32
                  ivan32 komentoval
                  Upraviť komentár
                  No Macko tam perlil viac. Ev je vhodné na dochádzanie do práce a nemáme na slovensku infraštruktúru. Keď to počuje bežný neznalý občan tak....
                  Bude to v archíve TV Noviny.

                • Taur
                  Taur komentoval
                  Upraviť komentár
                  Tiez ma nastval tym ze EV len na dochadzanie do 50km !!!!. Taka blbost. Ved aj eup zvladne minimalne 2x tolko dochadzat. O infrastrukture skoda reci.
                  Zrejme sa radil s "expertom" Sajfom.

                • milan84
                  milan84 komentoval
                  Upraviť komentár
                  uz mu niekto zoberte OP alebo aspon mikrofon. Tato škodná napacha viac zla ako osvety.
                  Prave to pozeram v archive.....elektromobily su pre jazdy do 50km. on sa fakt nepouci a nepomozu mu ani jazdy krizom krazom po Slovensku s elektrickou.
                  Naposledy upravené milan84; 27-05-2020, 12:02.

                • Miroslav Rojko
                  Miroslav Rojko komentoval
                  Upraviť komentár
                  Macko len poskakuje a vypúšta stovky slov bez významu, informačná hodnota blížiaca sa nule. Veď stačili jeho videá v minulosti, to je škoda pozerať, môj 11 ročný syn vie o elektromobilite a nabíjaní viac ako tento reklamný agent, čo robí reklamu všetkým ktorí mu zaplatia.

                  Ale zasa treba pochváliť Hubinského, ktorý prišiel do redakcie PC Revue po odchode Macka. Úplne iná úroveň. Po Mackovi a tom SMEtiarovi, čo sa pokúšal na EV tému písať, je príjemné vidieť, že ešte niekto aj rozmýšľa čo povie a pripraví si podstatné veci do videa. Aj Michal Karpat sa dosť zlepšil, je vidieť jeho zmenu postoja a začal o EV robiť prínosné recenzie bez zaujatosti, menej ovplyvnený smradľákmi, takže na youtube je si čo pustiť aj bez vyššie uvedeného exota. Ja som si ani toto video nepozrel, aj keď o ňom píšete, proste sa treba zaprieť a nepustiť to ani zo zvedavosti.

                • milan84
                  milan84 komentoval
                  Upraviť komentár
                  ano p. Hubinský pise rozumne a nestranne nazory. Da si povedat, ak ho citatel upozorni na preklep ci chybu a zaroven dokaze priniest relevantne info. Ich rocenky zacinaju byt manualom pre bezneho obcana ako sa dozvediet viac o EV.

                • kayle
                  kayle komentoval
                  Upraviť komentár
                  Uff.. tak som si pozrel tie TV Noviny. A tu je moja reakcia https://www.youtube.com/watch?v=Sa9AGQHRj0s
                  Odporúčam ten link uložiť, určite sa zíde
              Pracuje...
              X