Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Smart Forfour ED

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • zylo64
    Member
    • Sep 2014
    • 31

    #16
    Pôvodne zverejnené od LNC Pozrieť príspevky
    Zdravim clenov fora,
    uvazujem nad kupou elektrickeho smartu ForFour. Moja motivacia je aktualne zvyhodnenie 5k od statu a 3k priamo od mercedesu. Pri cene 22800 za smart sa dostavame na 14800 za nove elektroauto pre 4 osoby. Rozmyslam nad nim ako nad vozitkom do prace a naspat domov, pripadne na nakup. Mate niekto s tymto modelom uz skusenost? Celkom sa ich predaj rozbehol - na zaklade statistik predanych elektromobilov. Vedeli by ste mi poradit ci je potrebna nejaka "nevyhnutna" vybava, ktora je uvedena ako doplnkova aby som to potom neskor nelutoval, ze som to nezakupil? Napr. vyhrievany volant v pripade chladneho pocasia? Alebo ist iba stylom co najlacnejsej verzie? Dik za odpovede

    Aktualny cennik: https://www.smart.com/content/dam/sm...2017_07_14.pdf
    Včera som videl u nás na parkovisku smart for four. Len pre zaujímavosť som chcel zistiť jeho aktuálnu cenu. Skúšal som čokoľvek, no dostať sa na danej stránke k cenníku bolo pre mňa nad moje sily. Nepokladám sa za analfabeta, no urobiť stránku tak, že sa z nej človek nedozvie nič užitočné, tak to je podľa mňa umenie. Výsledok je taký, že som sa nedopátral k žiadnemu cenníku a okrem predajcu Mercedesov z Bratislavy ani k inému predajcovi, ktorý tieto autá ponúka. Takže ponúkame niečo, ale vlastne to neponúkame. Ak máte iný názor, opravte ma prosím, poprípade ak viete ako, nasmerujte ma k odkazu na aktuálny cenník.
    Ďakujem

    Komentár

    Pracuje...
    X