Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Podujatie Wave 29.05-08.06-2014

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • Juro
    Administrator
    Gold Member
    • Mar 2014
    • 2208
    • juraj1702
    •   

    Podujatie Wave 29.05-08.06-2014

    Wave - World Advanced Vehicle Expedition je medzinárodná rally elektromobilov. Každý rok prechádza cez iné krajiny a mestá a propaguje bezuhlíkovú alternatívu v doprave. Tento rok napíše už svoje štvrté európske pokračovanie. Sám autor tejto myšlienky Louis Palmer dokázal prejsť okolo Sveta na solárnom aute vlastnej výroby.


    Podujatie Wave je otvorené pre každého, či už ste nadšenec vlastniaci elektrické vozidlo, univerzita, organizácia či firma. Je jedno či máte malý elektromobil, elektromotorku, skúter či dodávku. Úloha je jednoduchá, dostať sa pomocou GPS z bodu A do bodu B a cestou si zabezpečiť dobitie svojho vozidla. Každý deň v inom meste, v inom kúte Európy. Cieľom účastníkov nie je vyhrať toto podujatie, ale spoločnými silami prísť do cieľa. Najviac účastníkov je z Nemecka, Švajčiarska a Rakúska .Po minulé roky nechýbali ani tímy zo Slovinska či susedných Čiech. Žiaľ, Slovensko sa na tomto podujatí nikdy nepredstavilo. Až doteraz...



    ŠTART:
    25.5. Bratislava - 13.00 spred novej budovy SND, počas podujatia eTourEurope
    prvých 800 km na trase Bratislava - Viedeň - Linz - Mníchov - Štutgart

    WAVE 2014:
    31.5. Štutgart - štart Wave a pokus o zápis do Guinessovej knihy rekordov v počte elektromobilov v jednej kolóne (predpoklad 400 elektro vozidiel)
    31.5.-8.6. Štutgart - Luzern 1700 km, 45 miest, 77 posádok zo 14 krajín

    CIEĽ:
    8.-11.6. posledných 900 km a návrat do Bratislavy

    Viac tu a tu.
    Pripojené súbory
    Ako zdieľať odkazy na príspevky, Ako pridať obrázok, Ochranná fólia Xpel Ultimate
    Moje príspevky sú mojim duševným vlastníctvom chránené autorskými právami a NESMÚ byť použité/citované mimo teslaclub.sk bez môjho súhlasu.
Pracuje...
X