Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Kam až budú rásť akcie Tesly, alebo kam klesnú?

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky

  • Jiri GrandPa
    komentoval k 's odpoveď
    Dlhodobé hľadisko je 5 rokov, nie rok.
    Prosim, prosim svätý Elon zariad aby to padlo aspoň na 800. Sľubujem že dokúpim !!

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    1fisker Myslim ze ono to bolo myslene tak ze teraz kazdy vie preco, niezeby tu boli nejaky burzovy guru. Citaj s porozumenim v kontexte, nielen reaguj na posledny letmo precitany prispevok.

  • JozkoPucik
    odpovedal
    Ináč to, že to bolo 600-700 predtým má až tak moc neupokojuje, lebo v januári to bolo 880,- USD a ak sa to tam teraz vráti tak to nebude bohviečo, aj čo sa týka z toho dlhodobého hľadiska.

    Pridajte komentár:


  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Heh 1fisker však ber to z rezervou. Ináč áno, ja som sa vždy smial na tých burzových analytikoch, ktorých stále vidno vo videach, že prečo teda nie sú milionári keď tomu tak rozumejú

  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    Toto sa mi strašne páči: "Dnes presne vieme, preco cena klesa...". Kto je to my? Už milionári? Vás je škoda na tomto fóre. Prepokladám, že s takýmito znalosťami a jasnovideckými schopnosťami môžete ovládnuť a pokoriť svetové burzy. Nemyslím to ironicky, ale vážne.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    No, dal som doposiaľ na Vás tak pôjdem s tým aj ďaľej

  • Wilo
    komentoval k 's odpoveď
    Plne suhlasim Treba byt trpezlivy. Nemas sa kam ponahlat tak tomu daj cas, uvidis, ze odmena bude stat za to. Pri TSLA je to uplne to iste ako s BTC. Vacsina ludi narieka, ale pokial to myslis vazne, tak je kazdy pokles len dalsou prilezitostou prikupit viac. Vesmir ti dava sancu, tak ju vyuzi 😂

  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    Ak myslis kratkodobo, tak sa ocakava:
    - spustenie vyroby Texas
    - spustenie vyroby Berlin
    - schvalenie 7500 USD kreditu na elektromobili v US

    z mojho pohladu je toho dost, co sa este caka do konca roka (aj ked vsetko s otaznikom). Ak kupujes TSLA kupujes to ako dlhodobu investiciu.

    Nezabudajme na to, ze este 1.10. bola cena "len" 781 USD, pred 6 mesiacmi "len" 617 USD. Co sa tu do kelu stale stazujete!!! To ze sa z "nicoho nic" zrazu 3.11. cena vysvihla na 1229 USD to nic neznamena. Hned aj klesla, uz 8.11. bola len 1023 USD. Toto je pri TSLA uplne normalne. A ked teda kupujete, ked takto cena vystreli, chapem ze ste nervozny ;-)

    Ked si teda zobrazis graf 6 mesiacov a odrezes z neho ten skok co nastal 3.11. tak vidno jednoznacnu krivku, ktora stupa. Neriadte sa prosim nejakymi kratkodobymi spickami.

    Ked si zobrazis graf 5 rokov, tak vzdy ked nastala prudka spicka nasledne nastal pokles. VZDY ale potom akcie zacnu stupat a VZDY postupne vystupaju vyssie ako bola spicka. Je to len otazka casu.

    Dnes presne vieme, preco cena klesa a este do konca roka tato situacia bude, nasledne ked Elon skonci s predajom ale nebude co mat tlacit cenu dole, ja som optimista, cakaju nas lepsie zajtrajsky. Som presvedceny o tom, ze pocas toka 2022 stupne cena na minimalne 1400.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    Len už nie su žiadne dobré správy na obzore, takže hore to teraz nepôjde. Potom až budúci rok keď bude výročná správa.

  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    Vcera po tyzdni znova Elon predaval akcie, uz by mal byt niekde v okoli 70% predaja, takze este nejake 2 tyzdne to bude takto hore/dole behat. Predava podla vopred dohodnutej schemy, takze s tymto sa vopred dalo ratat. Nechcem davat financne rady, ale ja som vcera nakupil ;-)

  • Taur
    komentoval k 's odpoveď
    A este k tomu aj povie ze sa vyprdne na robotu a bude len dristat na nete.

  • JozkoPucik
    komentoval k 's odpoveď
    No všetci mi tu hovorili, že mám počkať s predajom..... Tak je to naprd keď Elon ohlasi predanie 20 mld akcii a naozaj to postupne aj robí zakaždým čo to príde na 1200,- USD

  • 1fisker
    odpovedal
    Was ist los?

    Pridajte komentár:


  • 1fisker
    komentoval k 's odpoveď
    No čo páni, ľutujete, že ste nekúpili za 1000 pred pár dňami?

  • jeeff
    komentoval k 's odpoveď
    Vcera znova po dlhsej dobe predaval aj Elon:

    https://twitter.com/garyblack00/stat...39414067810309

    staci sledovat na Twittri uvedeneho Garry Black a mas jasny prehlad co sa deje.
Pracuje...
X