Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Este mate trpezlivost cakat?

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • ICE666SVK
    Senior Member
    • Jul 2014
    • 1997

    #31
    V Parizi je autosalon, kde je vystavena aj US verzia TM3. V Parizi sa teda nedozviete kolko bude stat Eu verzia a aky bude mat EU konektor a neda sa na nej spravit testovacia jazda, ale mozete si ju pozriet do najmensich detailov. Okrem toho je tam vystaveny TMS, TMX aj k dispozicii vzorkovnik “Design Studio” a ulozisko Powerwall a stojan SC.
    http://www.automobile-propre.com/mon...3-est-bien-la/
    https://electrek.co/2018/10/02/tesla...is-motor-show/
     

    Komentár


    • head
      head komentoval
      Upraviť komentár
      S tym konektorom to teda natahuju. Ja tajne dufam, ze to bude mat aj CCS a oficialne tazne zariadenie nech nato mozem dat nosic na bicykle.
  • nemo
    Senior Member
    • Oct 2015
    • 562
    •   

    #32
    Nejako takto po novom? Prepokladam navrat RWD Long Range s prichodom Standard Battery.
    Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	Model3_delivery_estimation_1.png
Videní:	629
Veľkosť:127,1 KB
ID:	29066

    Komentár


    • g211
      g211 komentoval
      Upraviť komentár
      RWD Long Range by mal byt opat dostupny buduci tyzden, pisal Elon.
  • JozkoPucik
    Member
    • Aug 2018
    • 132

    #33
    Cakanie, nie je problem, objednane to uz mam vyse rok a pol, ale kludne si do zaciatku 2019 pockam. Zatial sa to posunulo z "Koniec 2018" na "Zaciatok 2019", je mi to vsak jedno, rad si na nieco tak skvele pockam.

    Komentár

    • voloda69
      Member
      • Mar 2016
      • 126

      #34
      Caute. Ako odhadujete dodavky MODEL 3 na Slovensku ? Moj prvotny odhad hned na zaciatku bol namiesto koniec roka 2017 => jun 2018. Avsak vsetko sa posunulo. Teraz odhadujem april/maj 2019. Ako to vidite?

      Komentár


      • JozkoPucik
        JozkoPucik komentoval
        Upraviť komentár
        Pre mna to bude zaujimave, som totiz v Nemecku a auto som objendal odtialto, lenze stahujeme sa spat na SK takze asi nastane problem, lebo uz nebudem mat pobyt v DE. Tak mi berieme auta cez Rakusko tak hadam to nebude nejak neskoro, oproti ostatnym. Takzo povedat ako to bude prebiehat do EU, ale vyzera to tak, ze Tesla zacina byt zufala v Amerike, lebo asi uz nemaju objednavky.

        Presne preto nechapem, ze preco uz nezacnu vozit do EU ved tu musi byt strasne vela objednanych aut!

      • ICE666SVK
        ICE666SVK komentoval
        Upraviť komentár
        Ked predstavia EU verziu dovezenu do Europy a zacnu aj pravidelne dodavky do Europy, tak budeme vediet asi viac. Tusim sa tu niekde spominalo, ze EM chce do Europy koncom roka dodat do showroomov predvadzacky. Tak uvidime. Potom pojdu zrejme TM3ky na trhy N, NL, D a podobne. Asi tiez budu dodavat TM3 P AWD Long Range a potom ostatne casom. Ale ci je 4/5 mesiac 2019 realny je asi tazko odhadovat. Vela nam povie aj otvorenie Design Studia pre Europu.

      • voloda69
        voloda69 komentoval
        Upraviť komentár
        Tak EARLY 2019 znamena v preklade - zaciatkom roka 2019, co by som prelozil ako Jan-Mar 2019, v najhorsom pripade Jan-Jun 2019, nemalo by to byt v druhej polke roka, jedine zeby sa to opat zmenilo :-)

      • g211
        g211 komentoval
        Upraviť komentár
        Z toho co som videl:
        20.12.2018: Spustenie design studia pre Europu
        Marec / april 2019: Zaciatok dodavok Performance verzie pre Europu
        Jun 2019: Zaciatok dodavok Long Range pre Europu
        Ostatne bude nasledovat.

        Upozornujeme cestujucich, ze ohlasena doba meskania sa moze zmenit ;-)

        Aktualne sa sustreduju na co najvacsie dodavky v US aby co najviac ludi stihlo vyuzit Federal Tax Credit do konca 2018, resp. v nizsej vyske tusim do polovice 2019.

        Pre EU verziu este riesia aj nabijanie - je velmi pravdepodobne, ze Model 3 bude mat CCS port. Otazka znie, ci budu prerabat vsetky stojany na 2 konektory (toto sa klebeti uz dlhsie), alebo umoznia supercharging cez Type 2.

        Kazda krajina ma svoj vlastny poradovnik. Aj Slovensko, napriek tomu ze ZATIAL nemame vlastne showroomy (ZATIAL je umyselne zdoraznene). V nom su na prvom mieste existujuci majitelia Tesiel (podla toho ako skoro si objednali), a nasledne ostatni (podla toho ako skoro si objednali).

      • voloda69
        voloda69 komentoval
        Upraviť komentár
        Mozno sa mylim, ale myslim si, ze Europu maju ako celok, vsak ani nevedia, ze tu su nejake krajiny :-). Budu jednoducho uprednostnovat tych, co si objednaju auta s najvyssimi marzami bez ohladu na krajinu v Europe, myslim, ze im to bude jedno ci dodaju do Nemecka alebo na Slovensko. To je moja uvaha. Musia nahanat marzu ....

      • JozkoPucik
        JozkoPucik komentoval
        Upraviť komentár
        Samozrejme, ze ide aj o marze, vsak ako vidime, dodavaju hlavne tie najdrahsie verzie. Treba vsak brat do uvahy, ze v EU moze byt mozno aj 100 000 objednavok a to je asi rocna produkcia, takze pri takom mnozstve uz treba nejak riesit priority, lebo ak by vsetci objednali UPLNE to iste tak niekto auto dostane v januari a niekto v decembri!

      • jux
        jux komentoval
        Upraviť komentár
        JozkoPucik z coho usudzujes, ze "Tesla zacina byt zufala v Amerike"
        Ja to vidim tak, ze postupuju tak, aby to bolo co najefektivnejsie vzhladom na okolnosti.
        Chcu do konca roka dodat co najviac aut do US, aby co najviac kupujucich dostalo maximalnu dotaciu.
        Ze zaroven uprednostnuju najdrahsie verzie je jasne. Zrejme sa im zaujemncovia o najdrahsie verzie vycerpavaju (co je prirodzene, raz k tomu muselo prist), tak zacali ponukat "strednu" baterku. Samozrejme mohli urychlit dodavky najdrahsich verzii na ine trhy, ale to by sa im priecilo s podmienkou co najsirsieho vyuzita US dotacie - tak to prirodzene neurobili. Ked by zacali predavat drahe versie na ine trhy, mozno by mali lepsiu marzu a skor dosiahli profit, no v zaujme maximalneho vyuzitia dotacie to neurobili.
        Ak by v EU vsetci objednali rovnaku konfiguraciu, dostali by ju v poradi ako urobili rezervaciu a ako odklikli konfiguraciu.
        Pri X-ku sa tiez "predbiehali"ti co si naklikali drahsiu konfiguraciu. Kto dostal vyzvu na konfigurovanie a nenakonfiguroval, tiez bol predbiehany ludmi co hned po vyzve nakonfigurovali. Nie je ziaden dovod aby to pri 3ke bolo inak - len je teraz uz uplne jasne, ze najdrahsie konfiguraciu pojdu prve, aj ked prislusne rezevacie mohli byt neskor.

      • voloda69
        voloda69 komentoval
        Upraviť komentár
        jux suhlas. Ty jux budes objednavat MODEL 3? Tak musime striehnut na konfigurator :-)

      • JozkoPucik
        JozkoPucik komentoval
        Upraviť komentár
        jux myslel som si to prave kvoli tim "mid-range" modelom, lebo mi to nejako neslo do hlavy, ze preco to zacali ponukat. Teraz to neviem najst, ale urcite som cital clanok, kde pisali, ze mnohy uz nestihnu ten tax bonus, tak ci tak. Je to iba obmedzeny balik a dostavaju ho ludia aj na ine auta ako su Tesla.

        A mas pravdu s tym dodanim, som si neuvedomil, ze vlastne beru do uvahy aj datum objednavky!

      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        JozkoPucik - tvoj druhý príspevok tu a zase dohady a nezmysli. Žiadne ďalšie auta sa z “balíka” neplatia lebo žiaden konkrétny balík nie je.
        Si tu novy tak vedz, že sa tu snažíme držať faktov a nerozširujeme bludy ako na Novom Čase. Toto je seriózne fórum. Dik.

      • JozkoPucik
        JozkoPucik komentoval
        Upraviť komentár
        Jiri GrandPa nehnevaj sa, ale neviem co tym myslis! Je fakt, ze dotaciu z balika dostane 200 000 EV aut. Precitaj si https://electrek.co/2018/07/12/tesla...dit-threshold/ je to tam jasne napisane, Tesla to sama priznala, ze ten ciel dosiahla uz v polovici roka 2018, preto vsetci co dostanu auto po roku 2018 uz budu mat nizsiu dotaciu.

        Teslu sledujem uz od jej zaciatkov, mam sam uz vyse rok a pol objednany Model 3 a ide mi len o serioznu debatu.

      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        "Je to iba obmedzeny balik a dostavaju ho ludia aj na ine auta ako su Tesla."
        Ano, ze je to len pre prvych 200 000 aut vieme (myslel som ze myslis balik penazi), ale nema to nic s inymi autami. Ostatne automobilky maju svoj limit 200 000. Nic v zlom.

      • jux
        jux komentoval
        Upraviť komentár
        voloda69 urcite budem objednavat TM3. Je mozne, ze ked sa KONA a NIRO dostatocne oneskori, tak korejcov vypustim - rozhodnem sa ked obe pojazdim aspon pol dna. Nemusis na nic striehnut, Tesla ti posle mail ked budes moct konfigurovat - no v prvom kole sa budu dat zrejme konfigurovat len performance verzie, az neskor rozsiria moznost konfigurovania o dalsie verzie - podobne ako to prebieha v US. Ked do nejakeho casu uzavries konfiguraciu nestratis ziadne poradie, ak budes vahat, moze ta niekto predbehnut.
        Na jazdenie po meste som si zaobstaral ojazdneho iMiEV-a - zatial je to jednoznacne najlepsie elektroauticko do mesta z akym som jazdil (a okrem UP-a som jazdil s kazdym zo zoznamu malych EV na
        http://teslaclub.sk/forum/v%C5%A1eob...3155#post23155
        JozkoPucik davaj pozor, aby si sa vyjadroval presne, pre istotu zopakujem, ze dotacia sa tyka kazdej automobilky osobitne.
        Aby som tiez bol presny - nie je to priamo dotacia - treba zarobit tolko, aby sa tych 7500USD dalo odratat z dani.
        Naposledy upravené jux; 23-10-2018, 14:18.

      • JozkoPucik
        JozkoPucik komentoval
        Upraviť komentár
        jux ano, ta debata bola hlavne o tej zmene ponuky na Americkom trhu. Urcite kazdy American kupoval Model 3 s tym, ze dostane tych 7500 stiahnutych z ceny, ako nahle sa presiahne pocet aut, tak mozno klesne dobyt po tych autach. Preco kupit auto o 7500 drahsie?

        Este k tej Kona, pracujem pre Hyundai corporaciu, tak viem povedat, ze dodacie lehoty budu extremne. Napriklad v Norsku dali kvotu na asi 200 ks, ale objednalo sa vyse 2000. Ti co objendali tych 200 tie auta aj realne dostanu do pol roka, ale ti ostatny tie auta dostanu tak o 2 roky. Sme si tu robili srandu, ze to uz rovno dostanu Facelift. KIA a Hyundai sice tie auta maju, ale podiel vo vyrobe je velmi maly. Viem to lebo planujeme vyrobu prislusenstva pre tie modely a su to len stovky kusov pre celu EU.
    • jeeff
      Member
      • Nov 2015
      • 192
      • lubos1519
      •   

      #35
      Co sa tyka MID RANGE verzie, nie je tu preto, ze Tesla uz nema zaujemcov, ale podla uvah na electreku preto, ze produkcia battery packov je aktualne uzke hrdlo (nestihaju), na to aby zvysili vyrobu potrebovali bud zvysit produkciu battery packov, alebo naopak znizit velkost baterie. Ked maju mensiu bateriu (predpoklada sa, ze 60 kw), tak dokazu dodat viac battery packov a tym padom vyrobit viac aut.

      Komentár


      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        To je dosť logické vysvetlenie. Navyše aj keď je cena nižšia, sú nižšie aj náklady keďže je tam menej článkov a tým pádom profit môže byt kľudne taký istý ako predaj LR verzie. A další benefit -
        nižšia základná cena umožní viacerým kúpiť Performance balík.

      • nemo
        nemo komentoval
        Upraviť komentár
        "A další benefit - nižšia základná cena umožní viacerým kúpiť Performance balík."

        Neplati pretoze Performance balik sa neda objednat pre lacnejsi Model 3 "Mid Range".
    • nemo
      Senior Member
      • Oct 2015
      • 562
      •   

      #36
      @g211
      20.12.2018: Spustenie design studia pre Europu
      Moj datum v grafe 20.12.2018 je cista spekulacia, ty mas nejaky zdroj?

      Komentár


      • g211
        g211 komentoval
        Upraviť komentár
        Uz som o tom datume pocul z dvoch nezavislych zdrojov. Jeden je zahranicny, nema s SK Tesla Clubom nic spolocne, Druhy je tvoj graf

      • hudino
        hudino komentoval
        Upraviť komentár
        Chlapi a kde sa tie 100-tisice kusov pre EU budu servisovat?

      • Miroslav Rojko
        Miroslav Rojko komentoval
        Upraviť komentár
        U Fera v Hornej Dolnej

      • Ioniq
        Ioniq komentoval
        Upraviť komentár
        Tam kde teraz MS a MX, akurat ze cakacka na servis bude 6 mesiacov. Tesla o tom vie, a urcite to riesia. Ale neda sa urobit vacsia servisna siet zo dna na den. Podnetov a staznosti na servisne cakacky uz maju dost, riesia to.

      • hudino
        hudino komentoval
        Upraviť komentár
        no riesia to, aky je rozdiel medzi tym ze Skoda "riesi" elektromobil a tesla "riesi" servisnu siet.... ved nejde len o zazemia, budovy, vybavenie, ale aj o ludi, zaucenie... ved v tych novych servisoch "ked vzniknu dake" budu ludia co tie auta videli len v PDF toto je to coho by som sa bal najviac. Niekto do mna na krizovatke napali a budem bez auta pol roka. bomba

      • Ioniq
        Ioniq komentoval
        Upraviť komentár
        Ano, to zdielam s tebou. Preto som doteraz nekupil Teslu. Ale verim, ze to eventualne nastartuju a vela veci sa ulahci. Potom budem silno uvazovat nad objednavkou Vsetko chce cas...

      • hudino
        hudino komentoval
        Upraviť komentár
        To je pravda. Ale kazdy kto riesi projekty v hocijakom obore vie, ze vlastne hlavne problem este len pridu...

      • jux
        jux komentoval
        Upraviť komentár
        Neviem odkial ste prisli na to ze cakacka na servis je 6 mesiacov.
        Vo Viedni je cakacka na veci co nebrania pouzivaniu auta cca mesiac, no kusok dalej v Linzi uz ziadna cakacka nie je - kamarat tam bol minuly tyzden
        Ak treba urobit zasah okamzite, tak ho urobia okamzite - vyskusal som to vo viedni sice len raz, ale fungovalo to.
        Vzdy mi dali pocas pobytu mojej tesly v servise inu teslu, raz aj lepsiu ako je moja. (moja je X P90DL)

      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        Potvrdzujem. Na pravidelnu prehliadku dostanes termin tak za 1.5-2 mesiace ale to je prave preto, ze uprednostnuju opravy. Plecharinu nerobia, to robi zmluvna firma KFZ Zeiler a tam som dostal termin o 2 tyzdne lebo cakali na predne sklo z Holandska. Momentalne v Holandsku rozsiruju kapacity aj na sklad ND takze dufam, ze sa situacia este zlepsi. Ak ozaj na buduci rok otvoria servis v Prahe (ako sa suska) tak to tiez odlahci Viedni. Verim, ze sa dockame aj my na Slovensku.

      • hudino
        hudino komentoval
        Upraviť komentár
        OK, stale to vsak bude mega skok v pocte aut oproti inym rokom: http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/tesla/
        ale je pravda ze ten narast bude postupny a drviva vacsina aj tak pojde do Norska, a to sa nas nedotkne. No som zvedavy, Teslu caka mega vela prace

      • Ioniq
        Ioniq komentoval
        Upraviť komentár
        Aj 2 mesiace je hrozna cakacka, sorry ako ked to bude 1-2 tyzdne ako inde, potom to bude fajn. Ja si na dobre veci rad pockam

      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        Aby si sa dockal kym umries . Prehliadka nie je big deal, proste s tym treba rata a objednat sa dopredu. Kedze nie je povinna, je im jedno po akych km prides, nema to ziaden vplyv na zaruku apod, na rozdiel od buzeracii inych automobiliek, co ste tu spominali.

      • Ioniq
        Ioniq komentoval
        Upraviť komentár
        Verim ze dozijem, a v kutiku duse dufam, ze do 2 rokov to vyzehlia a doladia viem, ze prehliadka nie je povinna, ide skor o tie celkove opletacky. Pri normalnej znacke nechas auto v BA a taxikom si za 10 minut v praci. Tu mas zabiteho pol dna. Do Viedne hodina, nejaky cas pri odovzdavani auta, potom zas hodina spat atd. Keby tu bol nejaky drop-off point by pomohlo

      • jux
        jux komentoval
        Upraviť komentár
        Odovzdanie svojej a prevzatie nahradnej tesly je cca 5 minut, posledne bolo auto hotove o 2 hodiny, no ja som bol uz v Trnave, tak som isiel vymenit auta do Viedne az o 3 dni - ziadny problem, iba k nahradnej tesle nedavaju heslo, takze nefunguje mobilna appka.

      • Ioniq
        Ioniq komentoval
        Upraviť komentár
        Takze si defacto zabil minimalne 2 hodiny pri odovzdavani a dalsie 2 hodiny o 3 dni pri preberani

      • jux
        jux komentoval
        Upraviť komentár
        nezabil som nikoho, jazdit na akejkolvek tesle je radost a cestu do viedne spojit s inou aktivitou ziaden problem.

      • Ioniq
        Ioniq komentoval
        Upraviť komentár
        Tak to si jeden zo stastnych, ze 2 hodiny v dni pre teba nic neznamenaju ja niekedy neviem kam skor, a toto fakt neni pre mna

      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        Tak to máš blbe... Slow down.

      • Ioniq
        Ioniq komentoval
        Upraviť komentár
        Nj, na pomaly zivot budem mat cas na dochodku Len nechapem, preco ma musia vsetci Tesla fanatici presviedcat, ze 2 hodiny (viac ak ste mimo BA) casu z mojho dna venovaneho autu (ktore ma sluzit mne a nie ja jemu) su nic. To tu uz vladne diktatura nazorov? Je nieco zvlastne na tom, ze niekto ma viac casu a niekto menej? Kazdy si kupi auto, ake mu pre pouzivanie vyhovuje... ked Tesla vyriesi dostupny servis a interier, ma okamzite moje peniaze. Ak to nestihne do prichodu eTronu, tak pojdem k styrom kruhom. Aj ked toho sa zjavne tak skoro nedockame tak som zvedavy.

      • hudino
        hudino komentoval
        Upraviť komentár
        S aroganciou som sa stretol len v pripade ze boli pretazene aj bezne servisy, ktore maju v meste aj 4-5 pobociek.... Ked su ludia unaveni pod tlakom, vtedy su neprijemni to vsetci vieme..., osobne mi aj z hladiska financii vyhovuje pockat na TM3, ale neverim ze nebude problem so servisami. Ale mozno do SR pride do 2 rokov 25 TM3 a do CR 50 a ziaden problem tu nebude... vsetko to je o poctoch ktore nevieme

      • Vrso
        Vrso komentoval
        Upraviť komentár
        Ja som bol na prehliadke/servise uz v 6 mestach (3 rakuske, 3 nemecke) Vo vacsine bola cakacka 1-2 tyzdne, niekde okamzita oprava resp. dalsi den. Jedine vo Viedni treba cakat radovo mesiace ale Teslaci o tom predsa vedia lepsie ako my. Mame ale info, ze buduci rok sa Tesla Vieden vyznamne rozrastie, takze cakacie lehoty sa skratia aj vo Viedni.

        Ioniq "Je nieco zvlastne na tom, ze niekto ma viac casu a niekto menej?" Kazdy ma rovnako casu, 24 hodin denne. Ide o priority. Niekto ma prioritu pracovat alebo relaxovat na chalupe. A pre mna medzi relax patri aj jazda v Tesle. Takze par hodin jazdy navyse mi prida par hodin relaxu a spojene v cielovom bode s nejakou aktivitou je bez problemu. Prajem Ti, aby si aj v Ioniqu mohol pocas jazdy relaxovat a ceste Ti bude ubiehat s radostou.

      • Jiri GrandPa
        Jiri GrandPa komentoval
        Upraviť komentár
        Ioniq - nie som Tesla fanatik, to bola priateľská rada od deda

      • Komat44
        Komat44 komentoval
        Upraviť komentár
        Chlapci teslaci sorry bez urazky, ale v poslednej dobe sem uz radsej na forum chodim co najmenej, nehnevajte sa ale fakt sa neda. Vyroky typu tu si na navsteve tak sa spravaj podla toho, popr. tak sa z toho ioniqu nepos.. sa povedzme daju s usmevom prezit. Ale preboha Ioniq a ostatni podradni plebs co mate ine znacky- ako si dovolujete cokolvek negativne napisat na nedotknutelnu teslu?! To je predsa normalne ze auto odovzdavas niekolko hodin vo viedni (popr. o kusok dalej- kusok znamena hore dole dalsie dve hodiny). Je normalne ze sa na garancku objednavas aj par mesiacov dopredu. Je normalne ze si predobjednas auto a potom cakas tak 2 roky...ved toto vsetko je vlastne relax..
        Kazda macka svoj chvost chvali, ale odtial potial, bohuzial tu si neviem dost dobre predstavit majitela tesly s objektivnym pohladom napr ako tych majitelov noveho leafu a ich priznani problemov s rychlonabijanim. Ja si kludne priznam ze ma sere ze ioniq nema apku, baterka by mohla byt v dnesnej dobe vacsia, ze mam velmi limitovane moznosti napr. stresneho boxu, alebo cokolvek ine.
        Prepacte uz som sa dlhsie chystal nieco na temu napisat, pretoze sa citim na tomto fore nejaky cas dost blbo, preto su aj moje prispevky velmi limitovane. Majitelov EV je pramalicko, toto forum v poslednej dobe miesto spajania skor rozdeluje, bohuzial na polobohov majitelov tesly a zbytok sveta ako odpadom s inymi znackami. Hnevajte sa na mna, alebo mi zruste konto, kedze som tu “u vas” na navsteve, tot moj nazor za ktorym si stojim. Prajem vsetkym pekny den..

      • Ioniq
        Ioniq komentoval
        Upraviť komentár
        Tak to mame asi dost rozdielnu predstavu o zabave, je mi luto. Radsej stravim tie 2 hodiny s mojimi detmi ako v sterilnom mechanickom aute na ceste dakde, aj keby to bolo Lamborghini. Ale kazdemu podla chuti Niekomu staci k zabave aj Farma
    • head
      Member
      • Oct 2017
      • 135

      #37
      Same dobre spravy dnes: "We expect to start taking orders in Europe and China for Model 3 before the end of this year."

      Zdroj: Tesla Third Quarter 2018 Update (http://ir.tesla.com/static-files/725...1-422d4045f799)

      Komentár


      • head
        head komentoval
        Upraviť komentár
        Bohuzial to stale nic nehovori o tom kedy su schopni ich do EU dodat.

      • nemo
        nemo komentoval
        Upraviť komentár
        early next year:

        "The mid-sized premium sedan market in Europe is more than twice as big as the same segment in the US. This is why we are excited to bring Model 3 to Europe early next year. The reception at the Paris Auto Show as well as the Goodwood Festival of Speed was very strong. We expect to start taking orders in Europe and China for Model 3 before the end of this year."
    • ivan32
      Member
      • Sep 2014
      • 178
      •   

      #38
      A hlavné je 300 miliónov zisk!!!

      Komentár

      • jeeff
        Member
        • Nov 2015
        • 192
        • lubos1519
        •   

        #39
        Ioniq + vsetcia co chcete mat Teslu bez starosti - mozete si ju objednat na operativny leasing od BusinessLease.sk ako to mam ja. Ked potrebujem servis, jednoducho poslem mail do BusinessLease a oni vsetko zariadia. Do prace mi privezu nahradne auto, moju Teslu odvezu na odtahovke do VIE a nasledne ked mi ju vratia, tak si pridu vyzdvihnut nahradne auto.

        Co sa tyka realnej skusenosti s "nehodou" tak aktualne mam auto v servise - suseda pri cuvani nedavala pozor a nacuvala mi do predneho naraznika, ktory praskol. Nastastie sa autom dalo jazdit dalej. V pondelok po nehode (niekedy v polke septembra) sme to nahlasili do BusinessLease, nasledne asi po hodine uz volali z poistovne kvoli obhliadke. Po obhliadke overili dostupnost servisu, ako Jiri uz pisal, plecharinu si nerobi sama Tesla. Zial najblizsi volny termin bol az o 3 tyzdne (mozno by sa dalo tlacit, ak by auto bolo nepojazdne, nastastie bolo pojazdne a nemuseli sme riesit). Nahradne dieli im vraj chodia do tyzdna. Zial ked to rozobrali, tak sa zistilo, ze je prasknute aj svetlo, takze namiesto tyzdna tam je auto uz druhy tyzden, dnes by ale malo byt hotove.

        Od BusinessLease som dostal nahradne auto, mal som na vyber Skoda RS, alebo SuperB, mam RS. Tesla VIE vedela dat aj nahradnu Teslu, maju ale spoluucast 3000 eur, takze som si nechal tu RS, aspon mozem porovnat vykvet techniky ICE aut ;-)

        Komentár


        • Ioniq
          Ioniq komentoval
          Upraviť komentár
          No vidis, ja som BusinessLease kontaktoval 2x, oba razy ma odignorovali Raz som posielal mail, na ktory mi aj odpovedali, a ked som im doposlal este dalsie veci tak uz som sa odpovede nedockal. Potom som im aj volal, a ze teraz nemoze, ze to mam hodit do mailu, tak som hodil a ziadna odpoved Maily im zjavne prisli ale nemali zaujem... tak som vtedy zobral Ioniqa. Starostlivost o klienta a zakaznicky servis na slovensky sposob. Som mal konfiguraciu MS 100D, zrejme chyba ze som nedal P verziu alebo cosi, asi to bolo pre nich malo profitabilne. Po takom pristupe sa BL nedotknem ani 5 metrovou palicou.

        • jeeff
          jeeff komentoval
          Upraviť komentár
          Ja mam opacnu skusenost, auto som objednaval takto pred 3 rokmi a komunikacia bola vzdy OK, po poslani konfiguracie a nejakom kolecke cenovych ponuk sa ozvala priamo riaditelka a nasledne sme veci uz riesili s nou. Bolo to prve auto od nich, takze sa neda povedat, ze by sme tam mali nejake vztahy. Za mna teda uplne opacka skusenost ako mas ty.

        • ICE666SVK
          ICE666SVK komentoval
          Upraviť komentár
          Je to o ludoch a vsade v akejkolvek firme ci obchode, alebo na urade ci v zdravotnictve a podobne.
      • JozkoPucik
        Member
        • Aug 2018
        • 132

        #40
        Ahojte,

        prave som dostal email, kedze to mam objednane v Nemecku:

        https://www.tesla.com/de_DE/events/M...mc_id=24826386

        Model 3 bude v dvoch mestach, ja som vo Frankfurte, takze pojdem do Dusseldorfu zajtra.

        Komentár


        • ICE666SVK
          ICE666SVK komentoval
          Upraviť komentár
          A to budu tie US TM3 zrejme. No uvidis.......

        • JozkoPucik
          JozkoPucik komentoval
          Upraviť komentár
          ICE666SVK no ved prave, dam vediet, budem sa riadne na vsetko pytat! Ludia s objednavkou maju prioritu dostat sa ku autu, tak uvidim.

        • Ioniq
          Ioniq komentoval
          Upraviť komentár
          Ak to bude nahodou jedna z tych par vyrobenych EU verzii, daj vediet ake to ma konektory na nabijanie

        • jeeff
          jeeff komentoval
          Upraviť komentár
          Budu ju mat od 19 aj vo VIE:
          https://www.tesla.com/de_DE/event/Wien

          Model 3 kommt nach Wien
          Tesla Wien
          Wallnerstrasse 3
          Wien, Österreich
          1010
          Anfahrtsanleitung
          19. November
          Mo - Fr 10:00 - 19:00 | Sat 10:00 - 18:00
          Ab Montag den 19. November wird das Model 3 im Tesla Store Wien, Herrengasse vorgestellt.

          Besuchen Sie uns, um als einer der ersten im Model 3 sitzen zu können und das großflächige Glasdach, das hochwertige Interieur und den 15-Zoll-Touchscreen zu erleben.

          Reservierungshalter werden bevorzugten Zutritt zum Fahrzeug erhalten.

          Bitte beachten Sie, dass Probefahrten mit dem Model 3 nicht verfügbar sein werden.
      • matchke
        Member
        • Apr 2015
        • 328
        •   

        #41
        Vystavovane verzie budu americke. Preto nebudu na nich ani jazdy.

        Komentár


        • Jiri GrandPa
          Jiri GrandPa komentoval
          Upraviť komentár
          To je spekulacia alebo mas nejaky zdroj?

        • matchke
          matchke komentoval
          Upraviť komentár
          Z nemeckeho fora.

        • ivan32
          ivan32 komentoval
          Upraviť komentár
          To by mi bolo divné. Čo s nimi potom budú robiť? Hlavne keď európske verzie už vyrábali/ vyrábajú.

        • matchke
          matchke komentoval
          Upraviť komentár
          Inac, ze nebudu jazdy to je napisane pri eventovej pozvanke.

          "Bitte beachten Sie, dass Probefahrten mit dem Model 3 nicht verfügbar sein werden."

        • jux
          jux komentoval
          Upraviť komentár
          Ze nebudu jazdy este neznamena, ze su to americke, pockajme si na prve fotky ich konektora, (ked dovolia otvorit dvierka) :-(((
          zrejme este tm3 nie je v EU homologovana - preto nebudu jazdy.

        • ivan32
          ivan32 komentoval
          Upraviť komentár
          Ak tam to CCS nebude tak to bude moje prvé sklamanie v Tesle. Ináč všetko čo doteraz spravili dávalo zmysel.

        • jux
          jux komentoval
          Upraviť komentár
          Mozme zacat tipovat:
          Ja by som sa kludne stavil o basu sampanskeho, ze bude rovnaky konektor ako v S a X, ale tentokrat sa nenahnevam, ak prehram...

        • kayle
          kayle komentoval
          Upraviť komentár
          Nevšimol som si toto spomenuté (ak bolo prepáčte) https://electrek.co/2018/11/07/new-t...ropean-launch/
          V diskusií bolo spomenuté že bo malo byť fotené pri Grohmann v DE. (na Rudolf Diesel Straße
      • nemo
        Senior Member
        • Oct 2015
        • 562
        •   

        #42
        Tesla spustila objednavky pre model 3 Long Range AWD a Performance v Cinskej ludovej republike: https://electrek.co/2018/11/16/tesla...-wheel-design/

        Komentár

        • MatejN
          Member
          • May 2016
          • 43
          • matej62690
          •   

          #43
          Prisiel mail ,len skoda ze som vo viedni v pondelok

          Dobrý den,

          s radostí Vám mohu oznámit, že náš dlouho očekávaný Model 3 bude k videní ve Vídeňském Showroomu Tesly.

          Možnost prohlídky Modelu 3 budete mít od pondělí 19.11.2018.

          Já s kolegou Dominikem Hasalou budeme na showroomu přítomni 20. - 22.11 - tedy od úterý do čtvrtka a budeme Vám plně k dispozici.

          Model 3 bude ve Vídni maximálně 14 dnů, takže pokud máte zájem jej vidět, tak doporučuji neváhat, určitě to bude stát za to.

          Jde pouze o statickou prezentaci vozu, testovací jízdy Modelem 3 zatím nebudou možné.

          V případě dotazů jsem Vám k dispozici.

          Budeme se na Vás těšit.

          S pozdravem a přáním hezkého dne

          Antonín Kašík | Product Specialist, Vienna

          Komentár

          • g211
            Member
            • Sep 2015
            • 118
            •   

            #44
            V stredu 21.11. pôjdem pozrieť na otočku do Viedne aj ja, keby si sa chcel pridať (prípadne niekto ďalší), mohli by sme ísť spolu.

            Komentár


            • Miroslav Rojko
              Miroslav Rojko komentoval
              Upraviť komentár
              V pozvanke hovori Viedensky showroom, to je ten v centre na Herrengasse alebo na tej adrese techpark juznejsie, co ma pod podpisom (ci to je len servis ?)?

            • voloda69
              voloda69 komentoval
              Upraviť komentár
              Herrengasse
          • Juro
            Administrator
            Gold Member
            • Mar 2014
            • 2208
            • juraj1702
            •   

            #45
            Mod. poznámka niektoré príspevky ohľadom Modelu 3 vo Viedni presunuté do TESLA Model 3 v predajni TESLA Vienna
            Ako zdieľať odkazy na príspevky, Ako pridať obrázok, Ochranná fólia Xpel Ultimate
            Moje príspevky sú mojim duševným vlastníctvom chránené autorskými právami a NESMÚ byť použité/citované mimo teslaclub.sk bez môjho súhlasu.

            Komentár

            Pracuje...
            X