Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Vrátenie peňazí pri storno rezervácie

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • gabi17
    Junior Member
    • Nov 2016
    • 2

    Vrátenie peňazí pri storno rezervácie

    Ahojte, je možné prípadnú rezerváciu stornovať? Vrátili by v takom prípade tú zaplatenú tisícku?
  • ICE666SVK
    Senior Member
    • Jul 2014
    • 1998

    #2
    Ta rezervacka sa musi dat stornovat. Nikde si sa predca nezaviazal, ze auto si urcite kupis. Ale pozri si co mas napisane, alebo si daco podpisoval, ze ake su podmienky ci je zaloha vratna. To musis mat tam niekde napisane.

    https://www.tesla.com/sites/default/...greement_3.pdf
    https://www.tesla.com/en_EU/blog/res...-3?redirect=no
    https://www.tesla.com/en_EU/blog/res...-3?redirect=no
    https://www.tesla.com/en_EU/support/...servations-faq

    Myslim, ze tam pisu, ze sa to da zrusit, dokonca to mozes ale len so suhlasom TESLY preniest na inu osobu. O vrateny zalohy som sa tam nedocital, ale vsetko som si neprekladal. A moja EN nieje najlepsia.

    Komentár

    • Ludicrous
      Junior Member
      • Apr 2016
      • 13

      #3
      1. Model 3 Rezervovanie
      Ďakujem za uvádzanie Rezervácia pre model 3. Tým, že svoju rezerváciu, môžete si zabezpečili približnú prioritu v rámci svojho regiónu pre prevzatie vášho modelu 3. (Ďalšie podrobnosti o priority možno nájsť na našich webových stránkach na adrese https: // www. teslamotors.com/blog/reserving-model-3).
      2. Účinnosť
      Vaša rezervácia nadobúda účinnosť, keď (1) nabehnutí rezerváciu a (2) obdržíme vaše rezervácie platby.
      3. proces objednávky
      Aj keď táto výhrada uchováva približnú prioritu zobrazovania priamo vo Vašom regióne, nepredstavuje kúpa alebo poradí vozidla. Pri začatí výroby za rezerváciu blíži, budeme vás požiadať, aby ste nastavili svoj Model 3. Tesla vytvorí objednávku pre Vaše vozidlo a dostanete kúpnej zmluvy s uvedením kúpnu cenu vozidla, a navyše odhady všetkých príslušných daní, clá, doprava a poštovné, a iné príslušné poplatky. Ak budete pokračovať s objednávkou, budeme uplatňovať svoju rezerváciu Platba smerom k zaplatení objednávky. Kým si uzavrieť Kúpnej zmluvy, môže byť vaša rezervácia zrušená kedykoľvek, v takom prípade vám bude preplatená v plnej výške vašej rezervácie platby.
      4. Poďakovanie; neprenosný
      Chápete, že nebudeme držať svoju rezerváciu Platba samostatne alebo v viazaný alebo trustového fondu, alebo platiť žiadne úroky z vašej rezervácie platby. Vaša rezervácia je neprenosná alebo prevoditeľná na inú osobu bez predchádzajúceho písomného súhlasu Tesla.
      5. Odosielateľ
      Čas od času sa budeme vás požiadať o poskytnutie informácií, aby sme mohli plniť svoje povinnosti vyplývajúce z týchto podmienok. Budeme udržiavať vaše osobné údaje v súlade s našimi zásadami ochrany osobných údajov, ktorý je k dispozícii na adrese https://www.teslamotors.com/about/legal.
      ***

      tolko Googlovsky preklad originalneho PDFka prikladaneho k potvrdeniu rezervacie:
      1. Model 3 Reservation
      Thank you for placing a Reservation for Model 3. By making your Reservation, you have secured the approximate priority within your region for taking delivery of your Model 3. (Additional details about priority can be found on our website at https://www.teslamotors.com/blog/reserving-model-3.)

      2. Effective Date
      Your Reservation becomes effective when (1) you place your Reservation and (2) we receive your Reservation Payment.

      3. Order Process

      While this Reservation secures the approximate delivery priority within your region, it does not constitute the purchase or order of a vehicle. When the start of production for your Reservation nears, we will ask you to configure your Model 3. Tesla will create an order for your vehicle and you will receive a Purchase Agreement indicating the purchase price of the vehicle, plus estimates of any applicable taxes, duties, transport and delivery charges, and any other applicable fees. If you proceed with the order, we will apply your Reservation Payment towards the order payment. Until you enter into a Purchase Agreement, your Reservation may be cancelled at any time, in which case you will receive a full refund of your Reservation Payment.

      4. Acknowledgements; Non-Transferable

      You understand that we will not hold your Reservation Payment separately or in an escrow or trust fund or pay any interest on your Reservation Payment. Your Reservation is not transferable or assignable to another party without the prior written approval of Tesla.

      5. Your Details

      From time to time we will ask you to provide information so that we can perform our obligations under these terms and conditions. We will maintain your personal information in accordance with our Privacy Policy, which is available at https://www.teslamotors.com/about/legal.

      Komentár

      • gabi17
        Junior Member
        • Nov 2016
        • 2

        #4
        Super. Ďakujem.

        Komentár

        • Ludicrous
          Junior Member
          • Apr 2016
          • 13

          #5
          Aktualny stav pri poziadavke na STORNO rezervacie TM3 - znamy sa o to pokusil cca 2 tyzdne dozadu, odpovedal na potvrdenie rezervacie aj pisal cez webovy formular, kde zarucuju reakciu do 48 hodin.... Zatial bez reakcie !!! Ani na kreditke nic nepribudlo, ale predpokladam ze by urcite nejako overovali narok. Problem moze byt, ze staci ak sa zmeni cislo kreditky (napr. po expiracii povodnej) alebo nejako pride o mail a 1000 € je v pr...i, kedze ziadne ine udaje pre nich asi relevantne nebudu, max. tak vypis z uctu.

          Komentár

          Pracuje...
          X